entypo_katharistika_1222

1 ...και καθάρισες! ΠΛΗΡΗΣ ΣΕΙΡΑ ΠΟΛΥΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ Για κάθε χρήση... υπάρχει λύση!

DUROSTICK...

...και καθάρισες Από το 1988, οπότε και δραστηριοποιούμαστε στην αγορά, είμαστε εκείνοι που σας έχουμε διαθέσει προϊόντα-λύσεις για την κατασκευή, την επισκευή, τη συντήρηση, την ανακαίνιση και τη διακόσμηση του σπιτιού, του γραφείου, του επαγγελματικού σας χώρου. Η εύλογη απορία σας ενδεχομένως να είναι, τι δουλειά έχει η DUROSTICK με καθαριστικά και απορρυπαντικά προϊόντα. Η εμπλοκή μας ξεκίνησε από την ανάγκη των επαγγελματιών χρηστών των προϊόντων μας, για μια σειρά καθαριστικών και προϊόντων προστασίας των επιφανειών, προκειμένου να κάνουν ‘καθαρές’ δουλειές με διάρκεια στον χρόνο. Έτσι ‘γεννήθηκαν’ πανίσχυρα προϊόντα για την απορρύπανση των χώρων της δουλειάς τους, σε νέες οικοδομές και ανακαινίσεις. Η φήμη των καθαριστικών της DUROSTICK, γρήγορα εξαπλώθηκε και ξεπέρασε τα στενά όρια των επαγγελματιών χρηστών. Η γκάμα, των μέχρι ‘χθες’ επαγγελματικών προϊόντων μεγάλωσε και κάλυψε όλες τις απαιτητικές ανάγκες. Την εμπιστοσύνη τους στα καθαριστικά της DUROSTICK δείχνουν και τα νοικοκυριά που επιθυμούν καθαριότητα με επαγγελματικό τρόπο! Ανακαλύψτε κι εσείς τις λύσεις που σας προτείνει η DUROSTICK για υγιεινή καθαριότητα και φρεσκάδα παντού.

4 καθιστικό

DUROSTICK...και καθάρισες 1 5 Βιοδιασπώμενα πολυκαθαριστικά για τον καθαρισμό νικοτίνης, καπνιάς, αποτυπωμάτων και λεκέδων. Χωρίς αμμωνία, έχουν υψηλή καθαριστική δράση, χωρίς να επηρεάζουν τις ευαίσθητες επιφάνειες. 2Γυαλισμένα ή αγυάλιστα, τα πολύτιμα μαρμάρινα δάπεδα, καθαρίζονται και υπηρετούν την πολυτελή τους φύση. 4Αδιαβροχοποιήστε τα υφάσματα της επίπλωσής σας, τις κουρτίνες και κάθε τι με πυκνή ύφανση, με ένα ψέκασμα. Δοκιμάστε το ακόμα και στα πάνινα παπούτσια σας. Ακολουθήστε τις οδηγίες χρήσης και απολαύστε το ‘θαύμα’ της νανοτεχνολογίας. Ποτέ πια λεκέδες! Βιοδιασπώμενο καθαριστικό φίλτρων και ψυκτρών air condition. Απαλλάσσει από ρύπους σκόνης, καπνιά, ακάρεα, απελευθερώνοντας άρωμα φρεσκάδας. To DUROCLEAN είναι το ειδικό καθαριστικό της καμινάδας του τζακιού σας που θα σας απαλλάξει από τα υπολείμματα καπνιάς και τη μαυρίλα. 3 Αδιαβροχοποιητικά νανοτεχνολογίας, για την προστασία κεραμικών, πέτρινων και μαρμάρινων επιφανειών. Τις προστατεύουν από το λέκιασμα, τη διείσδυση του νερού και τη φθορά τους από το πέρασμα του χρόνου. Δε δημιουργούν επιφανειακό φιλμ, δεν κιτρινίζουν και δεν επηρεάζουν τις φυσικές αποχρώσεις των επιφανειών.

6 κουζίνα 1

7 5Ασημένια, χάλκινα, ανοξείδωτα σκεύη και αντικείμενα ‘λατρεύουν’ την απαλή κρέμα D-61, που τα καθαρίζει και τα φροντίζει χωρίς να χαράζει την επιφάνειά τους. Ένα μαλακό πανί και η αγάπη σας, θα τα κάνουν να μοιάζουν πάλι σαν καινούρια. DUROSTICK...και καθάρισες 2 3 'Ευγενικό’ βιοδιασπώμενο καθαριστικό υγρό πιάτων. Θα φροντίσει την καθημερινή καθαριότητα ποτηριών, πιάτων και μαγειρικών σκευών, ενώ είναι απαλό με τα χέρια σας. 4 Με υψηλή περιεκτικότητα της δραστικής ουσίας χλωριούχο βενζαλκόνιο, απομακρύνει ακόμη και τους πιο ‘επίμονους’ ρύπους και καταπολεμά τις δυσάρεστες οσμές. Ιδανικό για καθημερινή χρήση σε όλους τους χώρους. Ιδιαίτερα αποτελεσματικό για την αντιμετώπιση της δυσοσμίας στους οικιακούς κάδους απορριμμάτων. Δραστικό πολυκαθαριστικό, ιδανικό για χρήση σε επιφάνειες που συσσωρεύονται ξεραμένα και καμένα λίπη, όπως είναι εστίες κουζίνας, παραδοσιακές και κεραμικές, φίλτρα απορροφητήρων, νεροχύτες. Με ένα ψέκασμα, χωρίς τρίψιμο, χωρίς κόπο, χωρίς φθορές στις επιφάνειες. 1Χρησιμοποιήστε το άφοβα παντού. Θα καθαρίσει επιφάνειες, ανοξείδωτα σκεύη και συσκευές, από άλατα, λεκέδες, λίπη και ρύπους. Δοκιμάστε το και για τον καθαρισμό του φούρνου σας. Είναι βιοδιασπώμενο, και καθαρίζει τοίχους και πάτωμα, με "σεβασμό" στις ευαίσθητες επιφάνειες.

