ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ

Η καινοτομία είναι συνυφασμένη με τη δημιουργικότητα 


Η δημιουργικότητα όμως, σε έναν οργανισμό, σε μια εταιρία όπως η δική μας, δεν εξαντλείται σε μια καλή ή λαμπρή ιδέα που έχει κάποιος ή την ικανότητα του/της να σκέπτεται αντισυμβατικά. Η υλοποίηση μιας καινοτόμου ιδέας εμπλέκει όλα τα μέλη ενός οργανισμού που θα συμμετέχουν στα διάφορα στάδια υλοποίησης της ιδέας. Στάδια όπως αυτό της επιτυχημένης επικοινωνίας της, επιλογής των κοινών που στοχεύουμε για να επωφεληθούν από αυτή και εν γένει στη δημιουργία μιας καινοτόμου αρχιτεκτονικής που διατρέχει οριζόντια και κάθετα τον οργανισμό και δημιουργεί το κατάλληλο περιβάλλον και αρχιτεκτονική για ανάπτυξη καινοτομιών προς όφελος του ίδιου του οργανισμού αλλά και της κοινωνίας.

Έτσι σκεφτόμαστε στη DUROSTICK. Και έτσι όλα αυτά τα χρόνια έχουμε δώσει σημαντικά δείγματα καινοτομίας στη δημιουργία υλικών και μέσω αυτών, λύσεων που απαντούν σε χρονίζοντα προβλήματα της οικοδομής. Η διεύθυνση Έρευνας και Ανάπτυξης της DUROSTICK, έμπειρη με βαθειά γνώση του αντικειμένου, άριστη θεωρητική και πρακτική κατάρτιση και εξοπλισμένη με τον πιο σύγχρονο μηχανολογικό εξοπλισμό βρίσκεται συνεχώς στις επάλξεις δημιουργώντας, βελτιώνοντας, εξελίσσοντας προϊόντα και λύσεις για κάθε χρήση.  Καινοτόμα προϊόντα που χαρακτηρίζουν την πορεία μας, που δίνουν λύσεις έξυπνες, οικονομικές, ανθεκτικές, εργονομικές. Λύσεις που αλλάζουν τον τρόπο που σκεφτόμαστε για τα προβλήματα, που πάνε τα πράγματα ένα βήμα πιο μπροστά. Πλοηγηθείτε στα καινοτόμα προϊόντα της DUROSTICK και αντλείστε ιδέες για το δικό σας χώρο ή εργασία. Θα είμαστε στο πλάι σας για ότι χρειαστείτε ….

Όπως ένας νέος ιδιοκτήτης ενός ιστιοπλοϊκού σκάφους, που από τη στεριά παρατηρεί με ζήλια άλλα σκάφη να μανουβράρουν με χάρη, με πανιά και μηχανές και να οδηγούν το ταξίδι τους με σιγουριά και αυτοπεποίθηση αναρωτιέται … Πραγματικά, χρειάζεται πολλή γνώση, κόπο και προσπάθεια για να πλεύσεις; Αλήθεια το χρειαζόμαστε αυτό; ‘Έτσι κι εμείς στη DUROSTICK στην ίδια ερώτηση, απαντούμε με βεβαιότητα και σιγουριά … Μα βεβαίως! Πως αλλιώς θα συνεχίσουμε να βρισκόμαστε στην κορυφή και να οδηγούμε με ασφάλεια τα βήματά μας στην αγορά τώρα μα και στο μέλλον;