Η DUROSTICK στην 6η έκθεση CONSTRUCTIONS ALBANIA 2017

Η DUROSTICK στην 6η έκθεση CONSTRUCTIONS ALBANIA 2017

Η DUROSTICK συμμετείχε στην 6η έκθεση CONSTRUCTIONS ALBANIA 2017 που πραγματοποιήθηκε στα Τίρανα από τις 7 έως και τις 9 Απριλίου 2017. Η μεγάλη προσέλευση του κόσμου τόσο από την Αλβανία αλλά και από άλλες γειτονικές χώρες μας έδωσαν τη δυνατότητα να παρουσιάσουμε τις λύσεις DUROSTICK σε κάθε ανάγκη επισκευής, ανακαίνισης, διακόσμησης αλλά και νέας κατασκευής!

Η DUROSTICK στην 6η έκθεση CONSTRUCTIONS ALBANIA 2017

Πλήθος τεχνικού κόσμου και καταστημάτων προσήλθαν στην έκθεση και έδειξαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τα νέα αλλά και τα καινοτόμα προϊόντα της DUROSTICK, όπως για τον ελαστικό σοβά Hydrostop Plaster Elastic, το στεγανωτικό κονίαμα για ειδικές εφαρμογές Hydrostop Watertank, τον Ελαστικό & Ελαιοαπωθητικό Αρμοστοκο της DUROSTICK, το Σύστημα Εξωτερικής Θερμομόνωσης Thermoseal κ.ά.

1029

Από τα νέα και συνάμα καινοτόμα προϊόντα της DUROSTICK, έκλεψε τις εντυπώσεις το εύκαμπτο κονίαμα στεγανοποίησης τοιχοποιίας Waterproof Mortar. Η καινοτομία του έγκειται στο ότι δημιουργεί έναν εύκαμπτο μανδύα προστασίας από το νερό της βροχής, διασφαλίζοντας σημαντική στεγανότητα.

1017

Τα σχόλια των επισκεπτών ήταν ενθουσιώδη αναφορικά με τις επιδείξεις και ζωντανές εφαρμογές προϊόντων από το ανθρώπινο δυναμικό της DUROSTICK, αλλά και από τις ευρωπαϊκές πιστοποιήσεις που συνοδεύουν όλα μας τα προϊόντα. Η επικοινωνία μας με τον τεχνικό κόσμο της Γείτονος ήταν εποικοδομητική και για εμάς αλλά και για τους επισκέπτες μας, γεγονός που διαφαίνεται μέσα από την απαρχή νέων συνεργασιών με αφορμή τη συνάντηση του τεχνικού κόσμου της Αλβανίας με τις λύσεις που προσφέρουν τα προϊόντα DUROSTICK!

Δείτε το σχετικό video από τη συμμετοχή της DUROSTICK πατώντας εδώ!