8 μπάνιο 3

9 Στα σημεία που συγκεντρώνονται υψηλά ποσοστά υγρασίας, αναπτύσσονται μύκητες, μαυρίζουν οι επιφάνειες και δημιουργείται μούχλα. Ο φυσικός φωτισμός, ο επαρκής αερισμός και το υγρό καθαρισμού μούχλας D-95 CLEANER θα δώσουν τη λύση. Το ακρυλικό χρώμα ΜΠΑΝΙΟ & ΚΟΥΖΙΝΑ θα ολοκληρώσει την προστασία του χώρου σας και θα αποτρέψει την επανεμφάνιση των ανθυγιεινών μυκήτων. 3Άλατα, στίγματα, θαμπάδες, πουρί ή σκουριές, στα ανοξείδωτα και χρωμιωμένα αντικείμενα και στις επιφάνειες του μπάνιου; Βάλτε τα γάντια σας, ψεκάστε τις επιφάνειες που θέλουν καθάρισμα, αφήστε το SALT FREE να δράσει για λίγα λεπτά. Ξεβγάζετε με νερό. Εύκολα, γρήγορα, χωρίς τρίψιμο και φθορές. 4Οι λευκοί ή ανοιχτόχρωμοι αρμοί σας, στα πλακάκια του τοίχου και του δαπέδου, βρώμισαν και έγιναν γκρι; Ξύστε τους ελαφρά επιφανειακά, καθαρίστε τα υπολείμματα και αδιαβροχοποιήστε τους. Δείτε τους. Καθαροί και προστατευμένοι, σαν καινούριοι. 1 2 Καμία αποχέτευση βουλωμένη σε νεροχύτη, νιπτήρα ή μπανιέρα! Τo DRAIN CLEANER φροντίζει για την ομαλή λειτουργία τους. Είδη υγιεινής, επιφάνειες και αξεσουάρ πεντακάθαρα και αστραφτερά με τα πολυκαθαριστικά προϊόντα DUROSTICK. Δοκιμάστε τα! D-14, πανίσχυρο αποφρακτικό, άμεσης δράσης για επαγγελματική χρήση. Διαλύει συσσωρευμένα λίπη & πουρί σε σιφώνια και υδρορροές. Απαιτεί την προσοχή σας στις οδηγίες ασφαλούς χρήσης τους.

10 υπνοδωμάτιο

11 DUROSTICK...και καθάρισες Αυτογυάλιστη παρκετίνη ξύλινων δαπέδων με βάση το κερί.‘Αγκαλιάζει’ τα ξύλινα δάπεδα και τα παρκέ διαρκείας, με ένα διάφανο, αντιστατικό πέπλο προστασίας, που δε γλιστράει και δεν επηρεάζει την απόχρωση του ξύλου. 2Τζάμια, καθρέπτες, λουστραρισμένα έπιπλα, πόρτες και παράθυρα, ‘υποδέχονται’ την καθαριστική δράση του πλήρως βιοδιασπώμενου καθαριστικού που προσφέρει γυαλάδα χωρίς θαμπάδες. 4'Μαγικοί’ κρύσταλλοι, απορροφούν την πλεονάζουσα υγρασία από τους χώρους και σας προσφέρουν καλύτερο περιβάλλον και συνθήκες υγιεινής διαβίωσης. Εξαλείφει δυσάρεστες οσμές και 'εμποδίζει' την εμφάνιση μούχλας. Τοποθετήστε το και στην ντουλάπα, θα προστατεύσει τα ρούχα σας! 3 1 Μοκέτες, χαλιά, υφάσματα επιπλώσεων, καθαρίζονται εύκολα με τη δύναμη του αφρού. Ανακινήστε δυνατά, ψεκάστε, αφήστε τον να δράσει και καθαρίστε με βρεγμένο σφουγγάρι. Τόσο απλά!

12 παιδικό δωμάτιο

13 Το σπίτι μας, θέλουμε να είναι ο ‘παράδεισος’ που θα μεγαλώσουν με ασφάλεια τα παιδιά μας. Ιδιαίτερα το περιβάλλον του προσωπικού τους χώρου, δε θα πρέπει να επιβαρύνεται με αμμωνία, φωσφορικά άλατα και πετρελαϊκά παράγωγα. Τα πιστοποιημένα βιοδιασπώμενα πολυκαθαριστικά προϊόντα της DUROSTICK, δεν περιέχουν αμμωνία, φωσφορικά άλατα και πετρελαϊκά παράγωγα βάσει νομοθεσίας ΕΚ 648/2004 που διέπει τα απορρυπαντικά όσον αφορά την βιοδιασπασιμότητά τους. Θυμηθείτε, πως ακόμη και τα πιο αθώα καθαριστικά προϊόντα, θα πρέπει να τα κρατάτε μακριά τους. 1 2Βρεφικό, παιδικό, εφηβικό, ακόμη και φοιτητικό, το δωμάτιο των παιδιών είναι η ζεστή ‘αγκαλιά’ που μέσα της θα μεγαλώσουν όμορφα με την αγάπη μας. Τα χρώματα του χώρου θα αλλάζουν, ανάλογα με την ηλικία και τα ενδιαφέροντά τους, ώσπου να φτάσουν τα ίδια να διαλέγουν. Εκατοντάδες οι αποχρώσεις που θα αντέξουν στον χρόνο, ένα προϊόν, DUROSTICK SUPER ECO, πιστοποιημένο οικολογικό προϊόν σε ποιότητα premium, με εξαιρετική αντοχή στο συχνό καθαρισμό. ID: 96TE068154 ID: 96.4.005 institute ΕU Ecolabel: EL/044/023

