Με επιτυχία στέφθηκε η συμμετοχή της DUROSTICK στην έκθεση INFACOMA 2016

Με επιτυχία στέφθηκε η συμμετοχή της DUROSTICK στην έκθεση INFACOMA 2016

 

H DUROSTICK συμμετείχε στην έκθεση INFACOMA 2016, που διεξήχθη από 11 – 14 Φεβρουαρίου στο εκθεσιακό πάρκο HELEXPO στη Θεσσαλονίκη.

Με επιτυχία στέφθηκε η συμμετοχή της DUROSTICK στην έκθεση INFACOMA 2016

Οι επισκέπτες, εστιασμένοι στην ενεργειακή αναβάθμιση των κατοικιών τους, έδειξαν μεγάλο ενδιαφέρον για συστήματα στεγάνωσης, θερμοστεγάνωσης και θερμομόνωσης της εταιρίας.
Τις εντυπώσεις κέρδισε επίσης ο έξυπνος συνδυασμός του ελαστομερούς στεγανωτικού DS-220 και του ψυχρού εξωτερικού χρώματος, που βάφει, μονώνει και παράλληλα στεγανώνει την εξωτερική τοιχοποιία Thermoelastic Color που εξασφαλίζει εξοικονόμηση ενέργειας έως και 35%, καλύτερο εσωτερικό κλίμα και απόλυτη στεγανότητα στις ταράτσες των σπιτιών.

Σε κάθε περίπτωση, η Πατητή Τσιμεντοκονία της DUROSTICK ενθουσίασε όλους τους επισκέπτες (επαγγελματίες τεχνίτες, μηχανικούς, διακοσμητές, ιδιώτες) μέσα από τα εκθέματα εφαρμογής αλλά και από φωτογραφικό υλικό από επαγγελματικούς και ιδιωτικούς χώρους από όλη την Ελλάδα, που προβάλλονταν στο χώρο της DUROSTICK.
 
Τα καινοτόμα προϊόντα της εταιρίας, όπως το επισκευαστικό κονίαμα Megafix, ο Ελαστικός & Ελαιοαπωθητικός Αρμόστοκος, αλλά και οι υψηλών προδιαγραφών κόλλες Gold & Elastic κέρδισαν τις εντυπώσεις.

Το ενδιαφέρον των ιδιωτών και επαγγελματιών επισκεπτών της έκθεσης κέρδισε και αυτή τη χρονιά, ο τρόπος που η εταιρεία αντιμετωπίζει με τα καταξιωμένα προϊόντα της, τα προβλήματα της υγρασίας των επιφανειών.

Καταστηματάρχες απ’ όλη την Ελλάδα, τίμησαν τη DUROSTICK με την παρουσία τους και ενημερώθηκαν για τα νεότερα προϊόντα – λύσεις που αφορούν την εμπορική τους δραστηριότητα.

Η DUROSTICK πιστή στο ραντεβού της με τον τεχνικό κόσμο αλλά και τους ιδιώτες καταναλωτές των προϊόντων της, ενημερώνει με συνέπεια και συνέχεια, όπου χτυπάει η καρδιά της αγοράς.