entypo_petras_1122

ΠΕΤΡΙΝΕΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ & ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ H DUROSTICK παρουσιάζει προϊόντα για τη συγκόλληση, την αρμολόγηση, τη φροντίδα & τη διακόσμησή τους ών ιίαήτά α, Ματ

ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ Χονδρόκοκκη, ακρυλική, τσιμεντοειδής κόλλα, ενισχυμένη με ρητίνες, κατάλληλη για στρώσεις μεγάλου πάχους (έως 15mm). Έχει ισχυρή πρόσφυση, υψηλή συγκολλητική δύναμη, μηδενική ολίσθηση και αντοχή στις θερμοκρασιακές μεταβολές και την υγρασία. Η κόλλα είναι ειδικά τροποποιημένη, ώστε κατά τη διάρκεια της συγκόλλησης των διακοσμητικών τούβλων να χρησιμοποιούνται τα υπολείμματά της, για την αρμολόγηση της επένδυσης. Κατατάσσεται στην κατηγορία C2Τ κατά ΕΝ 12004. ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ Η κόλλα DUROSTICK D-5 είναι κατάλληλη για επενδύσεις με κεραμικά ή τσιμεντοειδή τουβλάκια, καθώς και με ακανόνιστες πλάκες, σε εξωτερικές όψεις κτιρίων και σε εσωτερικές διακοσμήσεις. Επίσης, συγκολλά φυσικές πλάκες Καρύστου, Πηλίου, τσιμεντόπλακες, αλλά και φυσικές πέτρες σε τοίχους και δάπεδα. Η προσθήκη ακρυλικού γαλακτώματος DUROΜΑΧ, D-20 ή DUROSTOP της DUROSTICK στο νερό ανάμειξης κατά την παρασκευή της κόλλας, αυξάνει την ελαστικότητα, διασφαλίζοντας άριστη ‘συμπεριφορά’ στις έντονες συστολοδιαστολές και στις φυσικές ή τεχνητές δονήσεις. D-5 Ακρυλική κόλλα για διακοσμητικά τούβλα & πέτρες ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ - ΕΠΙΣΚΕΥΗ Κατανάλωση: 5-10kg/m2, ανάλογα με την ομαλότητα της επιφάνειας, το πλάτος και το βάθος των αρμών. Συσκευασία: Χαρτόσακος 25kg.

ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ Ρητινούχος αρμόστοκος με επιλεγμένα αδρανή και τσιμέντο υψηλών αντοχών, σε λευκή ή γκρι απόχρωση. Δημιουργεί αρμολογήσεις χωρίς άλατα και ξένα σώματα, σε αντίθεση με τον παραδοσιακό τρόπο αρμολόγησης με άμμο θαλάσσης. Είναι υδαταπωθητικός, ιδιαίτερα ανθεκτικός στην τριβή, την υγρασία και τον παγετό. Έχει ισχυρή πρόσφυση στις παρειές των πλακών, χωρίς να ρηγματώνει ή να αποκολλάται. Κατατάσσεται ως αρμόστοκος τύπου CG2/ WAr κατά ΕΝ 13888. ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ Ο αρμόστοκος DUROSTICK D-4 είναι κατάλληλος για επενδύσεις πλακών τοίχου, αλλά κυρίως δαπέδου και κάθε τύπου σχιστόλιθου, σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους. Η επιλογή της λευκής απόχρωσής του σε δάπεδα επενδυμένα με πλάκες Καρύστου ή Πηλίου, δημιουργεί μία μοναδική αισθητικά εικόνα Αιγαιοπελαγίτικης παραδοσιακής τεχνοτροπίας. Διατηρήστε καθαρούς, ‘ζωντανούς’ και ανεπηρέαστους τους αρμούς για πολλά χρόνια, με τη χρήση του σιλικονούχου αδιαβροχοποιητικού εμποτισμού RENOLIT της DUROSTICK. D-4 Αρμόστοκος φυσικών πλακών 8-50mm ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ - ΕΠΙΣΚΕΥΗ Κατανάλωση: Περίπου 3-4kg/m2, ανάλογα με τις διαστάσεις της πέτρας, το πλάτος και το βάθος των αρμών. Συσκευασία: Χαρτόσακος 25kg.

ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ Ακρυλικό πολυμερικό γαλάκτωμα νέας γενιάς, υψηλής συμπύκνωσης, νανομοριακής τεχνολογίας. Είναι ιδανικό για τη βελτίωση τσιμεντοκονιαμάτων και ασβεστοκονιαμάτων και την ενίσχυση των ιδιοτήτων τους. ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ • Αυξάνει την πρόσφυση με το υπόστρωμα. • Βελτιώνει την ελαστικότητα, τη στεγανότητα και την εργασιμότητα του κονιάματος. • Μειώνει τη συρρίκνωση στην πήξη του τσιμέντου, εκμηδενίζοντας τη δημιουργία τριχοειδών ρωγμών. • Αυξάνει τις αντοχές τόσο στη μάζα όσο και στην επιφάνεια. • Επιτρέπει την κατασκευή πολύ λεπτών επιστρώσεων και δημιουργεί επιφάνεια που δεν τρίβεται και δεν σκονίζει. • Είναι ανθεκτικό στην αλκαλικότητα του τσιμέντου - ασβέστη. • Δεν επαναγαλακτωματοποιείται μετά τη σκλήρυνση της μάζας των κονιαμάτων. • Αυξάνει τις χημικές αντοχές των κονιαμάτων σε οξέα, άλατα, λάδια, πετρελαιοειδή. • Αποτρέπει την αποσάθρωση από την υγρασία, το χιόνι και τον παγετό. • Μειώνει την απαίτηση νερού στα κονιάματα. ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ: Στα τσιμεντοειδή συγκολλητικά κονιάματα D-4, D-5 της DUROSTICK ή σε περιπτώσεις χρήσης παραδοσιακών υλικών κατασκευής (λάσπη και αρμολόγηση) για πέτρες. DUROMAX Βελτιωτική οικοδομική ρητίνη κονιαμάτων Ακρυλική 100% ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ - ΕΠΙΣΚΕΥΗ Κατανάλωση: Aνάλογα με την εφαρμογή. Από 1:1 έως 1:8 μέρη με νερό. Συσκευασία: Δοχεία 750ml, 3,5lt, 18lt.

, - . α ί ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ Ισχυρό καθαριστικό που απομακρύνει αποτελεσματικά τα οικοδομικά κατάλοιπα από τις φυσικές πέτρες, επαναφέροντας την αρχική τους όψη. Καθαρίζει σε βάθος συσσωρευμένους ρύπους, άλατα, λασποβροχή, μαυρίλες, μούχλα, αλλά και λεκέδες από λάδι, καφέ, σκουριά και μη στερεοποιημένα πλαστικά χρώματα. Δεν επηρεάζει τη φυσική όψη των πετρών ή των αρμών και προετοιμάζει ιδανικά τις επιφάνειες για να αδιαβροχοποιηθούν ή να διακοσμηθούν με βερνίκι. ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ Το καθαριστικό DUROSTICK D-7 χρησιμοποιείται σε δάπεδα και τοίχους από φυσικές πέτρες Καρύστου, Πηλίου, Καρπάθου κλπ. Συνιστάται προληπτικά τοπική εφαρμογή, ιδανικά σε ‘αθέατο’ σημείο, σε πετρώματα ιδιαίτερα ευαίσθητα στα ισχυρά καθαριστικά (π.χ. ασβεστολιθικά πετρώματα), ενώ ο καθαρισμός ενδείκνυται να πραγματοποιείται μετά την πάροδο 28 ημερών από την αρμολόγηση. Η χρήση του είναι απαραίτητη πριν από την εφαρμογή του αδιαβροχοποιητικού RENOLIT ή του NANO PROOF CERAMIC DS-270, των βερνικιών πέτρας D-72, D-12, VISTA, DECOFIN EPOXY SF, DECOFIN POLYURETHANE της DUROSTICK, προκειμένου να απομακρυνθούν οικοδομικά κατάλοιπα. To D-7 δεν συνιστάται για μάρμαρα ή τεχνητές πέτρες και τουβλάκια. D-7 Kαθαριστικό φυσικών πετρών ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ Κατανάλωση: 1lt/4-5 m2 επιφάνειας. Συσκευασία: Δοχεία 1lt, 5lt, 20lt.

ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ Σιλικονούχο, υδαταπωθητικό υλικό εμποτισμού, που περιέχει διαλύτες. Διατηρεί τη διαφάνειά του και δε δημιουργεί φιλμ λόγω της υψηλής διεισδυτικής ικανότητας (micro technology), διασφαλίζοντας τη διαπνοή του υποστρώματος. Αναδεικνύει τα φυσικά χρώματα της πέτρας, δίνοντας την αίσθηση του ‘βρεγμένου’. Προστατεύει τη συνδετική λάσπη των πετρών από την υγρασία και τη μελλοντική αποσάθρωσή της από την επίδραση παγετού ή την απορρόφηση νερού που έχει σαν συνέπεια την εκροή αλάτων. Παρέχει άμεση και μακροχρόνια προστασία. ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ Το αδιαβροχοποιητικό RENOLIT είναι κατάλληλο για κάθε είδους επένδυση φυσικών ή τεχνητών πετρών τόσο σε εσωτερικές όσο και σε εξωτερικές επιφάνειες τοίχων και δαπέδων. Ο ψεκασμός λευκών κυρίως βοτσάλων δεν ‘επιτρέπει’ το λέκιασμά τους, διατηρώντας τα πάντα φυσικά. Τοιχοποιίες από σοβά ή μπετόν που έχουν εφαρμοστεί δύο επιστρώσεις RENOLIT, χωρίς να ακολουθήσει κάλυψή τους με χρώμα, προστατεύονται απόλυτα από την απορρόφηση υγρασίας για πολλά χρόνια. Αντικαθιστά το αστάρι σε περίπτωση που ακολουθήσει βαφή τους μελλοντικά. Λασποβροχή, ατμοσφαιρικοί ρύποι, νικοτίνη και καπνιά από τζάκι, καθαρίζονται εύκολα από τις επιφάνειες στις οποίες έχουν εφαρμοστεί δύο στρώσεις RENOLIT. Σε εξωτερικά πλακόστρωτα δάπεδα δίπλα σε κήπους, συνιστάται εμποτισμός (προληπτικά) για την προστασία της πέτρας και του βερνικιού από ανερχόμενη υγρασία και στη συνέχεια, επίστρωση βερνικιού τελικής στρώσης DUROSTICK D-12, VISTA ή DECOFIN POLYURETHANE. RENOLIT Αδιαβροχοποιητικό πετρών ΑΔΙΑΒΡΟΧΟΠΟΙΗΣΗ Κατανάλωση: 150-300 ml/m2 , ανάλογα με την απορροφητικότητα της επιφάνειας. Συσκευασία: Δοχεία 1lt, 4lt, 15lt.

η - - ν - , α ι - ς - - α , ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ Υδαταπωθητικό προϊόν νανομοριακής τεχνολογίας, άοσμο, υδατικής βάσης. Λόγω της υψηλής διεισδυτικής δράσης των νανοσωματιδίων που εμπεριέχονται στη σύνθεσή του, προσφύεται βαθιά στους πόρους των επιφανειών και τους προσδίδει υδροφοβικές ιδιότητες, χωρίς να ‘εμποδίζει’ τη διαπνοή τους. Δεν δημιουργεί επιφανειακό φιλμ και προστατεύει από την εμφάνιση τριχοειδών μικρορωγμών. Δεν ευνοεί την ανάπτυξη μυκήτων και μούχλας, καθώς και τη δημιουργία αλάτων. Προστατεύει τις επιφάνειες για μεγάλο χρονικό διάστημα, ενώ διευκολύνει τον καθαρισμό τους από λασποβροχή, ατμοσφαιρικούς ρύπους, καπνιά και νικοτίνη. Συμβάλλει στη διατήρηση της αισθητικής αρτιότητας των επιφανειών όπου εφαρμόζεται, χωρίς να γυαλίζει ή να επηρεάζει τη φυσική ομορφιά και υφή τους. ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ Το NANO PROOF CERAMIC DS-270 είναι κατάλληλο για την αδιαβροχοποίηση ορυκτών υποστρωμάτων σε κάθετες και οριζόντιες επιφάνειες, σε εξωτερικούς και εσωτερικούς χώρους. Διεισδύει και αδιαβροχοποιεί πορώδη υποστρώματα, απορροφητικά τουβλάκια τύπου cotto, μπετόν, σοβά, γυψοσανίδες, φυσικά πετρώματα, καθώς και πήλινα και κεραμικά υλικά. Αδιαβροχοποιεί πλήρως τα κεραμίδια και τα προστατεύει από ρηγματώσεις που προκαλεί ο παγετός, από την εμφάνιση μαυρίλας, λειχήνων και πρασινάδας. Αν εφαρμοστούν δύο επιστρώσεις, νωπό σε νωπό, παρέχεται πλήρης αδιαβροχοποίηση και προστασία τους για 12 χρόνια. ΝANO PROOF CERAMIC DS-270 Yδαταπωθητικό σοβά, μπετόν, πήλινων και πέτρινων επιφανειών ΑΔΙΑΒΡΟΧΟΠΟΙΗΣΗ Κατανάλωση: 1lt/8-11m2, ανάλογα με την απορροφητικότητα της επιφάνειας. Συσκευασία: Δοχεία 750ml, 3,5lt, 18lt.

