Preview
durostick
Preview
Preview
Preview
Preview

Σχετικά αρχεία

Quartz Deco PU

Πολυουρεθανική συνδετική ρητίνη για χαλαζιακά δάπεδα

Υψηλής ποιότητας διάφανη, πολυουρεθανική ρητίνη 2 συστατικών. Λειτουργεί ως πρόσμικτο συνδετικό υλικό με τα χαλαζιακά αδρανή QUARTZ DECO. Μετά τη σκλήρυνσή του, δημιουργείται μία συμπαγής, ενιαία και εύκαμπτη επίστρωση, με αντοχή στην UV ακτινοβολία. Το QUARTZ DECO PU με την ανάμειξή του με τα χαλαζιακά αδρανή QUARTZ DECO σε κοκκομετρίες από 0,1-8mm, είναι ιδανικό για τη δημιουργία αντιολισθηρών χαλαζιακών δαπέδων υψηλής αισθητικής που αντέχουν στην τριβή που προκαλείται από τη διέλευση πεζών και οχημάτων. Το μείγμα ρητίνης QUARTZ DECO PU με τα χαλαζιακά αδρανή QUARTZ DECO  κοκκομετρίας έως 2mm, δύναται να εφαρμοστεί και σε τοίχους και σκαλοπάτια, εφόσον προηγηθεί επάλειψη των επιφανειών με τον εποξειδικό στόκο EPOXY PUTTY.

 

Γενικά χαρακτηριστικά

 • Αναλογία ανάμειξης - κατανάλωση:

  Ανάλογα με το πάχος στρώσης του μείγματος, την κοκκομετρία και το σχήμα των χαλαζιακών αδρανών QUARTZ DECO. Ένας γενικός και πρακτικός για τον χρήστη κανόνας είναι ότι σε κάθε σακί χαλαζιακών αντιστοιχεί μία συσκευασία ρητίνης.
  Συγκεκριμένα: Για κοκκομετρίες 0,1-2mm και πάχος στρώσης 6mm, η κατανάλωση των χαλαζιακών αδρανών είναι 9kg/m² και η αναλογία ανάμειξης ρητίνης προς χαλαζιακά αδρανή είναι 12,5/100.
  Για κοκκομετρίες 2-8mm και πάχος στρώσης 8mm-10mm, η κατανάλωση των χαλαζιακών αδρανών είναι 12-15kg/m² και η αναλογία ανάμειξης ρητίνης προς χαλαζιακά αδρανή είναι 10/100.
  Ελάχιστο προτεινόμενο πάχος εφαρμογής: 6mm για κοκκομετρίες 0,1-2mm, 8mm
  για κοκκομετρίες 2-4mm και 10mm για κοκκομετρίες 4-8mm.

 • Συσκευασία

  2,5kg (Α+Β) (1.560gr+940gr)

Κατατάξεις - Πιστοποιήσεις

Γενικά χαρακτηριστικά