Preview
durostick
Preview
Preview
Preview
Preview

Σχετικά αρχεία

Wall Pro Nano Paint

Αυτοκαθαριζόμενο σιλικονούχο χρώμα για σοβά και μπετόν

Ακρυλικό σιλικονούχο χρώμα κορυφαίας ποιότητας, ανθεκτικό στις ακραίες καιρικές συνθήκες. Κατάλληλο για εξωτερική χρήση - δεν σαπωνοποιείται. Δεν απορροφά ατμοσφαιρικούς ρύπους που προέρχονται από οξείδια του αζώτου, του θείου και του άνθρακα, τη λασποβροχή, την αιθάλη από τις καμινάδες, καθώς αναπτύσσει άμεσα μία φωτοκαταλυτική δράση αποδόμησης των ρύπων. Το αποτέλεσμα από την εφαρμογή του, είναι η μακροχρόνια προστασία των εξωτερικών επιφανειών σε βιομηχανικό ή μολυσμένο αστικό περιβάλλον από τις διάφορες ρυπογόνες ουσίες. Υδρατμοπερατό αλλά όχι υδατοπερατό, ‘εμποδίζει’ την είσοδο υγρασίας από το εξωτερικό περιβάλλον προς το εσωτερικό, δημιουργώντας έτσι ένα ισχυρό φράγμα προστασίας της τοιχοποιίας. Αποτελεί ιδανική επιλογή για ανακαίνιση και αναπαλαίωση όψεων κτιρίων διατηρητέων, νεοκλασικών, αρχοντικών, χωρίς να αλλοιώνει τον χαρακτήρα και την αρχιτεκτονική τους. 
Παρουσιάζει μεγάλη αντίσταση στο λέκιασμα των επιφανειών όπου εφαρμόζεται και διατηρεί τις εξωτερικές επιφάνειες καθαρές για μεγάλο χρονικό διάστημα, μειώνοντας εντυπωσιακά τον χρόνο επαναβαφής τους. 
 

Γενικά χαρακτηριστικά

  • Απόδοση

    Περίπου 10,5-12m²/lt ανά στρώση, ανάλογα με την υφή, την απορροφητικότητα της επιφάνειας και τη μέθοδο εφαρμογής

  • Συσκευασία

    3lt, 10lt

  • Χρώμα

    Λευκό, μπορεί να χρωματιστεί με το Δοσομετρικό Σύστημα Δημιουργίας Αποχρώσεων DUROCOLOR σε 120 αποχρώσεις. Oι βάσεις του χρωματίζονται σε πλούσια γκάμα αποχρώσεων μέσω του Συστήματος Δημιουργίας Αποχρώσεων COLOR COLLECTION της DUROSTICK.  

Γενικά χαρακτηριστικά