14 βεράντα μπαλκόνι 1

15 3 4 DUROSTICK...και καθάρισες 1 2 Μάρμαρα και γρανίτες σαν καινούρια. Καθαρίστε, αδιαβροχοποιήστε, προστατεύστε τα από την καθημερινή χρήση που τα λεκιάζει και τα ‘ταλαιπωρεί’. Καθαρίστε βαθιά, τις πέτρινες επιφάνειες και τους αρμούς τους, με το δραστικό καθαριστικό D-7. Αδιαβροχοποιήστε και προστατεύστε τες διαχρονικά, με RENOLIT. Καμιά βρωμιά δεν μπορεί να αντισταθεί στο όξινο καθαριστικό πλακιδίων και αρμών. Ακολουθήστε τις οδηγίες χρήσης και χαρείτε το νέο σας δάπεδο. Στη βεράντα, το μπαλκόνι ή τον κήπο, όπου κι αν βρίσκεται η ψησταριά ή το μπάρμπεκιου, είναι το αγαπημένο σημείο συνάντησης με φίλους, συγγενείς, ακόμη και γείτονες. Καθαρίστε με ένα ψέκασμα, σχάρες, πυρότουβλα και τις φυσικές πέτρες που τα περιβάλλουν. Αποτελεσματικό και για το τζάκι. 5 Καυσαέρια, άλατα, αντιαισθητικοί λεκέδες από λασποβροχή, ‘ταλαιπωρούν’, θαμπώνουν και παλιώνουν τα όμορφα αλουμινένια κουφώματα και τις πόρτες σας. Ψεκάστε τα, σκουπίστε με σφουγγάρι ή μαλακό πανί και ξεβγάλτε με νερό. Θα εκπλαγείτε!

16 4 3 σκάφος 1Δραστικό, όξινο υγρό καθαρισμού χαμηλού αφρισμού, για την αφαίρεση της επιφανειακής σκουριάς από το gel coat, γύρω από τα εξαρτήματα. Χρησιμοποιήστε το για την αφαίρεση λεκέδων από την ίσαλο γραμμή και τα ύφαλα του σκάφους. 2Η θάλασσα, οι καιρικές συνθήκες και ο χρόνος, ‘φταίνε’ για το γάριασμα, την οξείδωση και το θάμπωμα των μεταλλικών επιφανειών του σκάφους. Καθαρίστε και προστατεύστε ανοξείδωτες, χάλκινες ή ορειχάλκινες, επινικελωμένες και μη ανοδιωμένες αλουμινένιες επιφάνειες, με την ‘θαυματουργή’ αλοιφή της DUROSTICK. Σιλικονούχο λιπαντικό για την άριστη λειτουργία μηχανικών και ηλεκτρικών μερών. Προστατεύει από την αλμύρα και απομακρύνει τον κίνδυνο οξειδώσεων. Ισχυρό αλκαλικό υγρό καθαρισμού, για την απομάκρυνση μαυρίλας, καπνιάς και λεκέδων από λάδια, γράσα και περιττώματα από θαλασσοπούλια.

17 Μεταλλικές, αλουμινίου ή μαγνησιακές, ό,τι ζάντες κι αν ‘φοράει’ το αγαπημένο σας αυτοκίνητο, καθαρίζουν χωρίς κόπο και τριψίματα. Ψεκάστε και σε λίγα λεπτά ξεβγάλτε με νερό. 3 το Πίσσα, ρετσίνι... υπάρχει λύση! Χρησιμοποιήστε το σπρέι τοπικά στην περιοχή που λερώθηκε και αμέσως σκουπίστε με βρεγμένο σφουγγάρι. Ξεβγάλτε με νερό και το πρόβλημα λύθηκε! Επαναφέρετε τη γυαλάδα των φωτιστικών σας σωμάτων, με την κρέμα καθαρισμού της DUROSTICK. Με κυκλικές κινήσεις, χωρίς μηχανικά μέσα, θα δείτε να επανέρχεται η καθαρότητα των φαναριών σας και να αποκαθίσταται η ομορφιά του αυτοκινήτου σας. 4 1 2 Κουτσουλιές και κολλημένα έντομα στο σώμα, το παρμπρίζ και την μετόπη του αγαπημένου σας αυτοκινήτου; Ψεκάστε, σκουπίστε, ξεβγάλτε με νερό και απαλλαγείτε εύκολα από αυτά. Βιοδιασπώμενο προϊόν, ‘ευγενικό’ με το χρώμα, τα μεταλλικά και ελαστικά σημεία του οχήματός σας. Χρησιμοποιήστε το και στα λερωμένα κάγκελα της βεράντας. Θα τα καθαρίσει αμέσως, χωρίς να επηρεάσει το χρώμα τους. Καλλυντικό, καθαριστικό σε μορφή σπρέι, για επιφάνειες πλαστικές ή από βινύλιο, από δέρμα ή δερματίνη. Διεισδύει στους πόρους του δέρματος και αφαιρεί όχι μόνο την επιφανειακή, αλλά και την επίμονη βρωμιά. Χωρίς διαλύτες, το DUROFLASH είναι εμπλουτισμένο με κερί λανολίνης και δρα αντιστατικά στις αναζωογονημένες επιφάνειες. Δοκιμάστε το και σε δερμάτινα παπούτσια, μπουφάν και τσάντες! αυτοκίνητο

18 DUROSTICK & καθάρισες Εκατοντάδες ξενοδοχειακές μονάδες στην Ελλάδα και αλλού, μας έχουν εμπιστευθεί για τα έργα τους και έχουν χρησιμοποιήσει πλειάδα προϊόντων μας, στο στάδιο της κατασκευής, της επισκευής, της συντήρησης, της ανακαίνισης και της διακόσμησής τους. Τα κορυφαία, πιστοποιημένα, αναγνωρισμένης αξίας προϊόντα της DUROSTICK, υπηρετούν επάξια τις υψηλών απαιτήσεων κατασκευές και αποδίδουν άριστα αποτελέσματα με διάρκεια στον χρόνο. Στις εγκαταστάσεις των ξενοδοχειακών μονάδων, οι απαιτήσεις καθαρισμού είναι διαρκείς. Τα καθαριστικά προϊόντα θα πρέπει να είναι δραστικά και άμεσα αποτελεσματικά, ώστε να προσφέρουν λύσεις σε σύνθετα προβλήματα. Ξενοδόχοι, συντηρητές και συνεργεία καθαρισμού, εμπιστεύονται τις δυνατότητες και τον εύχρηστο ‘χαρακτήρα’ των πολυκαθαριστικών προϊόντων της DUROSTICK και τα χρησιμοποιούν εκεί όπου τα κοινά καθαριστικά αδυνατούν να ανταπεξέλθουν. OTELS H Επικοινωνήστε με την εταιρεία και κλείστε ραντεβού με τους ανθρώπους μας, που θα σας παρουσιάσουν από κοντά τις δυνατότητες των προϊόντων μας. Με ένα τηλεφώνημα, μπορούμε να βρεθούμε κοντά σας και να σας δώσουμε τις λύσεις που αναζητάτε. Το πανελλαδικό δίκτυο των σημείων πώλησης των προϊόντων μας, θα διασφαλίσει την εύρεση των προϊόντων που θα επιλέξετε, σε όποιο σημείο της χώρας και αν βρίσκεται η επιχείρησή σας. Μια υπηρεσία στα μέτρα σας που σας προσκαλούμε να τη χρησιμοποιήσετε.

