Η DUROSTICK στην πρώτη έκθεση δομικών υλικών της ΕΕΤΕΜ Ζακύνθου

Η DUROSTICK στην πρώτη έκθεση δομικών υλικών της ΕΕΤΕΜ Ζακύνθου

Η Επαγγελματική και Επιστημονική Ένωση Τεχνολογικής Εκπαίδευσης Μηχανικών Ζακύνθου, ανταποκρινόμενη στο ενδιαφέρον του τεχνικού κόσμου του νησιού, διοργάνωσε για πρώτη φορά την Πέμπτη 17 και την Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2019, στο Πολιτιστικό Κέντρο Σαρακηνάδου Ζακύνθου, τεχνική έκθεση αναφορικά με δομικά υλικά, ηλεκτρομηχανολογικό εξοπλισμό αλλά και ανανεώσιμες πηγές ενέργειας.

Η DUROSTICK στην πρώτη έκθεση δομικών υλικών της ΕΕΤΕΜ Ζακύνθου


Η DUROSTICK, έδωσε δυναμικό παρόν στη νεοσυσταθείσα έκθεση, αποδεχόμενη την πρόσκληση της ΕΕΤΕΜ Ζακύνθου και προσέφερε στους επισκέπτες της ενημέρωση για νέα και καινοτόμα προϊόντα που δίνουν ουσιαστικές λύσεις σε κάθε ανάγκη κατασκευής, επισκευής, συντήρησης, ανακαίνισης και διακόσμησης των κτιριακών δομών.

Η συμμετοχή της DUROSTICK με τη μεγάλη γκάμα των προϊόντων της με θερμομονωτικά, στεγανωτικά και σφραγιστικά υλικά, επισκευαστικά, ειδικά κονιάματα και χρώματα ήταν ουσιαστική, καθώς απευθύνεται όχι μόνο στους επαγγελματίες εφαρμοστές, αρχιτέκτονες, μηχανικούς αλλά και στους ιδιοκτήτες επαγγελματικών χώρων, όπως ξενοδοχεία, χώρους εστίασης κ.ά. Υψηλό υπήρξε και το ενδιαφέρον των ιδιωτών, που μέσα από τη διοργάνωση βρήκαν πρόσφορο έδαφος στις αναζητήσεις τους, για προϊόντα και λύσεις που τους προσέφερε η DUROSTICK.
Ένα από τα προϊόντα που πραγματικά ‘έκλεψαν’ τις εντυπώσεις ήταν το νέο και καινοτόμο υπερ-προϊόν της DUROSTICK, db Block, η πολυχρηστικη πάστα, με ηχομονωτικές, αντικραδασμικές, αντιρηγματικές, θερμομονωτικές, στεγανοποιητικές και συγκολλητικές ιδιότητες.

Επιπρόσθετα, το σύστημα Εξωτερικής Θερμομόνωσης Thermoseal, Πιστοποιημένο στην Κλάση Α, αποτέλεσε ένα από τα πιο συχνά θέματα συζήτησης στον εκθεσιακό χώρο της DUROSTICK, τόσο από μηχανικούς και εφαρμοστές που είχαν ήδη υλοποιήσει το σύστημα, αλλά και από όσους ήθελαν να ενημερωθούν για τα πλεονεκτήματά του και τις παραμέτρους ορθής εφαρμογής του. Τα εποξειδικά συστήματα βαφής Duroepoxy Floor SF μονοπώλησαν το ενδιαφέρον ιδιοκτητών επαγγελματικών χώρων και κύρια αυτών με υψηλό υγειονομικό ενδιαφέρον (π.χ. μονάδες οινοποιείων, τροφίμων, χώρων εστίασης κ.ά.).

Η DUROSTICK αποτέλεσε έναν από τους πιο σημαντικούς αρωγούς της ΕΕΤΕΜ στην πρώτη αυτή εκθεσιακή πρωτοβουλία και θα συνεχίσει να δίνει δυναμικά το παρόν σε όσες ενέργειες ακολουθήσουν από την ΕΕΤΕΜ αλλά και κάθε αντίστοιχη που αφορά στην ενδυνάμωση του τεχνικού κόσμου του νησιού και την ενημέρωση ιδιοκτητών χώρων και ιδιωτών.