Βράβευση του Ελαστικού Σοβά HYDROSTOP PLASTER ELASTIC στο 7ο συνέδριο DIY & HOME IMPROVEMENT

Βράβευση του Ελαστικού Σοβά HYDROSTOP PLASTER ELASTIC στο 7ο συνέδριο DIY & HOME IMPROVEMENT

 

Oι Εκδόσεις «Καρυδάκης», ακολουθώντας την ολοένα και αυξανόμενη τάση του «φτιάξτο μόνος σου», διοργάνωσαν το 7ο Συνέδριο DIY & Home Improvement. Στα πλαίσια του 7ου Συνεδρίου DIY & Home Improvement, που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 21 Νοεμβρίου στον πολυχώρο «Αθηναΐς», το περιοδικό «Μαστορέματα» βράβευσε τα «DIY Προϊόντα του 2013».

Βράβευση του Ελαστικού Σοβά HYDROSTOP PLASTER ELASTIC στο 7ο συνέδριο DIY & HOME IMPROVEMENT

Οι αναγνώστες του περιοδικού και οι επισκέπτες του mastoremata.gr ψήφισαν τα καλύτερα προϊόντα που ανήκουν στις παρακάτω κατηγορίες: Ηλεκτρικά εργαλεία- Εργαλεία κήπου- Χρώματα- Δομικά Υλικά- Καινοτομία- Εξοικονόμηση ενέργειας.

Ο νικητής της κατηγορίας ‘Δομικά Υλικά’ είναι ο Ελαστικός Σοβάς HYDROSTOP PLASTER ELASTIC της DUROSTICK. Η μοναδικότητα του προϊόντος και οι ιδιαίτερες ιδιότητες και εφαρμογές του κέρδισαν τις εντυπώσεις τόσο των επαγγελματιών τεχνιτών όσο και των ιδιωτών και έφεραν το προϊόν στην πρώτη θέση των προτιμήσεων των αναγνωστών του περιοδικού ΜΑΣΤΟΡΕΜΑΤΑ. Η υψηλή ελαστικότητα του υλικού, η άρρηκτη του πρόσφυση, η ανεμπόδιστη διαπνοή, η μη ρηγμάτωσή του σε σχέση με κοινούς σοβάδες, η υδαταπωθητικότητά του, η μη ανάγκη εξωτερικής βαφής του, λόγω της δυνατότητας χρωματισμού στη μάζα του, αποτελούν μερικά από τα βασικά του πλεονεκτήματα. Τέλος, σημειώνουμε ότι ο ελαστικός σοβάς HYDROSTOP PLASTER ELASTIC αποτελεί ιδανική επιλογή για τη συμμετοχή του ως τελικό επίχρισμα στο σύστημα Θερμομόνωσης Thermoseal της DUROSTICK. Στο 7ο Συνέδριο DIY, παρουσιάστηκε η ‘σημερινή’ εικόνα της επιχειρηματικής πραγματικότητας αναφορικά με την σύγχρονη τάση του «DIY: Φτιάξτο μόνος σου».

Πιο συγκεκριμένα, o γενικός γραμματέας του Ευρωπαϊκού Συνδέσμου Εμπόρων DIY (EDRA), John Herbert παρουσίασε τα συμπεράσματα του 2ου Παγκόσμιου Συνεδρίου DIY που έγινε στη Ρώμη τον περασμένο Ιούνιο ενώ ο διευθύνων σύμβουλος της Bricoking, Juan José Jaén Rodriquez αναφέρθηκε στην επιτυχημένη αλλαγή φιλοσοφίας και πολιτικής ισπανικής αλυσίδας προϊόντων DIY. Τέλος, Έλληνες managers μεγάλων εταιριών ανέλυσαν τις δυνατότητες και τις ευκαιρίες της συγκεκριμένης αγοράς.