α ά - , ν ς η - - ά ς - - - - - ν - - K - - - , , ν E - Ι Α κ β τ η σ λ Δ τ φ ρ Π π α Ε Τ σ σ κ β H 4 δ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ Ακρυλικό διάφανο βερνίκι εμποτισμού πέτρας, υδατικής βάσης. Παραμένει διάφανο χωρίς να κιτρινίζει ή να ξεφλουδίζει. Αναδεικνύει τα φυσικά ‘νερά’ της πέτρας και δίνει στην επιφάνεια την αίσθηση του ‘μόνιμα βρεγμένου’. Προστατεύει τους αρμούς των πλακόστρωτων δαπέδων από τη ρηγμάτωση, την αποσάθρωση και τους ρύπους. Άοσμο, υδατοδιαλυτό, κατάλληλο για επενδύσεις σε δάπεδα ή τοίχους σε εσωτερικούς χώρους. ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ Το βερνίκι DUROSTICK D-72 εφαρμόζεται όπου η αισθητική απαίτηση υπαγορεύει γυαλιστερή (2-3 επιστρώσεις) ή σατινέ (μία επίστρωση) επιφάνεια σε εσωτερικούς χώρους. Κατάλληλο για επενδύσεις σε δάπεδα ή τοίχους με φυσικές πέτρες ή πλάκες Πηλίου, Καρύστου, καθώς και τεχνητές πέτρες, διακοσμητικά τούβλα, πορόλιθους, έγχρωμα βότσαλα κ.ά. Ιδανικό για επίστρωση βοτσάλων, τονίζοντας και αναδεικνύοντας τα φυσικά τους χρώματα, παρέχοντας παράλληλα προστασία από τους ρύπους. Εάν επιθυμούμε ματ όψη της επένδυσης, τότε, αντί του DUROSTICK D-72, συνιστάται το αδιαβροχοποιητικό RENOLIT, το ματ βερνίκι νερού DECOFIN AQUA, το ματ βερνίκι διαλύτου VISTA ή και τα πολυουρεθανικά ματ βερνίκια 2 συστατικών DECOFIN AQUA PU και DECOFIN POLYURETHANE της DUROSTICK. D-72 Άοσμο βερνίκι πέτρας νερού ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ & ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ Κατανάλωση: 1lt/8-10m2, ανάλογα με την απορροφητικότητα της επιφάνειας. Συσκευασία: Δοχεία 750ml, 2,5lt. Σατινέ/ γυαλιστερό

ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ Ακρυλικό διάφανο βερνίκι εμποτισμού φυσικών και τεχνητών πετρών, διακοσμητικών τούβλων κ.ά. Με ισχυρά φίλτρα UV στη σύνθεσή του, είναι εξαιρετικά ανθεκτικό στην έντονη ηλιακή ακτινοβολία και τις αντίξοες καιρικές συνθήκες, στο αστικό, ορεινό ή και παραθαλάσσιο περιβάλλον. Δεν κιτρινίζει, ούτε ξεφλουδίζει με το πέρασμα του χρόνου, με αποτέλεσμα να αναδεικνύει τη φυσική ομορφιά των πετρών, να τονίζει τα νερά τους και να δίνει την αίσθηση του ‘μόνιμα βρεγμένου’ στις επιφάνειες. Προστατεύει τις πέτρες από τη φθορά του χρόνου και τους αρμούς των πλακόστρωτων δαπέδων από τη βαθμιαία αποσάθρωση που προκαλείται από τις συνθήκες του περιβάλλοντος. ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ Το βερνίκι DUROSTICK D-12 εφαρμόζεται όπου η αισθητική απαίτηση υπαγορεύει γυαλιστερή (3 επιστρώσεις) ή σατινέ επιφάνεια (1-2 επιστρώσεις), για επενδύσεις σε δάπεδα ή τοίχους με φυσικές πέτρες ή πλάκες Πηλίου, Καρύστου, καθώς και τεχνητές πέτρες, διακοσμητικά τούβλα κ.ά. Κατάλληλο για χρήση σε εξωτερικές και εσωτερικές επιφάνειες. H προσθήκη του ANTISLIP ADDITIVE POWDΕR, σε ποσοστό 2% έως 4% κατά βάρος υγρού βερνικιού, προσδίδει αντιολισθηρή επιφάνεια στα δάπεδα, ακόμη και όταν βρέχονται. D-12 Βερνίκι πέτρας διαλύτου ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ & ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ Κατανάλωση: 1lt/5-8m2, ανάλογα με την απορροφητικότητα της επιφάνειας. Συσκευασία: Δοχεία 1lt, 4lt, 15lt. Σατινέ/ γυαλιστερό

ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ Ακρυλικό διάφανο ματ βερνίκι εμποτισμού, με ισχυρά φίλτρα UV, εξαιρετικά ανθεκτικό στην ηλιακή ακτινοβολία, με μεγάλη διάρκεια ζωής. Δεν ξεφλουδίζει και δεν κιτρινίζει με το πέρασμα του χρόνου. Δημιουργεί ένα ισχυρό, υδαταπωθητικό και ελαιαπωθητικό ματ φιλμ προστασίας. Αναδεικνύει τις επιφάνειες όπου εφαρμόζεται, τονίζοντας τη φυσική τους απόχρωση. Η εφαρμογή του σε επενδύσεις από φυσικές πέτρες, σε δάπεδα και όψεις κτιρίων, έχει ως αποτέλεσμα τη δημιουργία επιφανειών που δεν γυαλίζουν, δίνουν την αίσθηση του ‘βρεγμένου’ και αναδεικνύουν με άψογο και καλαίσθητο τρόπο τα ‘νερά’ της πέτρας που έχει χρησιμοποιηθεί στην κάθε επενδυμένη επιφάνεια. ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ Το βερνίκι VISTA της DUROSTICK εφαρμόζεται όπου η αισθητική απαίτηση αφορά στη δημιουργία ματ επιφάνειας. Επιπλέον, όπου απαιτείται ιδιαίτερη αντοχή σε τριβή και προστασία από αντίξοες καιρικές συνθήκες (ηλιοφάνεια και χιόνι), αλλά και συχνός καθαρισμός εσωτερικών χώρων. Το άρτιο αισθητικά αποτέλεσμα που δημιουργεί η εφαρμογή του, το καθιστά κατάλληλο για προστασία της επιφάνειας των πατητών τσιμεντοκονιών, του διακοσμητικού τσιμεντοκονιάματος DS-259 DECO MICRO RESIN, της πατητής σε μορφή πάστας DS-258 DECO MICRO FLEX, καθώς και κάθε φυσικής πέτρας δαπέδου ή όψεως κτιρίου. Κατάλληλο για χρήση σε εξωτερικές και εσωτερικές επιφάνειες. VISTA Βερνίκι ματ διαλύτου για πατητή τσιμεντοκονία & φυσικές πέτρες Ματ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ & ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ Κατανάλωση: 1lt/5-8m2, ανάλογα με την απορροφητικότητα της επιφάνειας. Συσκευασία: Δοχεία 750ml, 2,5lt, 15lt.