19 ...επαγγελματικά! Μεγάλα, μοντέρνα ή παραδοσιακά café είτε μικρότερα καταστήματα που εξυπηρετούν τους πελάτες τους με take away πρακτικές, είναι τα αγαπημένα σημεία επαφής των καταναλωτών που λατρεύουν την προσιτή ‘πολυτέλεια’ του καθημερινού τους καφέ. Στην DUROSTICK διαθέτουμε ολοκληρωμένες λύσεις για ανακαινίσεις σε γρήγορους χρόνους, με την ασφάλεια που εγγυώνται προϊόντα πιστοποιημένα με τις αυστηρότερες προδιαγραφές. Για τον καθαρισμό, πλήρης σειρά πολυκαθαριστικών προϊόντων. Γνωρίστε τα! AFE R C ESTAURANT Μαγειρεία, κουζίνες, μπάνια, αλλά και οι χώροι υποδοχής των πελατών σας, θα πρέπει να είναι και να δείχνουν άψογα δομημένοι και καθαροί, ώστε να είναι λειτουργικοί προκειμένου να κερδίζουν τις εντυπώσεις. Στην DUROSTICK παράγουμε προϊόντα-λύσεις για τις δικές σας υψηλές απαιτήσεις. Υποστηρίζουμε έμπρακτα με την Τεχνική μας Υποστήριξη τα έργα σας και σας προσφέρουμε την πολύχρονη εμπειρία μας σε όποιο στάδιο των εργασιών σας μας ζητηθεί. Τα πανίσχυρα, αποτελεσματικά καθαριστικά της DUROSTICK, θα διευκολύνουν την καθημερινότητά σας και θα σας δώσουν λύσεις. Μια παρουσίαση στον χώρο σας, θα σας πείσει. Καλέστε μας!

20 Yγιεινή καθαριότητα και στους To DUROFRESH με ισχυρή καθαριστική δράση, παρέχει φρεσκάδα και υγιεινή καθαριότητα στους χώρους όπου εφαρμόζεται. Με υψηλή περιεκτικότητα της δραστικής ουσίας χλωριούχο βενζαλκόνιο (Benzalkonium Chloride). Απαραίτητο σε βιομηχανίες, επιχειρήσεις, ξενοδοχεία, εστιατόρια, καφέ, κέντρα διασκέδασης, γυμναστήρια και άλλες επαγγελματικές εγκαταστάσεις, παρέχοντας φρεσκάδα και υγιεινή καθαριότητα στους κοινόχρηστους ή μη χώρους όπου εφαρμόζεται. Κατάλληλο για όλες τις σκληρές επιφάνειες εκτός από λουστραρισμένες ξύλινες. Ιδιαίτερα αποτελεσματικό για τον καθαρισμό και την απομάκρυνση των δυσάρεστων οσμών σε τουαλέτες και κάδους απορριμμάτων (κυρίως κατά τους θερινούς μήνες), σε περιπτώσεις μη έγκαιρης αποκομιδής των σκουπιδιών. Ισχυρό καθαριστικό πολλαπλών χρήσεων!

21 επαγγελματικούς χώρους! Πρωτοποριακό υγρό καθαρισμού φίλτρων και στοιχείων (κυψελών) του Air Condition. Δεν περιέχει αμμωνία, φωσφορικά άλατα και πετρελαϊκά παράγωγα, βάσει της νομοθεσίας ΕΚ 648/2004 που διέπει τα απορρυπαντικά όσον αφορά τη βιοδιασπασιμότητά τους. Απαραίτητο για τη φροντίδα καθαριότητας και για την προστασία και υγιεινή των χώρων που επιβαρύνονται καθημερινά από την ανακύκλωση του αέρα κατά τη διάρκεια της λειτουργίας του κλιματιστικού. Το BIOCLEAN AIR CONDITION απαλλάσσει τα φίλτρα των κλιματιστικών από συσσωρευμένους ρύπους σκόνης και καπνιάς από τσιγάρα, αυξάνοντας παράλληλα την απόδοση της μονάδας σας. Απομακρύνει δυσάρεστες οσμές, αφήνοντας ευχάριστο άρωμα φρεσκάδας. Έχει αποδειχθεί ότι όλα τα ακάρεα που προσκολλώνται στα φίλτρα, απομακρύνονται με την συχνή εφαρμογή του προϊόντος. Ισχυρή καθαριστική ΔΡΑΣΗ!

22

23 H Καθαριότητα είναι απαραίτητη σε όλους τους χώρους που χρησιμοποιούμε και όχι μόνο. Σπίτι, αυτοκίνητο, γραφείο, χρειάζονται την καθημερινή φροντίδα μας. Όταν ο χώρος που βρισκόμαστε είναι καθαρός σίγουρα μας προσφέρει ηρεμία και χαλάρωση. Είναι αναμφισβήτητο γεγονός ότι η καθαριότητα παίζει σημαντικό ρόλο και στην ψυχολογία μας! Ένα καθαρό περιβάλλον επιτρέπει στο μυαλό να εκφραστεί και να δημιουργήσει. Προσφέρει καλύτερη ποιότητα στην καθημερινότητα μας, αλλά και στα ίδια μας τα έπιπλα, προστατεύοντας τα, δίνοντας τους παράταση ζωής. Για τη συχνή καθαριότητα με ασφάλεια, η DUROSTICK έχει τη λύση: Τη σειρά BIOCLEAN, που είναι πιστοποιημένη από το Ινστιτούτο FRESENIUS & το Ινστιτούτο BREGAU για εφαρμοσμένη περιβαλλοντική τεχνολογία. Όλα τα καθαριστικά BIOCLEAN της DUROSTICK:  Eίναι πλήρως βιοδιασπώμενα προϊόντα  Αφαιρούν αποτελεσματικά δύσκολους ρύπους από κάθε επιφάνεια  Χωρίς αμμωνία, φωσφορικά άλατα και πετρελαϊκά παράγωγα  Δεν φθείρουν και δεν καταστρέφουν τις επιφάνειες όπου εφαρμόζονται  Απομακρύνουν δυσάρεστες οσμές, αφήνοντας ένα ευχάριστο άρωμα φρεσκάδας, προσφέροντας υγιεινή ατμόσφαιρα ID: 96.4.005 institute ID: 96TE068154 Καθαρίζετε αποτελεσματικά και ζείτε οικολογικά! www.durostick.gr

