Η DUROSTICK καινοτομεί και παρουσιάζει το dB Block

Η DUROSTICK καινοτομεί και παρουσιάζει το dB Block

 

Με μεγάλη επιτυχία, ολοκληρώθηκε ο πρώτος κύκλος των τεχνικών ενημερώσεων, που αφορούν το νέο καινοτόμο άλμα της εταιρείας που ακούει στο όνομα dB Block. Με δύο παράλληλες εκδηλώσεις σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, την 1η και 15η Οκτωβρίου 2018, η DUROSTICK έκανε γνωστό σε πλήθος επαγγελματιών το νέο της προϊόν.

1

Στις τέσσερις εκδηλώσεις, συμμετείχαν ενεργά περισσότεροι από 500 επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στον χώρο των κατασκευών, των επισκευών, της διακόσμησης και των ανακαινίσεων.

Παρακολούθησαν με προσοχή και ιδιαίτερο ενδιαφέρον, τους εισηγητές των εκδηλώσεων κυρίους, Μπαρμπάδη στην Αθήνα και Πολυζωγόπουλο στη Θεσσαλονίκη, να παρουσιάζουν το νέο πολυχρηστικό προϊόν που ‘γεννήθηκε’ από τη DUROSTICK για να προσφέρει στις κατασκευές έξη διαφορετικές ιδιότητες εφαρμογής.

2

Το dB Block, είναι Ηχομονωτικό, Θερμομονωτικό, Αντιρηγματικό, Συγκολλητικό, Αντικραδασμικό και Στεγανωτικό προϊόν παράλληλα.

Το νέο προϊόν σε μορφή πάστας, ήρθε για να λύσει μια σειρά κατασκευαστικών ζητημάτων που έως σήμερα αντιμετωπίζονταν με πολλά και διαφορετικά προϊόντα.

3

Οι παρευρισκόμενοι, συμμετείχαν στη διαδραστική παρουσίαση, αναλαμβάνοντας ρόλους εφαρμοστών του προϊόντος, ενώ εκδήλωσαν το ζωηρό τους ενδιαφέρον με πλήθος εύστοχων ερωτήσεων και τοποθετήσεων.

4

Τα γεμάτα τεχνική ενημέρωση απογεύματα, ολοκληρώνονταν με φιλέματα και το διάσημο κρασί παραγωγής του ιδρυτή της βιομηχανίας, όπου σε φιλικό κλίμα, ανταλλάχθηκαν απόψεις και εμπειρίες δουλειάς.

Σε κάθε ένα συμμετέχοντα, δόθηκαν προωθητικά εργαλεία για τη διευκόλυνση της δουλειάς του και δείγματα προϊόντων.