Preview
durostick
Preview
Preview
Preview

Σχετικά αρχεία

Duroflex-PU Marine Adhesive

Πολυουρεθανική συγκολλητική μαστίχη

Πολυουρεθανικό, ελαστικό συγκολλητικό υψηλών μηχανικών αντοχών, ανθεκτικό στο θαλασσινό νερό, τα όξινα ή αλκαλικά καθαριστικά, καθώς και τα πετρελαιοειδή. Παρουσιάζει υψηλή αντίσταση στην κρούση και αντοχή στις θερμοκρασιακές μεταβολές.
Ωριμάζει από την ατμοσφαιρική υγρασία και έχει μεγάλη διάρκεια ζωής. Είναι κατάλληλο για τη συγκόλληση ξύλινων επενδύσεων από TEAK ή IROCO επάνω σε GEL COAT σκαφών, χωρίς αστάρι. Επιπλέον, δημιουργεί άρρηκτη και ελαστική συγκόλληση σε πλήθος όμοιων και ανόμοιων υλικών, στη ναυπηγική, σε διάφορες οικοδομικές εφαρμογές, καθώς και σε κατασκευές containers, μεταλλικών αρμών αυτοκινήτου κλπ. Προτείνεται η εφαρμογή του MS-POLYMER MARINE για τη σφράγιση των αρμών ξύλινων καταστρωμάτων μετά την εφαρμογή του DUROFLEX-PU MARINE ADHESIVE. 

Γενικά χαρακτηριστικά

  • Κατανάλωση

    Ανάλογα με το πάχος που απαιτείται για τη συγκόλληση και τη μέθοδο εφαρμογής. Για εφαρμογή με οδοντωτή σπάτουλα ενδεικτικά αναφέρεται ότι για πά­χος 2mm η κατανάλωση ανέρχεται στα 600ml//m² και για πάχος 4mm η κατανάλωση ανέρχεται στα 1200ml/m²

  • Συσκευασία

    Φύσιγγα 300ml, ‘σαλάμι’ 600ml

  • Χρώμα

    Γκρι

Γενικά χαρακτηριστικά