24 Για κάθε χρήση... Βιοδιασπώμενο πολυκαθαριστικό γενικής χρήσης, κατάλληλο για τον καθαρισμό του οικιακού και του επαγγελματικού σας χώρου. ΣΥΣΚΕΥΑΣΊΑ: 750ml, 5lt & 20lt Βιοδιασπώμενο πολυκαθαριστικό για μάρμαρα, γυαλισμένα ή αγυάλιστα. Απορρυπαίνει και αναζωογονεί τα μάρμαρα και τους αρμούς τους, χωρίς να επηρεάζει τις φυσικές αποχρώσεις τους. ΣΥΣΚΕΥΑΣΊΑ: 750ml, 5lt & 20lt Βιοδιασπώμενο πολυκαθαριστικό για τζάμια, καθρέπτες και έπιπλα. Καθαρίζει αποτελεσματικά και δεν επηρεάζει τις 'ευαίσθητες' επιφάνειες. ΣΥΣΚΕΥΑΣΊΑ: 750ml & 5lt Βιοδιασπώμενο υγρό απορρυπαντικό, καθαρισμού πιάτων και σκευών. Μια μικρή ποσότητα δημιουργεί πλούσιο δραστικό αφρό, που διαλύει λίπη και απομακρύνει εύκολα υπολείμματα τροφών. ΣΥΣΚΕΥΑΣΊΑ: 500ml & 5lt Βιοδιασπώμενο πολυκαθαριστικό, ιδανικό για την αντιμετώπιση λεκέδων και ρύπων στο μπάνιο και την κουζίνα σας. ΣΥΣΚΕΥΑΣΊΑ: 750ml, 5lt & 20lt Βιοδιασπώμενη κρέμα σε μορφή gel με γλυκερίνη, για τον καθαρισμό των χεριών από μουτζούρες, γράσο, λίπη, μελάνι, χρώματα, πίσσα. ‘Ευγενικό’ με τα χέρια σας, τα καθαρίζει και τα προστατεύει. ΣΥΣΚΕΥΑΣΊΑ: 500ml & δοχείο 5lt με αντλία Βιοδιασπώμενο πολυκαθαριστικό για επιφάνειες λερωμένες από νικοτίνη, καπνιά και καυσαέρια. Αναστέλλει τη συχνή επαναβαφή των τοίχων. ΣΥΣΚΕΥΑΣΊΑ: 1lt & 5lt Πανίσχυρο, βιοδιασπώμενο καθαριστικό, για την αφαίρεση λαδιών, γράσων, πετρελαίου και κάθε λιπαρής ουσίας σε τοίχους, δάπεδα, μηχανήματα και αντικείμενα. ΣΥΣΚΕΥΑΣΊΑ: 750ml, 5lt & 20lt ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΥΓΡΟ ΠΙΑΤΩΝ BIOCLEAN ΓΥΑΛΙΣΜΕΝΩΝ ΚΡΕΜΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΧΕΡΙΩΝ BIOCLEAN ΓΙΑ ΜΠΑΝΙΟ & ΚΟΥΖΙΝΑ BIOCLEAN ΓΕΝΙΚΗΣ ΧΡΗΣΗΣ BIOCLEAN ΓΙΑ ΤΖΑΜΙΑ & ΕΠΙΠΛΑ BIOCLEAN ΓΙΑ ΝΙΚΟΤΙΝΗ & ΚΑΠΝΙΑ ΜΑΡΜΑΡΩΝ Ιδιότητες, εφαρμογές, τρόπος χρήσης και τα πλήρη τεχνικά χαρακτηριστικά των προϊόντων, βρείτε τα στον ιστότοπό μας, www.durostick.gr Προϊόντα χωρίς φωσφορικά άλατα και πετρελαϊκά παράγωγα, βάσει της νομοθεσίας EK 648/2004 που διέπει τα απορρυπαντικά όσον αφορά τη βιοδιασπασιμότητά τους. • Απαλά με τα χέρια • Ασφαλή, στην καθημερινή τους χρήση • Δεν επηρεάζουν τις ευαίσθητες επιφάνειες.Πιστοποιημένα προϊόντα από τα Γερμανικά Iνστιτούτα FRESENIUS & BREGAU (για εφαρμοσμένη περιβαλλοντική τεχνολογία). BIOCLEAN ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟ

