Εντυπωσιακή προσέλευση στο σεμινάριο ενεργειακής αναβάθμισης

Εντυπωσιακή προσέλευση στο σεμινάριο ενεργειακής αναβάθμισης

 

Η εταιρία DUROSTICK, πάντα στο πλευρό του τεχνικού κόσμου, πραγματοποίησε τεχνικό σεμινάριο με βασικό θέμα την ενεργειακή αναβάθμιση κτιρίων στο εκπαιδευτικό και συνεδριακό κέντρο Βορείου Ελλάδας της DUROSTICK, στη Θεσσαλονίκη (περιοχή Σίνδος).

Εντυπωσιακή προσέλευση στο σεμινάριο ενεργειακής αναβάθμισης

Στο σεμινάριο αναλύθηκαν διεξοδικά τα συστήματα εξωτερικής θερμοστεγάνωσης COOLROOF & COOLROOFlight (νέο σύστημα), καθώς και το πιστοποιημένο σύστημα εξωτερικής θερμομόνωσης, πρώτης κλάσης, κατά ETAG 004, THERMOSEAL της DUROSTICK. Παρουσιάστηκε επίσης το έξυπνο σύστημα εξοικονόμησης ενέργειας που αφορά στο συνδυασμό του ελαστομερούς στεγανωτικού DS 220 της DUROSTICK, με 8 χρόνια εγγύηση, και του θερμοκεραμικού, ψυχρού, ενεργειακού χρώματος για εξωτερική χρήση, THERMOELASTICCOLOR. Ειδική αναφορά έγινε στην ιδιαίτερα δημοφιλή Πατητή Τσιμεντοκονία της DUROSTICK, αλλά και σε αξιόπιστα και καινοτόμα προϊόντα στεγάνωσης, επισκευής και τεχνοτροπιών.

Η προσέλευση των τεχνιτών ήταν κάτι παραπάνω από εντυπωσιακή ενώ η επίλυση αποριών και η παράθεση χρήσιμων τεχνικών συμβουλών και υποδείξεων απέσπασε τα θετικά σχόλια των επισκεπτών. Παρόντα στο σεμινάριο ήταν και πολλά καταστήματα- συνεργάτες της DUROSTICK από διάφορα σημεία της Βόρειας Ελλάδας, όπως Θεσσαλονίκη, Κατερίνη, Αλεξάνδρεια, Χαλκιδική, Γρεβενά, Έδεσσα, Ξάνθη, κ.ά.

Η εταιρία DUROSTICK, πιστή στις θέσεις της, ικανοποιώντας τις ανάγκες των καταστημάτων και του τεχνικού κόσμου για διαρκή ενημέρωση και επιμόρφωση, πραγματοποιεί συνεχώς εκπαιδευτικά τεχνικά σεμινάρια από κάθε γωνιά της Ελλάδας.

Τα εκπαιδευτικά σεμινάρια θα συνεχισθούν όλη την χειμερινή περίοδο με ιδιαίτερη έμφαση σε καινοτόμες εφαρμογές.