- ς - ι ς . - - O - α Ματ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ Υψηλής αντοχής γυαλιστερό εποξειδικό βερνίκι 2 συστατικών, χωρίς διαλύτες. Ιδιαίτερα ανθεκτικό σε τριβή, επαφή με οξέα, αλκάλια, θαλασσινό ή χλωριωμένο νερό. Δημιουργεί σκληρή, μη απορροφητική και απρόσβλητη επιφάνεια. Αντέχει σε θερμοκρασίες από -30°C έως +100°C σε ξηρή φόρτιση και έως +60°C σε υγρή φόρτιση. Δεν ευνοεί την ανάπτυξη βακτηρίων και είναι κατάλληλο για χώρους όπου απαιτείται αυστηρή εφαρμογή και τήρηση των κανόνων υγιεινής. Κατατάσσεται ως SR-B2,0-AR0,5-IR4 σύμφωνα με το πρότυπο ΕΝ 13813. ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ Το DECOFIN EPOXY SF χρησιμοποιείται ως επαλειφόμενη επίστρωση σε δάπεδα εσωτερικών χώρων, με ‘υψηλές απαιτήσεις’ σε μηχανικές και χημικές αντοχές. Ιδανικό για έγχρωμες πατητές τσιμεντοκονίες, για εφαρμογές σε πισίνες, σιντριβάνια, πάγκους κουζίνας, μαγειρεία, αίθουσες εστιάσεων και φιλοξενίας, σε εστιατόρια, ξενοδοχεία, χώρους διασκέδασης κ.ά. Κατά την εφαρμογή του σε δάπεδα από φυσικές πέτρες το DECOFIN EPOXY SF αναδεικνύει τη φυσική ομορφιά, τονίζει τα ‘νερά’ τους και δίνει την αίσθηση του ‘μόνιμα βρεγμένου’. DECOFIN EPOXY SF Eποξειδικό γυαλιστερό βερνίκι 2 συστατικών για πατητή τσιμεντοκονία και φυσικές πέτρες Γυαλιστερό ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ & ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ Κατανάλωση: 200-300gr/m² ανά στρώση, ανάλογα με την απορροφητικότητα της επιφάνειας. Συσκευασία: Δοχεία 750gr (A=480gr, B=270gr), 5kg (A=3,20kg, B=1,80kg).

α ο ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ Βερνίκι αλειφατικής πολυουρεθάνης 2 συστατικών, με διαλύτες. Ανθεκτικό στην UV ακτινοβολία και τις καιρικές επιδράσεις. Ιδιαίτερα ανθεκτικό στις τριβές. Μετά την εφαρμογή του, δημιουργείται μία ελαστική, διάφανη μεμβράνη προστασίας που δεν κιτρινίζει. Δεν εμφανίζει κιμωλίαση και αποχρωματισμό στο πέρασμα του χρόνου. Ανθεκτικό στην επαφή με οργανικά και ανόργανα οξέα, αλκάλια, πετρελαιοειδή, καθώς και σε ορισμένους διαλύτες. Αναδεικνύει τη φυσική ομορφιά πέτρινων επενδύσεων και πατητών τσιμεντοκονιών, χωρίς να γυαλίζει. Κατατάσσεται ως προστατευτικό επιφανειών σκυροδέματος κατά EN 1504-2. ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ Το DECOFIN POLYURETHANE είναι κατάλληλο για τη στεγανοποίηση και προστασία φυσικών πετρών, πατητών τσιμεντοκονιών και παστωδών πατητών, σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους. H προσθήκη του ANTISLIP ADDITIVE POWDΕR, σε ποσοστό 2% έως 4% κατά βάρος υγρού βερνικιού, προσδίδει αντιολισθηρή επιφάνεια στα δάπεδα, ακόμη και όταν βρέχονται. DECOFIN polyurethane Πολυουρεθανικό ματ βερνίκι 2 συστατικών για πατητή τσιμεντοκονία και φυσικές πέτρες Ματ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ & ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ Κατανάλωση: 1kg/7-8m² ανά στρώση, ανάλογα με την απορροφητικότητα της επιφάνειας. Συσκευασία: Δοχεία 750gr (A=547gr, B=203gr), 5kg (A=3,65kg, B=1,35kg).

