Olea All Suites Hotel

Olea All Suites Hotel: Ένα ακόμα μοναδικό ξενοδοχείο με υλικά DUROSTICK!

Μια καινούργια ξενοδοχειακή μονάδα άνοιξε τις πύλες στους επισκέπτες της στο γραφικό Τσιλιβί της Ζακύνθου, το κοσμοπολίτικο και πολυτελές Olea All Suites Hotel. Πρόκειται για ένα μοναδικό ξενοδοχειακό συγκρότημα με το ιδιαίτερο Olea Royal Spa αλλά και με 93 υπέρκομψες σουίτες με θέα είτε το μαγευτικό Ιόνιο πέλαγος είτε την εντυπωσιακή πισίνα και τις καταπράσινες εγκαταστάσεις κήπων του Olea. Στο ιδιαίτερο αυτό έργο, τόσο για το νησί της Ζακύνθου, όσο και ως κτηριακή δομή και κατασκευή, συμμετείχε με πληθώρα προϊοντικών λύσεων η εταιρεία DUROSTICK.

Για την συγκόλληση πλακιδίων, μαρμάρων και γρανιτών σε κάθε χώρο του ξενοδοχείου επιλέχθηκαν οι κόλλες υψηλών προδιαγραφών Gold και Extra Power Elastic. Κόλλες με ιδιαίτερη αντοχή στις συστολοδιαστολές σε εσωτερικούς χώρους, όπως σε ενδοδαπέδια θέρμανση και σε εξωτερικούς χώρους με έντονες θερμοκρασιακές μεταβολές. Κατέχουν μοναδική συγκολλητική δύναμη με ξεχωριστή αντοχή σε χώρους με υγρασία, όπως πισίνες, κολυμβητήρια, συντριβάνια κ.λπ. Η στεγανοποίηση χώρων με υψηλή συγκέντρωση υγρασίας ικανοποιήθηκε με το επαλειφόμενο κονίαμα στεγανοποίησης τοιχίων, δαπέδων, υπογείων, στεγών, D-1.

Οι εξωτερικές επιφάνειες της ξενοδοχειακής μονάδας προστατεύτηκαν, επενδύθηκαν και διακοσμήθηκαν με τη διαδοχική εφαρμογή της ινοπλισμένης κόλλας θερμομονωτικών πλακών για τοίχους – ταράτσες, Ultracoll Thermo, εν συνεχεία εγκιβωτίστηκε το πλέγμα οπλισμού DS-4160, και η τελική επιφάνεια επενδύθηκε με τον εύκαμπτο, υδαταπωθητικό τσιμεντοειδή σοβά Hydrostop Plaster Elastic σε λεία μορφή. Προηγήθηκε το ειδικό αστάρι πρόσφυσης σοβάδων Hydrostop Plaster Primer, που προστατεύει τον τελικό σοβά από το πρόωρο επιφανειακό στέγνωμα και αποτρέπει συνεπακόλουθη ρηγμάτωση, εξασφαλίζοντας χρωματική ομοιομορφία σε όλη την επιφάνεια.

Οι εσωτερικές επιφάνειες επενδύθηκαν με τον καλυπτικό στόκο σπατουλαρίσματος Stucofix-P με την εξαιρετικά λεία υφή. Χρησιμοποιήθηκε επίσης το επισκευαστικό, ρητινούχο ινοπλισμένο τσιμεντοκονίαμα με αναστολέα διάβρωσης, για πάχη 2-20mm/στρώση, D-55 καθώς το χαλαζιακό ακρυλικό αστάρι αύξησης πρόσφυσης κονιαμάτων, DS-255 της DUROSTICK.

Το Olea All Suites Hotel ολοκληρώθηκε με τη σημαντική συμμετοχή προϊόντων DUROSTICK και αποτελεί ένα ακόμα υψηλής ποιότητας και αισθητικής ξενοδοχειακό προορισμό της χώρας μας. Η DUROSTICK, νιώθοντας ιδιαίτερη τιμή για τη συνεχή εμπιστοσύνη των επαγγελματιών εφαρμοστών αλλά και ιδιοκτητών κτηρίων του νησιού, δεσμεύεται για μια συνεχή ανάπτυξη και εξέλιξη στις προϊοντικές λύσεις που αυτή προσφέρει, παραμένοντας αρωγός στις ανάγκες εφαρμογών του τεχνικού κόσμου.

Ευχαριστούμε για τις μοναδικές φωτογραφίες του ξενοδοχειακού συγκροτήματος την Anima Vision (www.anima-vision.com)