Με επιτυχία στέφθηκε η συμμετοχή της DUROSTICK στην INFACOMA 2012

Με επιτυχία στέφθηκε η συμμετοχή της DUROSTICK στην INFACOMA 2012

Εν κινήσει, με την εκθεσιακή της νταλίκα, η DUROSTICK συμμετείχε και αυτή τη χρονιά στο μεγάλο εκθεσιακό γεγονός της βόρειας Ελλάδας. Η έκθεση INFACOMA, παρά το τσουχτερό κρύο του φετινού χειμώνα, απέδειξε ότι μπορεί να κινητοποιεί, ακόμη και σε συνθήκες κρίσης στην αγορά, τους επαγγελματίες και ιδιώτες επισκέπτες της.

Με επιτυχία στέφθηκε η συμμετοχή της DUROSTICK στην INFACOMA 2012

Με αποκορύφωμα το ηλιόλουστο Σαββατοκύριακο, η έκθεση πλημμύρησε με κόσμο που το ενδιαφέρον του για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της DUROSTICK, ήταν έκδηλο. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον, οι επισκέπτες του εκθεσιακού οχήματος της εταιρείας, έδειξαν για τον καινοτόμο νέο ελαστικό σοβά τελικής στρώσης HYDROSTOP PLASTER ELASTIC και την παραδοσιακή Πατητή Τσιμεντοκονία που η DUROSTICK την επανέφερε βιομηχανικά τελειοποιημένη, και την οδηγεί σε νέα διακοσμητικά μονοπάτια.

Το ενδιαφέρον των ιδιωτών κέρδισε και αυτή τη χρονιά, ο τρόπος που η εταιρεία αντιμετωπίζει με τα καταξιωμένα προϊόντα της τα προβλήματα της υγρασίας, ενώ ιδιώτες και επαγγελματίες δείχνουν να στρέφονται ολοένα και περισσότερο στην ενεργειακή θωράκιση των κατασκευών τους. Η DUROSTICK τους σύστησε το εξαιρετικών τεχνικών προδιαγραφών Ολοκληρωμένο Σύστημα Εξωτερικής Θερμομόνωσης & Ενεργειακής Αναβάθμισης Κτιρίων THERMOSEAL, ενώ για την κορυφή των κατασκευών παρουσίασε το Ολοκληρωμένο Σύστημα Θερμοστεγάνωσης Ταρατσών COOLROOF που εξασφαλίζει εξοικονόμηση ενέργειας, καλύτερο εσωτερικό κλίμα και απόλυτη στεγανότητα στις ταράτσες των σπιτιών. Η DUROSTICK, πιστή στο ραντεβού της με τον τεχνικό κόσμο αλλά και τους ιδιώτες καταναλωτές των προϊόντων της, ενημερώνει με συνέπεια και συνέχεια, όπου χτυπάει η καρδιά της αγοράς.