25 υπάρχει ΛΎΣΗ! Πρωτοποριακό βιοδιασπώμενο υγρό καθαρισμού κυψελών και φίλτρων air condition. Υγροποιεί τους συσσωρευμένους ρύπους & τους αποβάλλει μέσω του σωλήνα απορροής. Βελτιώνει την ποιότητα του αέρα που αναπνέετε. ΣΥΣΚΕΥΑΣΊΑ: 500ml, 5lt & 20lt Δραστικό καθαριστικό ρύπων, αλάτων, καυσαερίων, καταλοίπων από οικοδομικές εργασίες, λεκέδων, σκουριάς και μη στερεοποιημένων χρωμάτων. ΣΥΣΚΕΥΑΣΊΑ:1lt, 5lt & 20lt Ισχυρό καθαριστικό αγυάλιστων μαρμάρων και μωσαϊκών. Η δραστική λύση για τον βαθύ καθαρισμό και την αναζωογόνησή τους. Σε χρωματιστά μάρμαρα, δοκιμάστε το τοπικά, πριν την εφαρμογή. ΣΥΣΚΕΥΑΣΊΑ:1lt, 5lt & 20lt Καθαριστικό ξυλοκατασκευών και ξύλινων επίπλων που εκτίθενται στο εξωτερικό περιβάλλον. Αφαιρεί στίγματα και λεκέδες και επαναφέρει το ξύλο στη φυσική του απόχρωση, χωρίς να το φθείρει. ΣΥΣΚΕΥΑΣΊΑ: 500ml & 1,2lt Δάπεδα μετά από οικοδομικές εργασίες, ανακαινίσεις, ή απλά ‘ταλαιπωρημένα’ από τη χρήση και το πέρασμα του χρόνου, επανέρχονται εντυπωσιακά στην αρχική τους μορφή, με το όξινο καθαριστικό πλακιδίων της DUROSTICK. ΣΥΣΚΕΥΑΣΊΑ:1lt, 5lt & 20lt Υδατοδιαλυτή αυτογυάλιστη παρκετίνη με βάση το κερί, για ξύλινα δάπεδα και παρκέ διαρκείας. Αντιστατική, λειτουργεί σαν πέπλο προστασίας από τριβές, γδαρσίματα, βρωμιά και αρωματίζει με αέρα φρεσκάδας και καθαριότητας. ΣΥΣΚΕΥΑΣΊΑ:1lt & 3lt Αυτογυάλιστη παρκετίνη με κερί, κατάλληλη για χρήση σε παλαιά και νέα μάρμαρα, ματ γρανίτες και cotto, αλλά και παλαιά μωσαϊκά που θέλετε να τα δείτε σαν καινούρια. Γυαλίζει και προστατεύει, χωρίς να γλιστράει. ΣΥΣΚΕΥΑΣΊΑ:1lt & 5lt Υγρό αφαιρετικό σκουριάς μετάλλων. Χωρίς εργαλεία, χωρίς τρίψιμο, χωρίς κόπο. Εφαρμόστε το απευθείας στη σκουριά με πινέλο, βούρτσα ή εμβάπτιση, αφήστε το να δράσει για περίπου 10 λεπτά και ξεβγάλτε με άφθονο νερό. Χρησιμοποιήστε γάντια και γυαλιά προστασίας. ΣΥΣΚΕΥΑΣΊΑ: 500ml,1lt & 5lt WOOD CLEANER RUST REMOVER D-21 ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ AΓΥΑΛΙΣTΩΝ ΜΑΡΜΑΡΩΝ D-7 ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΦΥΣΙΚΩΝ D-28 ΑΥΤΟΓΥΑΛΙΣΤΗ ΠΑΡΚΕΤΙΝΗ ΠΕΤΡΩΝ ΞΥΛΙΝΩΝ ΔΑΠΕΔΩΝ BIOCLEAN ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ AIR CONDITION ΟΞΙΝΟ ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΠΛΑΚΙΔΙΩΝ D-25 ΑΥΤΟΓΥΑΛΙΣΤΗ ΠΑΡΚΕΤΙΝΗ RENOLIT ΠΕΤΡΩΝ ΣΥΣΚΕΥΑΣΊΑ:1lt, 4lt & 15lt AΔΙΑΒΡΟΧΟΠΟΙΗΤΙΚΟ Ακολουθήστε πιστά τις οδηγίες χρήσης που αναγράφονται στις συσκευασίες των προϊόντων.

26 Αποφρακτικό υγρό άμεσης δράσης, για όλο το δίκτυο αποχέτευσης. Νιπτήρες, μπανιέρες, λεκάνες, νεροχύτες, αποφράσσονται άμεσα. Προσοχή: Ισχυρά χημικά προϊόντα που απαιτούν την προσοχή σας στις οδηγίες εφαρμογής. ΣΥΣΚΕΥΑΣΊΑ DRAIN CLEANER: 750gr & 1500gr ΣΥΣΚΕΥΑΣΊΑ D-14: 900gr & 1800gr Αποτελεσματικό, ισχυρό καθαριστικό, για οικιακούς και κοινόχρηστους κάδους απορριμμάτων. Εξυγιαίνει τις επιφάνειες και σκορπάει ευχάριστο άρωμα καθαριότητας. ΣΥΣΚΕΥΑΣΊΑ: 750 ml, 5lt & 20lt Πανίσχυρο καθαριστικό για την αφαίρεση συνθημάτων και graffiti από τοίχους, τζάμια, μαρμάρινες, κεραμικές και μεταλλικές επιφάνειες. Σε βαμμένες επιφάνειες με χρώματα αμφιβόλου ποιότητας, συνιστάται δοκιμαστική εφαρμογή τοπικά. ΣΥΣΚΕΥΑΣΊΑ: 500ml & 5lt Ισχυρό καθαριστικό υγρό, που δρα με ένα ψέκασμα, χωρίς τρίψιμο. Εφαρμόστε το στις λερωμένες επιφάνειες του τζακιού και του μπάρμπεκιου. Καθαρίστε τις από την καπνιά, το κάρβουνο, τα καμένα και ξεραμένα λίπη. ΣΥΣΚΕΥΑΣΊΑ: 750ml & 5lt Ισχυρότατο καθαριστικό βόθρων και αποχετεύσεων. Διασπά το πουρί και διαλύει τα λίπη με φυσικό αποτέλεσμα την ομαλή λειτουργία των αποχετευτικών συστημάτων. Προσοχή: Το D-15 είναι ισχυρό χημικό προϊόν και απαιτεί την απόλυτη προσοχή σας στις οδηγίες της εφαρμογής του. ΣΥΣΚΕΥΑΣΊΑ: 5kg Ειδικό καθαριστικό καμινάδας τζακιού και μπουριών ξυλόσομπας. Ανάψτε τη φωτιά, αφήστε τη να καίει ώσπου να ζεσταθούν η καμινάδα ή τα μπουριά και ρίξτε τη συσκευασία του προϊόντος στη φωτιά. Η φλόγα γίνεται μπλε και έτσι απελευθερώνεται η καθαριστική δράση του DUROCLEAN. ΣΥΣΚΕΥΑΣΊΑ: Χάρτινη συσκευασία 90gr Εξαφανίστε μύκητες, βρύα λειχήνες και άλλους μικροοργανισμούς που επηρεάζουν την υγιεινή των χώρων. Απαλλαγείτε από τη μούχλα και τη δυσοσμία του υγρού περιβάλλοντος. Το D-95 CLEANER, ο καλός αερισμός και ο φυσικός φωτισμός, θα διατηρήσουν τους χώρους σας καθαρούς. ΣΥΣΚΕΥΑΣΊΑ: 500ml & 5lt Εξαιρετικής καθαριστικής δράσης ψεκαζόμενο υγρό, χωρίς τρίψιμο. Απομακρύνει την καπνιά που λερώνει τις γυάλινες επιφάνειες των ενεργειακών τζακιών. Κατάλληλο για χρήση σε οποιαδήποτε γυάλινη επιφάνεια θερμαντικών σωμάτων. ΣΥΣΚΕΥΑΣΊΑ: 500ml DRAIN CLEANER & D-14 DUROSTICK FAST CLEAN DUROSTICK D-15 D-95 CLEANER ΜΟΥΧΛΑΣ GLASS CLEANER D-19 GRAFFITI REMOVER DUROFRESH DUROSTICK DUROCLEAN Για κάθε χρήση... Ιδιότητες, εφαρμογές, τρόπος χρήσης και τα πλήρη τεχνικά χαρακτηριστικά των προϊόντων, βρείτε τα στον ιστότοπό μας, www.durostick.gr

