Η DUROSTICK στηρίζει ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ

Η DUROSTICK στηρίζει ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ

 

Το Χαμόγελο του Παιδιού εδώ και 20 χρόνια αποτελεί τον πιο καλά εδραιωμένο στις καρδιές όλων μας εθελοντικό οργανισμό, μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα.

Η DUROSTICK στηρίζει ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ

Πρωταρχικός του σκοπός είναι η προάσπιση των δικαιωμάτων των παιδιών, έμπρακτα και ουσιαστικά. Η εξασφάλιση των απαραίτητων για τη σωματική, ψυχική και πνευματική ισορροπία των παιδιών είναι αυτοσκοπός του ανθρώπινου δυναμικού του οργανισμού. Η δράση του οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» βασίζεται, στηρίζεται και αναπτύσσεται μέσα από το κοινό όραμα ευαισθητοποιημένων πολιτών, κρατικών οργάνων, φορέων αλλά και εταιρειών που συμβάλλουν στην προσπάθειά του οργανισμού για να αντιμετωπίζει, καθημερινά και πανελλαδικά, τα προβλήματα των παιδιών.

Η DUROSTICK, πιστή στις αξίες και στα ιδανικά της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, στηρίζει με διάθεση προϊόντων τις ανάγκες του Σπιτιού του οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» στην Αρχαία Κόρινθο. Μια μικρή συμμετοχή στο μεγάλο έργο του οργανισμού για τα παιδιά που έχουν ανάγκη τη δική μας σύμπραξη και τρυφερότητα.