κτίζεις; συντηρείς; επισκευάζεις; ανακαινίζεις; εδώ υπάρχει λύση!

Quartz Deco

Χαλαζιακά αδρανή διαφόρων κοκκομετριών

Tα QUARTZ DECO είναι φυσικά χαλαζιακά αδρανή, σε διάφορες κοκκομετρίες (0,7mm - 8mm), αποχρώσεις και σχήματα, για εφαρμογή σε διακοσμητικές επιστρώσεις και κατασκευές, σε πλήθος αρχιτεκτονικών και διακο­σμητικών προτάσεων, σε δάπεδα, σκαλοπάτια και τοίχους.
Με την ανάμειξή τους σε κοκκομετρίες από 0,7mm έως 8mm με την εποξειδική ρητίνη QUARTZ DECO EPOXY είναι ιδανικά για τη δημιουργία αντιολισθηρών χαλαζιακών δαπέδων υψηλής αισθητικής που αντέχουν στην τριβή και τη φθορά που προκαλείται από τη διέλευση πεζών και οχημάτων.
Με την ίδια ρητίνη, μπορούν να  εφαρμοστούν και σε τοίχους και σκαλοπάτια, εφόσον προηγηθεί επάλειψη των επιφανειών με τον εποξειδικό στόκο EPOXY
PUTTY, ιδιαίτερα στις κοκκομετρίες άνω των 2mm.
Με την ανάμειξή τους σε κοκκομετρίες από 0,7mm έως 2mm με την υβριδική ρητίνη QUARTZ DECO HYBRID είναι ιδανικά για εσωτερικές και εξωτερικές τοιχοποιίες και οροφές, για τη δημιουργία γρανιτοσοβάδων υψηλής αισθητικής και αντοχής. Ο τρόπος εφαρμογής, η κατανάλωση και η επιλογή της κατάλληλης κοκκομετρίας (ή ακόμη και ο συνδυασμός των κοκκομετριών) διαφέρει ανάλογα με την αισθητική απαίτηση, τη χρήση και τη θέση της επιφάνειας.

ΓΕΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Κατανάλωση

Ανάλογα με την αισθητική απαίτηση, τη χρήση και τη θέση της επιφάνειας. Για κοκκομετρίες άνω των 2mm, η κατανάλωση του μείγματος είναι 7-13kg/m², ενώ για κάτω των 2mm, η κατανάλωση του μείγματος είναι 4-8 kg/m²

Συσκευασία

Κοκκομετρίες >2mm: Χαρτόσακος 25kg
Κοκκομετρίες <2mm: Χαρτόσακος 20kg