27 Κουφώματα, πόρτες από αλουμίνιο, καθαρίζονται από καυσαέρια, άλατα, λασποβροχή και κάθε άλλο ρύπο ή λεκέ. Με ένα ψέκασμα, το πέρασμα ενός μαλακού πανιού, το ξέπλυμα των επιφανειών και το στέγνωμά τους με βαμβακερό πανί, οι κατασκευές γίνονται σαν καινούριες. ΣΥΣΚΕΥΑΣΊΑ: 500ml Εκεί όπου τα κοινά καθαριστικά αδυνατούν, το QUICK CLEANER είναι η λύση. Σκληρή’ βρωμιά, καμένα και ξεραμένα λίπη στην κουζίνα, τον φούρνο, τον απορροφητήρα σας, γίνονται παρελθόν χωρίς τρίψιμο και κόπο. ΣΥΣΚΕΥΑΣΊΑ:750ml, 5lt, 10lt & 20lt Δραστικό καθαριστικό υπολειμμάτων κόλλας, που προέρχονται από την αφαίρεση αυτοκόλλητων ταινιών κάθε τύπου. Είτε ‘φρέσκα’ ή παλαιότερα, τα υπολείμματα της κόλλας αφαιρούνται με ένα ψέκασμα και χαρακτηριστική ευκολία. ΣΥΣΚΕΥΑΣΊΑ:180ml Αδιαβροχοποιητικό και ελαιοαπωθητικό υγρό, κατάλληλο για την προστασία επιφανειών από μάρμαρο και γρανίτη. Δεν επιτρέπει την απορρόφηση λεκέδων από λάδι, κρασί, αναψυκτικά, μελάνι, σκουριά, ρύπους από κατοικίδια και ατμοσφαιρικούς. Δεν κιτρινίζει και δεν γλιστρά. ΣΥΣΚΕΥΑΣΊΑ: 1lt & 2,5lt Η ‘μαγική’ κρέμα καθαρισμού ασημικών, χάλκινων, ορειχάλκινων και ανοξείδωτων επιφανειών, επαναφέρει τη λάμψη στα θαμπωμένα πολύτιμα αντικείμενά σας και τα γυαλίζει. ΣΥΣΚΕΥΑΣΊΑ: 250ml Διάφανο υγρό εμποτισμού, κατάλληλο για αδιαβροχοποίηση αρμών πλακιδίων. Αποκαταστήστε την όψη τους και επαναφέρετέ τους στην αρχική τους απόχρωση, ξύνοντας ελαφρά με την ξύστρα στην επιφάνειά τους και στη συνέχεια υαλοποιήστε τους με το HYDROSTOP D-16. ΣΥΣΚΕΥΑΣΊΑ: 500ml & 1lt Ανοξείδωτα ή χρωμιωμένα σκεύη και αξεσουάρ, καθαρίζονται και επαναφέρουν τη λάμψη τους, χωρίς τρίψιμο και κόπο. Αφαιρεί υπολείμματα σαπουνιού, άλατα νερού, πουρί και σκουριά, στην κουζίνα και το μπάνιο. ΣΥΣΚΕΥΑΣΊΑ: 750ml & 5lt Αδιαβροχοποιήστε τα κεραμικά πλακίδια και τους γρανίτες σας με το D-29 SPOT FREE. Ιδανικό για μη επισμαλτωμένα ή απορροφητικά πλακίδια. Προστατεύστε τα από τους λεκέδες και τη φθορά και χαρείτε αντιολισθητικές επιφάνειες, ακόμη κι αν είναι βρεγμένες. ΣΥΣΚΕΥΑΣΊΑ: 1lt & 4lt ALUMINIUM CLEANER DUROSTICK D-22 DUROSTICK D-61 DUROSTICK SALT FREE D-29 SPOT FREE DUROSTICK DS-210 DUROSTICK QUICK CLEANER HYDROSTOP D-16 ΞΥΣΤΡΑ ΑΡΜΩΝ ΠΛΑΚΙΔΙΩΝ υπάρχει ΛΎΣΗ! Ακολουθήστε πιστά τις οδηγίες χρήσης που αναγράφονται στις συσκευασίες των προϊόντων.

