Τεχνικό ενημερωτικό σεμινάριο της DUROSTICK στη Μύκονο

Τεχνικό ενημερωτικό σεμινάριο της DUROSTICK στη Μύκονο

Η DUROSTICK, ανταποκρινόμενη στα αιτήματα ενημέρωσης του τεχνικού κόσμου της Μυκόνου, πραγματοποίησε, σε συνεργασία με τα καταστήματα – συνεργάτες της, Γεωργίου, Δακτυλίδη, Νάζο και Οικοδομική Μυκόνου, επιμορφωτικό τεχνικό σεμινάριο τη Δευτέρα, 4 Φεβρουαρίου 2019, στον πολυχώρο Obati, στην περιοχή Γλαστρός.

Τεχνικό ενημερωτικό σεμινάριο της DUROSTICK στη Μύκονο

Το κοινό που παρακολούθησε το σεμινάριο, το οποίο απαρτιζόταν από τεχνίτες εφαρμοστές, κατασκευαστικές εταιρείες, αρχιτέκτονες και μηχανικούς, έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον στην παρουσίαση των νέων και καινοτόμων προϊόντων αλλά και στις ‘’ζωντανές’’ εφαρμογές τους. Η τεχνική παρουσίαση περιελάμβανε τις κατηγορίες προϊόντων που αφορούν συστήματα ασφαλούς συγκόλλησης και αρμολόγησης πλακιδίων, επισκευαστικά και σοβάδες, χρώματα, διακόσμηση καθώς και τα Συστήματα Εξωτερικής Θερμομόνωσης Thermoseal και Εξωτερικής Θερμοστεγάνωσης Coolroof.

Ένα από τα προϊόντα που κέρδισε τις εντυπώσεις ήταν το νέο, καινοτόμο προϊόν της DUROSTICK, dB Block. Το προϊόν είναι ικανό να ανταπεξέλθει με επιτυχία σε μια σειρά εφαρμογές υψηλών απαιτήσεων που αφορούν τις οικοδομικές κατασκευές. Το μοναδικό αυτό υπέρ-προϊόν υπερασπίζεται επάξια την πολυχρηστικότητά του, αφού λειτουργεί ως Αντικραδασμικό, Αντιρηγματικό, Ηχομονωτικό με δυνατότητα μείωσης των ενοχλητικών θορύβων από 50% έως και 70%, Θερμομονωτικό, Συγκολλητικό αλλά και Στεγανοποιητικό υλικό.

Η τεχνική παρουσίαση περιελάμβανε επίσης τη μεγάλη γκάμα των Πατητών Τσιμεντοκονιών DUROSTICK, αλλά και την Πατητή σε μορφή πάστας DS-258 Deco Micro Flex, τα βερνίκια προστασίας τους και υλικά προετοιμασίας υποστρώματος, όπως το χαλαζιακό αστάρι DS-255.

Εκτενής αναφορά έγινε στη μεγάλη κατηγορία προϊόντων συγκόλλησης και αρμολόγησης πλακιδίων, μαρμάρων και πετρών. Οι πανίσχυρες κόλλες Gold, Elastic και Extra Power, ο εποξειδικός αρμόστοκος Duropoxy καθώς και ο Ελαστικός και Ελαιοαπωθητικός Αρμόστοκος μονοπώλησαν το ενδιαφέρον των συμμετεχόντων.

Η DUROSTICK, θερμός υποστηρικτής των αναγκών του τεχνικού κόσμου, είναι στο πλάι του για να προτείνει λύσεις, με προϊόντα πιστοποιημένης ποιότητας και αναγνωρισμένης αξίας.