Το έντυπο των Πατητών της DUROSTICK, ανανεώθηκε και επανακυκλοφορεί!

Το έντυπο των Πατητών της DUROSTICK, ανανεώθηκε και επανακυκλοφορεί!

Ξεχωριστή θέση στην γκάμα των προϊόντων DUROSTICK, κατέχουν επάξια οι Πατητές Τσιμεντοκονίες και η Πατητή σε μορφή Πάστας.

Το έντυπο των Πατητών της DUROSTICK, ανανεώθηκε και επανακυκλοφορεί!

Πολύ πριν οι Πατητές Τσιμεντοκονίες γίνουν μόδα, η DUROSTICK ‘πίστεψε’ στο προϊόν που παραδοσιακά εφαρμοζόταν στα Κυκλαδίτικα νησιά και άφηνε το αποτύπωμά του σε κάθε κατασκευή.

Το ανέσυρε από τη λήθη του παρελθόντος, το εξέλιξε βιομηχανικά και με ένταση και συνέπεια το επανασύστησε σε ‘ανήσυχους’ μάστορες με μεράκι, αρχιτέκτονες, μηχανικούς και διακοσμητές που ‘διψούσαν’ για το καινούργιο, αλλά και σε ιδιοκτήτες σπιτιών και επαγγελματικών χώρων με υψηλή αισθητική.

Έκτοτε, η ιστορία είναι γνωστή…
Επεξηγηματικά έντυπα, κινηματογραφημένες εφαρμογές των προϊόντων, χιλιάδες μέτρα διακοσμημένων επιφανειών, μα κύρια η αγάπη με την οποία περιβλήθηκε το προϊόν, το οδήγησαν σε κυρίαρχη θέση επιλογής σε κάθε νέα κατασκευή αλλά και σε κάθε ανακαίνιση. 

Σήμερα, με το νέο καλαίσθητο έντυπο των Πατητών της, η DUROSTICK παρουσιάζει την εξέλιξη της κατηγορίας των εν λόγω προϊόντων. Μέσα από τις σελίδες του, θα ξεναγηθείτε σε ευφάνταστες εφαρμογές και πρακτικές λύσεις με υψηλό διακοσμητικό ενδιαφέρον. Επίσης, θα δείτε το σύνολο των προϊόντων που συμμετέχουν στις δημιουργίες, αλλά και τα χρωματολόγια, που με εκατοντάδες αποχρώσεις, θα απογειώσουν τα έργα σας.

Με εκκίνηση την πρωτότοκη, Κλασική πλέον πατητή τσιμεντοκονία DS-250, στην Εύκαμπτη DS-252 FLEX, και από τη Βελούδινη DS-256 FLEX VELVET, στη μοναδική, Γρανιτένια DS-254 IRON, παρελαύνουν από τα σαλόνια του νέου εντύπου, όλες οι πατητές τσιμεντοκονίες. Ξεχωριστή, η Παστώδης πατητή DS-258 DECO MICRO FLEX, το νεότερο δημιούργημά μας που ‘γεννήθηκε’ για να εξελίξει την κατηγορία και να επιμηκύνει το όριο των εφαρμογών, κάνοντάς τις ευκολότερες και ταχύτερες.

Δείτε τον οδηγό εφαρμογής των προϊόντων και ανακαλύψτε στη σελίδα 28 του εντύπου, πως με το νέο, καινοτόμο υπερ-προϊόν Db Block, μπορείτε να δημιουργήσετε αποτελεσματική, αντιρηγματική και αντικραδασμική προστασία σε κάθε εφαρμογή. Tips & Tricks και το σύνολο των βερνικιών προστασίας των πατητών, ολοκληρώνουν την ξενάγηση και σας προσκαλούν να ‘τολμήσετε’ τις νέες διακοσμητικές τάσεις, βάζοντας τη δική σας προσωπική σφραγίδα στους αγαπημένους σας χώρους.

Αναζητήστε το νέο έντυπο των Πατητών, στα σημεία πώλησης των προϊόντων DUROSTICK. Για να δείτε και να κατεβάσετε το έντυπο στην ψηφιακή του μορφή, πατήστε εδώ.