Ενημέρωση σε νέες και καινοτόμες λύσεις για τον τεχνικό κόσμο της Ζακύνθου!

Ενημέρωση σε νέες και καινοτόμες λύσεις για τον τεχνικό κόσμο της Ζακύνθου!

 

Η εμπιστοσύνη στο όνομα της DUROSTICK και η κοινή δράση σε λύσεις και προτάσεις με τον τεχνικό κόσμο της Ζακύνθου είναι μοναδική. Για το λόγο αυτό οι νέες ενημερώσεις για προϊόντα και λύσεις ξεκινούν από το νησί!

seminario_kaparelis

Σε συνέχεια της επικοινωνίας με τον τεχνικό κόσμο της Ζακύνθου, κατά τους τελευταίους μήνες, και ανταποκρινόμενοι στις απαιτήσεις των συνεργατών εφαρμοστών για ενημερώσεις και παροχή άμεσων και αξιόπιστων ποιοτικά λύσεων, η DUROSTICK και το Τμήμα Τεχνικής Υποστήριξης βρέθηκαν στη Ζάκυνθο όπου πραγματοποίησαν με επιτυχία τεχνικό επιμορφωτικό σεμινάριο. 

Το σεμινάριο υλοποιήθηκε την Τετάρτη, 24/05/2017 στο φιλόξενο χώρο και με τη σύμπραξη του καταστήματος ΚΑΠΑΡΕΛΗΣ, όπου οι συμμετέχοντες ενημερώθηκαν για πλήθος συστημάτων και λύσεων για κάθε ανάγκη επισκευής, ανακαίνισης, διακόσμησης και αναβάθμισης κτιρίων και κατοικιών.

Συγκεκριμένα οι συμμετέχοντες ενημερώθηκαν για τα κάτωθι συστήματα και προϊόντα:
 

  • Σύστημα Εξωτερικής Θερμομόνωσης Κτιρίων THERMOSEAL, πιστοποιημένο στην Πρώτη Κλάση κατά ETAAG 004 (ETA-13/0006 και ETA-13/0007)
  • Γκάμα Πατητών Τσιμεντοκονιών και Πατητή σε Πάστα (χρήσεις, εφαρμογές, πλεονεκτήματα)
  • Ασφαλής συγκόλληση και αρμολόγηση πλακιδίων
  • Συστήματα και λύσεις στεγανοποίησης τοιχίων και στεγών
  • Νέα και Καινοτόμα Υλικά

Τις εντυπώσεις έκλεψαν πολλά υλικά της DUROSTICK και ανάμεσα σε αυτά ο εποξειδικός αρμόστοκος DUROPOXY της DUROSTICK. H ευκολία στην εφαρμογή του αλλά και στον καθαρισμό του μόνο με νερό κέρδισαν τα βλέμματα και τα θερμά σχόλια από τους παρευρισκόμενους.

H DUROSTICK, πιστή στο ραντεβού της με το τεχνικό κόσμο της Ελλάδας, θα βρίσκεται Εν Κινήσει σε όλη την Ελλάδα, διενεργώντας κατά τόπους σεμινάρια, σε συνεργασία με τα καταστήματα- συνεργάτες της. Σεμινάρια θα πραγματοποιούνται όμως και στα δύο εκπαιδευτικά της κέντρα (Ασπρόπυργο Αττικής και Σίνδο Θεσσαλονίκης). Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή στα σεμινάρια της DUROSTICK στα εκπαιδευτικά της κέντρα, μέσα από την ιστοσελίδα μας www.durostick.gr.