Τέλειο αποτέλεσμα σε 6 ΒΉΜΑΤΑ! 1. ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ Η σωστή προετοιμασία και στεγανοποίηση του υποστρώματος στη νέα επένδυση είναι καθοριστικής σημασίας. 2. ΣΥΓΚΟΛΛΗΣΗ Φυσικές ή και τεχνητές πέτρες, κεραμικά ή τσιμεντοειδή διακοσμητικά τουβλάκια, ακανόνιστες μαρμάρινες πλάκες, βότσαλα. Ό,τι και αν επιλέξετε, η ακρυλική ρητινούχα τσιμεντοειδής κόλλα D-5 της DUROSTICK, θα σας διασφαλίσει άρρηκτη συγκόλληση. 3. ΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗ Οι αρμοί που δημιουργούνται μεταξύ των πετρών, σφραγίζονται με τον ειδικό αρμόστοκο D-4 της DUROSTICK, σε γκρι και λευκό. Η άψογη πρόσφυσή του στις παρειές των πετρών, σε συνάρτηση με τις υψηλές αντοχές και την υδαταπωθητικότητά του, διασφαλίζει άριστη χρωματική σταθερότητα και εντυπωσιακό φινίρισμα. 4. ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ Η απαραίτητη διαδικασία του καθαρισμού των πετρών από υπολείμματα αρμόστοκου D-4, κόλλας D-5 και τσιμέντου που δημιουργούνται από την τοποθέτησή τους, ακολουθεί τουλάχιστον 28 ημέρες μετά την αρμολόγηση. Ιδανικό προϊόν είναι το ισχυρό καθαριστικό D-7 της DUROSTICK. Ευκολόχρηστο, με ισχυρή καθαριστική δράση, απομακρύνει και συσσωρευμένους ρύπους, λεκέδες, μη στερεοποιημένα χρώματα κ.ά. Δεν επηρεάζει τη φυσική όψη των πετρών ή των αρμών και προετοιμάζει ιδανικά τις επιφάνειες για να αδιαβροχοποιηθούν ή να διακοσμηθούν με βερνίκι. 5. ΑΔΙΑΒΡΟΧΟΠΟΙΗΣΗ Συνολικά, οι πέτρινες κατασκευές ή επενδύσεις, μπορεί να αδιαβροχοποιηθούν μετά από τον επιμελή καθαρισμό τους, ώστε να προστατευθούν από καιρικές και περιβαλλοντικές συνθήκες. Το σιλικονούχο υδαταπωθητικό εμποτισμού RENOLIT, καθώς και το υδατικής βάσης, νανομοριακής τεχνολογίας NANO PROOF CERAMIC DS-270 της DUROSTICK διασφαλίζουν υδαταπωθητικότητα, υδρατμοπερατότητα και καθαρότητα, λόγω της μη απορρόφησης νερού και ρύπων. 6. ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ & ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ Ματ, σατινέ ή γυαλιστερό, όποιο και αν θέλετε να είναι το τελικό φινίρισμα των πέτρινων επιφανειών, η DUROSTICK έχει στη διάθεσή σας βερνίκια κατάλληλα για εξωτερική ή εσωτερική χρήση. VISTA, D-12, D-72, DECOFIN EPOXY SF, DECOFIN POLYUREATHANE, DECOFIN AQUA PU, όποιο βερνίκι κι αν επιλέξετε, θα αναδείξει τη φυσική όψη των πετρών και θα τονίσει τα ‘νερά’ τους. Η προσθήκη του ANTISLIP ADDITIVE POWDER στα βερνίκια προστασίας δαπέδων, θα τους προσδώσει αντιολισθηρή επιφάνεια, ακόμη και όταν βρέχονται. ΙΔ Ακ τρ νο δε νε βρ πλ τη υδ δά ΕΦ Το υπ φά το τέ Ιδ σι Εά DD θα PO Κ ΠΕΤΡΙΝΕΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ & ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ H DUROSTICK παρουσιάζει προϊόντα για τη συγκόλληση, την αρμολόγηση, τη φροντίδα & τη διακόσμησή τους ν - - - - ά α, Ματ

Η DUROSTICK από το 1988 έως σήμερα, παράγει προϊόντα – λύσεις, για την κατασκευή, τη συντήρηση, την επισκευή, τη διακόσμηση και τη φροντίδα του σπιτιού. Με ιδιαίτερη αγάπη στην κλασική πολυτέλεια που προσφέρουν οι πέτρινες κατασκευές, επενδύσεις και διακοσμήσεις, προτείνει προϊόντα πιστοποιημένης ποιότητας, ικανά να αναδείξουν την επιλογή σας, να την προστατεύσουν και να την διατηρήσουν ‘ζωντανή’ για πολλά χρόνια. Αναζητήστε περισσότερες πληροφορίες για τα προϊόντα, στον ιστότοπο της εταιρείας www.durostick.gr technical@durostick.gr DUROSTICK A.B.E.Ε. AΣΠPOΠYPΓOΣ ATTIKHΣ, 193 00, Τηλ.: 211 60 03 500-599, Fax: 210 55 99 612 ΘΕΣΣAΛΟΝΙΚΗ: ΒΙ.ΠΕ. Θ. - ΣΙΝΔΟΣ, Ο.Τ. 44, ΟΔΟΣ ΔΑ 10, 570 22, Τηλ.: 2310 795 797, Fax: 2310 797 367 email: info@durostick.gr 11/2022

RkJQdWJsaXNoZXIy MTk0OTg2