Πανελλήνια συνάντηση διακοσμητών. Βόλος 16 – 18 Μαρτίου 2012

Πανελλήνια συνάντηση διακοσμητών. Βόλος 16 – 18 Μαρτίου 2012

Η πρώτη πανελλήνια συνάντηση διακοσμητών στην Αγριά του Βόλου, ολοκληρώθηκε με επιτυχία συγκεντρώνοντας το ενδιαφέρον τριακοσίων και πλέον συμμετεχόντων. Η πρωτοβουλία της Ένωσης Διακοσμητών Κεντρικής Ελλάδας, σε συνεργασία με την Ε.ΔΙ.ΒΕ., Ε.ΔΙ.ΒΙ.ΘΕ. και Ε.ΔΙ.Ε.ΠΕ.ΘΕ., αποδείχθηκε επίκαιρη, αφού το ενδιαφέρον των συμμετεχόντων για την εξέλιξη του κλάδου, ήταν υψηλό.

Πανελλήνια συνάντηση διακοσμητών. Βόλος 16 – 18 Μαρτίου 2012

Η DUROSTICK, δήλωσε την παρουσία της ως χορηγός στη συγκεκριμένη εκδήλωση και από την Παρασκευή έως και την Κυριακή, οι άνθρωποί της από το marketing και την τεχνική υποστήριξη, υποδέχθηκαν τους διακοσμητές που ενδιαφέρθηκαν για προιόντα – λύσεις στην καθημερινή τους πρακτική, αλλά και για τις υπηρεσίες τεχνικής υποστήριξης που η DUROSTICK μπορεί να προσφέρει πριν και μετά από την αγορά των προιόντων της.

Μεταξύ των άλλων, το ενδιαφέρον των διακοσμητών στράφηκε στις διακοσμητικές εφαρμογές της Πατητής Τσιμεντοκονίας καθώς και στον καινοτόμο, νέο ελαστικό σοβά τελικής στρώσης HYDROSTOP PLASTER ELASTIC.  

Σε όλους όσους συμμετείχαν στη συνάντηση, η DUROSTICK διέθεσε μέσω της γραμματείας της συνάντησης, πλούσιο έντυπο υλικό και dvd επίδειξης προιόντων. Οι διακοσμητές ανανέωσαν το ραντεβού τους και η επιτυχημένη εκδήλωση έκλεισε με τη βράβευση των νικητών του Πανελλαδικού Διαδικτυακού Διαγωνισμού Χώρου ‘’Αλλάζω αλλά…Ζω’’ που διοργάνωσε η Ε.ΔΙ.ΚΕ.