Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι τεχνικές ενημερώσεις Μαρτίου στην Εύβοια

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι τεχνικές ενημερώσεις Μαρτίου στην Εύβοια

Η DUROSTICK, σε συνέχεια αιτημάτων του τεχνικού κόσμου της Εύβοιας, και των καταστημάτων που την αντιπροσωπεύουν στο νησί, προχώρησε σε μία σειρά τεχνικών εκπαιδεύσεων σε συνέργεια με τους συνεργάτες της.

1

Στις τεχνικές εκπαιδεύσεις που πραγματοποιήθηκαν κατά τους μήνες Μάρτιο και Απρίλιο, παρουσιάστηκαν τα νέα και καινοτόμα προϊόντα της DUROSTICK αλλά και οι λύσεις σε κάθε ανάγκη συγκόλλησης, στεγάνωσης, χρωματισμού, επισκευής και ανακαίνισης με τα αξιόπιστα προϊόντα της DUROSTICK.

2

Τα προϊόντα που κέρδισαν το ενδιαφέρον των παρευρισκομένων ήταν ανάμεσα στα αλλά τα νέα επισκευαστικά σκυροδέματος DS-244 Power Mortar Resin  και DS-245 Power Mortar Rapid, τα επισκευαστικά, ινοπλισμένα, θιξοτροπικά, ρητινούχα κονιάματα, για πάχη από  4cm έως 6cm/στρώση.

Τα τεχνικά σεμινάρια πραγματοποιήθηκαν στους χώρους των καταστημάτων των συνεργατών της DUROSTICK στην περιοχή, και συγκεκριμένα στις 26 Μαρτίου στο κατάστημα του κ. Σταθόπουλου στο Βασιλικό Ευβοίας, στις 29 Μαρτίου στο κατάστημα του κ. Αγγέλου στα Λουκίσια Ευβοίας και στις 3 Απριλίου στο κατάστημα της κα. Θωμά Αναστασίας.

3

Η Durostick, δεσμεύεται να παραμένει στο πλευρό των τεχνιτών σε κάθε γωνιά της Ελλάδας, παρέχοντας ενημέρωση και πληροφόρηση, αναφορικά με τις αξιόπιστες και καινοτόμες προϊοντικές λύσεις που αυτή προσφέρει.