Σε θερμό κλίμα το τεχνικό σεμινάριο της DUROSTICK στα Κύθηρα

Σε θερμό κλίμα το τεχνικό σεμινάριο της DUROSTICK στα Κύθηρα

Με ιδιαίτερη επιτυχία ολοκληρώθηκε το η τεχνική ενημέρωση των επαγγελματιών του κλάδου, στις 19 Απριλίου στα Κύθηρα, με τη θερμή υποστήριξη των καταστημάτων- συνεργατών του νησιού.

1

Η τεχνική ενημέρωση πραγματοποιήθηκε στο εστιατόριο Πιέρος των Κυθήρων σε συνέργεια με τα καταστήματα συνεργάτες Κασιμάτη, Πρωτοψάλτη και Λουράντο. Έγινε παρουσίαση μιας σειράς προϊόντων, όπως κόλλες πλακιδίων και αρμόστοκοι, με ειδική έμφαση και ζωντανή εφαρμογή στον εποξειδικό αρμόστοκο Duropoxy, Πατητές Τσιμεντοκονίες DUROSTICK καθώς και το ειδικό κονίαμα στεγανοποίησης Waterproof Mortar.

2

Παρουσιάστηκε επίσης η πλήρης σειρά χρωμάτων της DUROSTICK με ειδική έμφαση στο νέο χρώμα της, Duropaint-PU. Πρόκειται για ένα νέο υβριδικό, ακρυλικό και πολυουρεθανικό χρώμα, που αποτελεί ιδανική λύση για δύσκολα περιβάλλοντα, όπως αστικό, ορεινό και παραθαλάσσιο. Εύλογα συμπεραίνει κανείς ότι στο νησί των Κυθήρων η ανάγκη για ένα τέτοιο χρώμα είναι κάτι παραπάνω από μεγάλη και κέντρισε το ενδιαφέρον των παρευρισκομένων. Η διπλάσια του αντοχή σε σχέση με τα κοινά ακρυλικά χρώματα της αγοράς το καθιστούν ιδανικό, ενώ η ζωντανή δοκιμή του ακόμα και με πιεστικό νερού απέδειξε σε όλους του λόγου το αληθές αναφορικά με την μοναδική αντοχή του.

3

Παρουσιάστηκε επίσης και το Σύστημα Εξωτερικής Θερμομόνωσης Κτιρίων, Πιστοποιημένο στην Πρώτη Κλάση, σύμφωνα με τον ETAG 04, Thermoseal της DUROSTICK. Πρόκειται για ένα σύστημα πραγματικής εξοικονόμησης ενέργειας στο κτίριο που φτάνει έως και το 55%. Για όσους ήδη έχουν αιτηθεί στο πρόγραμμα Εξοικονομώ κατ’ οίκον ΙΙ, αποτελεί μία εξαιρετική επιλογή.

Η DUROSTICK, παραμένει στο πλάι των τεχνιτών και των συνεργατών της σε κάθε γωνιά της Ελλάδας, συνεχίζοντας τον κύκλο των εκπαιδευτικών σεμιναρίων στα νέα και καινοτόμα προϊόντα και στις αξιόπιστες και ουσιαστικές λύσεις σε κάθε ανάγκη του τεχνικού κόσμου.