Η μεγάλη οικογένεια της DUROSTICK έδωσε το παρόν στις κεντρικές εγκαταστάσεις της εταιρίας!

Η μεγάλη οικογένεια της DUROSTICK έδωσε το παρόν στις κεντρικές εγκαταστάσεις της εταιρίας!

Η DUROSTICK εδώ και 29 χρόνια δίνει λύσεις για κάθε ανάγκη νέας κατασκευής, επισκευής, ανακαίνισης και διακόσμησης και παραμένει στο πλευρό τόσο του τεχνικού κόσμου όσο και των συνεργατών της. Κάτω από αυτό το πρίσμα πραγματοποιήθηκαν τρεις εκδηλώσεις ενημέρωσης και επικοινωνίας με τα καταστήματα – συνεργάτες από όλη την Ελλάδα της DUROSTICK!

Η μεγάλη οικογένεια της DUROSTICK έδωσε το παρόν στις κεντρικές εγκαταστάσεις της εταιρίας!

Στις 13/02/2017, 04/03/2017 και 18/03/2017 η DUROSTICK υποδέχθηκε στις κεντρικές της εγκαταστάσεις στον Ασπρόπυργο Αττικής τους συνεργάτες της, όπου σε κεντρική ομιλία του Προέδρου της, κ. Νίκου Χούλη, παρουσιάστηκε η εικόνα του σήμερα, αλλά και οι δυναμικές προτάσεις της DUROSTICK για την αποτελεσματική και ουσιαστική δράση των επιχειρήσεων του κλάδου.

Τα νέα προϊόντα της DUROSTICK, που έρχονται να δώσουν λύσεις στις ανάγκες επισκευής και ανακαίνισης του κλάδου παρουσιάστηκαν από το Τεχνικό Τμήμα της εταιρείας. Τα νέα προϊόντα όπως η πατητή σε πάστα DS-258 DECO MICRO FLEX και το ειδικό αντιολησθηρό κονίαμα ANTISLIP έκλεψαν τις εντυπώσεις.

Παράλληλα, δόθηκε έμφαση και από το τμήμα Μάρκετινγκ στη δυναμική της επικοινωνίας και της προώθησης. Τονίστηκαν οι νέες δράσεις στο χώρο του διαδικτύου, όπως το νέο site durostick.gr αλλά και οι εφαρμογές για κινητές συσκευές DUROSTICK Mobile App & Colors by Durostick.

Η παρουσία των συνεργατών από κάθε γωνιά της Ελλάδας ήταν πραγματικά ουσιαστική για όλους καθώς στα πλαίσια των ως άνω εκδηλώσεων εκτός από την πλήρη ενημέρωση για θέματα εμπορικά, τεχνικά και επικοινωνιακά δόθηκε η δυνατότητα να ανταλλαχθούν απόψεις και ιδέες για την πρόοδο της επιχειρηματικότητας και την διασφάλιση της ανταγωνιστικότητας των καταστημάτων και των προϊόντων της DUROSTICK.