κτίζεις; συντηρείς; επισκευάζεις; ανακαινίζεις; εδώ υπάρχει λύση!

Εφαρμογή DUROSTICK MOBILE APP

Δίνει στο χρήστη τη δυνατότητα να πλοηγηθεί στο σύνολο της γκάμας των προϊόντων της DUROSTICK.  Επίσης, η εφαρμογή δίνει τη δυνατότητα φωτογράφησης και αποστολής (οικοδομικής φύσης) προβλήματος στη DUROSTICK σε αναζήτηση τεχνικής συμβουλής για την αντιμετώπισή του:
Εφαρμογή DUROSTICK MOBILE APP

Πως λειτουργεί η εφαρμογή DUROSTICK MOBILE APP;

Βασική λειτουργία Νο1:
Κατάλογος προϊόντων DUROSTICK: Επιλέγουμε το menu ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ το οποίο μας πλοηγεί στις κατηγορίες και στις υποκατηγορίες προϊόντων. ‘Ανοίγοντας’ τη σελίδα ενός προϊόντος βλέπουμε περιληπτικό κείμενο του προϊόντος. Μας δίνεται επιπλέον η δυνατότητα, εφόσον το επιθυμούμε, (σε online mode), να δούμε το πλήρες και αναλυτικό τεχνικό κείμενο του προϊόντος καθώς και το κείμενο Δεδομένων Ασφαλείας του προϊόντος.

Βασική λειτουργία Νο2:
Επιλέγουμε το μενού ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ. Η εφαρμογή μας δίνει τη δυνατότητα να φωτογραφήσουμε ζωντανά (ή να επιλέξουμε μια αποθηκευμένη φωτογραφία από την κινητή μας συσκευή), να προσθέσουμε κάποιο γραπτό σχόλιο, εφόσον το επιθυμούμε και να αποστείλουμε άμεσα, μέσω της εφαρμογής, στην Τεχνική Υποστήριξη της DUROSTICK η οποία θα απαντήσει εντός 24 ωρών στο αίτημα μας.

Είναι μια εφαρμογή για κινητά τηλέφωνα με λογισμικό ANDROID ή iOS.