κτίζεις; συντηρείς; επισκευάζεις; ανακαινίζεις; εδώ υπάρχει λύση!

Η ΑΓΟΡΑ

Προσπαθούμε πάντα να έχουμε την καλύτερη δυνατή αίσθηση της αγοράς και των αναγκών των συνεργατών μας και των ατόμων που αυτοί εξυπηρετούν (τελικοί καταναλωτές, ιδιώτες ή επαγγελματίες της οικοδομής).

Δημιουργούμε προϊόντα που υποστηρίζουμε με πλειάδα ενεργειών προώθησης πωλήσεων, προβολής και διαφήμισης γενικότερα, οι οποίες ενδυναμώνουν την παρουσία μας στην αγορά και τοποθετούν τα προϊόντα μας με αξιώσεις απέναντι στον όποιο ανταγωνισμό.

Δημιουργούμε ισχυρές, μακρόχρονες και αμοιβαίως επωφελείς σχέσεις με τους συνεργάτες μας (καταστήματα), αλλά και με τους χρήστες των προϊόντων μας, τόσο τεχνίτες και τεχνικούς, όσο και ιδιώτες καταναλωτές.

ΒΑΣΕΙ ΤΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΜΑΣ (1988-2016)

  • Μέσα σε τρεις δεκαετίες έχουν επικολληθεί 259.019.250 m² πλακίδια τοίχου και δαπέδου με κόλλες πλακιδίων και αρμόστοκους DUROSTICK.
  • Επίσης 29.216.801 m² επιφάνειας έχουν στεγανοποιηθεί, βαφεί, σφραγιστεί με αντίστοιχα προϊόντα μας.
  • 73.325 τόνοι βελτιωτικών δομικών υλικών καθώς και 
  • 15.367 τόνοι ειδικών προϊόντων έχουν ενισχύσει χιλιάδες κατασκευές. 
Από το 2011 έχουν επενδυθεί και διακοσμηθεί 1.000.000 m² επιφάνειας με Πατητές Τσιμεντοκονίες της DUROSTICK.
Η DUROSTICK διαθέτει πλήρη γκάμα χρωμάτων και βερνικιών καθώς και προϊόντα προεργασίας των επιφανειών πριν την τοποθέτηση χρωμάτων σε αυτές (αστάρια, στόκους σπατουλαρίσματος (εξομάλυνσης) κ.ά.) Διαθέτει πλαστικά, ακρυλικά, ελαστομερή, ενεργειακά, εποξειδικά χρώματα. Διαθέτει επίσης ριπολίνες, βερνίκια και βερνικοχρώματα βάσης νερού ή διαλύτη και άλλα πολλά.