Τεχνικά Ενημερωτικά Σεμινάρια Κρήτης

Τεχνικά Ενημερωτικά Σεμινάρια Κρήτης

5 πόλεις, 600 συμμετέχοντες, συμπυκνωμένη τεχνική γνώση

Τεχνικά Ενημερωτικά Σεμινάρια Κρήτης

Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία, ο κύκλος των τεχνικών ενημερώσεων της DUROSTICK, στην Κρήτη.

  • 31 Οκτωβρίου 2018 Χανιά
  • 7 Νοεμβρίου 2018 Ρέθυμνο
  • 19 Νοεμβρίου 2018 Ηράκλειο
  • 3 Δεκεμβρίου 2018 Άγιος Νικόλαος
  • 5 Δεκεμβρίου 2018 Σητεία

Με αιχμή του δόρατος’ το νέο καινοτόμο πολυχρηστικό προϊόν dB Block, άνοιξε η ‘βεντάλια’ των τεχνικών παρουσιάσεων στο νησί.
Το Αντιρηγματικό, Αντικαραδασμικό, Στεγανωτικό, Θερμομονωτικό, Συγκολλητικό και Ηχομονωτικό, νέο προϊόν της DUROSTICK, κέρδισε το ενδιαφέρον των προσκεκλημένων συμμετεχόντων και εντυπωσίασε με την ρεαλιστική παρουσίαση των ιδιοτήτων του.
Στις διαδραστικές παρουσιάσεις του, συμμετείχαν ενεργά όλοι οι τεχνίτες που παρακολούθησαν, ενώ άμεσα ανακάλυψαν νέους τρόπους να διαχειριστούν τα τεχνικά ζητήματα των έργων τους, που πριν το dB Block απαιτούσαν τη χρήση πολλών και διαφορετικών προϊόντων.
Στα θέματα που παρουσιάστηκαν, εμπεριέχονταν τα επισκευαστικά υλικά σκυροδέματος και τοιχοποιίας, στεγανωτικά υλικά και συστήματα θερμοστεγάνωσης ταρατσών, εποξειδικά συστήματα και βαφές, αλλά και η εξέλιξη των πατητών τσιμεντοκονιών.
Στο δείπνο που έκλεινε την κάθε εκδήλωση, η ομάδα των πωλήσεων της DUROSTICK που υποστήριξε τις παρουσιάσεις, είχε την ευκαιρία σε φιλικό περιβάλλον να μοιραστεί γνώση και εμπειρίες με κάθε συμμετέχοντα.
Το ραντεβού ανανεώθηκε για την καινούργια χρονιά.

xania
rethumno
siteia
ag_nikolaos