28 Υδατοαπωθητικό προϊόν νανομοριακής τεχνολογίας, υδατικής βάσης, κατάλληλο για την αδιαβροχοποίηση κεραμικών, πήλινων, πέτρινων και επιφανειών από σοβά ή και μπετόν. ΣΥΣΚΕΥΑΣΊΑ: 750ml, 3,5lt & 18lt Δραστικό αλκαλικό υγρό, για το γενικό καθαρισμό πλαστικών σκαφών. Αφαιρεί μαυρίλες, καπνιά, λάδια,γράσο και κάθε επίμονο λεκέ από τις επιφάνειες. Ακολουθήστε πιστά τις οδηγίες χρήσης, προστατεύστε εσάς και το πολύτιμο περιβάλλον της θάλασσας που τόσο αγαπάμε. ΣΥΣΚΕΥΑΣΊΑ: 750ml, 5lt & 10lt Αδιαβροχοποιήστε και προστατεύστε κάθε υφασμάτινη επιφάνεια πυκνής πλέξης, με τη δύναμη της νανοτεχνολογίας. Βαμβακερά, συνθετικά υφάσματα, πάνινα παπούτσια, τσάντες, ακόμη και ρούχα, προστατεύονται από την απορρόφηση λεκέδων και νερού. ΣΥΣΚΕΥΑΣΊΑ: 500ml, 3,5lt & 18lt Όξινο καθαριστικό πολυεστερικών σκαφών. Χρησιμοποιήστε το για την αφαίρεση επιφανειακής σκουριάς από το gel coat γύρω από τα εξαρτήματα. Αφαιρεί λεκέδες και στίγματα από την ίσαλο γραμμή και τα ύφαλα. ΣΥΣΚΕΥΑΣΊΑ: 1lt & 5lt Αδιαβροχοποιητικό υψηλής διεισδυτικής ικανότητας, για την προστασία επιφανειών από μάρμαρο και γρανίτη. Προϊόν νανομοριακής τεχνολογίας, υδατικής βάσης, αποτρέπει το λέκιασμα των επιφανειών και τις προστατεύει από την καθημερινή φθορά. ΣΥΣΚΕΥΑΣΊΑ: 750ml, 3,5lt & 18lt Βιοδιασπώμενο καθαριστικό γενικής χρήσης, για gel coat και φουσκωτά σκάφη. Απορρυπαίνει τις επιφάνειες από λάδια, γράσο, πετρέλαιο, βενζίνη, ελαφρές σκουριές στα ανοξείδωτα, άλατα από το θαλασσινό νερό, ακόμη και ακαθαρσίες από θαλασσοπούλια. ΣΥΣΚΕΥΑΣΊΑ: 750ml, 5lt & 10lt Υδατοαπωθητικό προϊόν, χωρίς διαλύτες, κατάλληλο για την προστασία ξύλινων επιφανειών, σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους. Αδιαβροχοποιεί τις αγαπημένες σας ξύλινες κατασκευές και τις προστατεύει από το λέκιασμα και την υγρασία. ΣΥΣΚΕΥΑΣΊΑ: 750 ml & 2,5lt Καθαρά, γυαλιστερά, πανέμορφα. Έτσι πρέπει να είναι τα ανοξείδωτα, ορειχάλκινα και επινικελωμένα μέταλλα στο σκάφος σας. Η ‘θαυματουργή’ αλοιφή της DUROSTICK και ένα μαλακό πανί, θα επαναφέρουν την αρχική λάμψη στις επιφάνειες. ΣΥΣΚΕΥΑΣΊΑ: 150gr NANO PROOF CERAMIC DS-270 GEL COAT CLEANER NANO PROOF MARMO DS-275 MARINE METAL CLEANER NANO PROOF FABRIC DS-300 DUROSTICK YACHT CLEANER BIOCLEAN BOAT CLEANER & POLISH NANO PROOF WOOD DS-350 Για κάθε χρήση... Ιδιότητες, εφαρμογές, τρόπος χρήσης και τα πλήρη τεχνικά χαρακτηριστικά των προϊόντων, βρείτε τα στον ιστότοπό μας, www.durostick.gr

29 Βιοδιασπώμενο καθαριστικό για την εύκολη απομάκρυνση των ακαθαρσιών από πουλιά (κουτσουλιές), κολλημένων εντόμων σε παρμπρίζ, φώτα, προφυλακτήρα και τη μάσκα του αυτοκινήτου σας. Χρησιμοποιήστε το και στα λερωμένα κάγκελα του μπαλκονιού σας. ΣΥΣΚΕΥΑΣΊΑ: 500ml Μόνιμα καθαρό χωρίς ίχνη και στίγματα. Έτσι πρέπει να είναι το παρμπρίζ του αυτοκινήτου σας. Προσθέστε AUTO WIPE στο δοχείο του νερού των καθαριστήρων σας και απολαύστε τη διαύγεια που επιβάλλεται να έχει το παρμπρίζ σας. ΣΥΣΚΕΥΑΣΊΑ: 250ml Οι ζάντες, λειτουργούν σαν κοσμήματα στο σώμα του αυτοκινήτου. Μεταλλικές, αλουμινίου ή μαγνησιακές, αξίζουν την φροντίδα και την περιποίησή σας. Κρατήστε τις πάντα καθαρές με ένα ψέκασμα, χωρίς τρίψιμο και κόπο. ΣΥΣΚΕΥΑΣΊΑ: 750ml Δραστικό καθαριστικό σε κρεμώδη μορφή, ικανό να αποκαταστήσει τη διαύγεια φαναριών που έχουν θαμπώσει. Χωρίς τρίψιμο και τη χρήση μηχανικών μέσων, επαναφέρει την κρυστάλλινη διαφάνεια των φωτιστικών σωμάτων του αυτοκινήτου σας. ΣΥΣΚΕΥΑΣΊΑ: 200ml Σαμπουάν με κερί, ιδανικό για τη φροντίδα και περιποίηση του αυτοκινήτου σας. Η συμπυκνωμένη του σύνθεση, επιτρέπει με μικρή ποσότητα τη δημιουργία πλούσιου καθαριστικού αφρού, ενώ το μείγμα φυσικού κεριού, ‘χαρίζει’ προστασία και γυαλάδα στο αυτοκίνητό σας. ΣΥΣΚΕΥΑΣΊΑ: 750ml & 20lt Πολυκαθαριστικός δραστικός αφρός καθαρισμού με άρωμα φρεσκάδας, για ταπετσαρίες αυτοκινήτων από ύφασμα. Καθίσματα, πατάκια, μοκέτα, καθαρίζονται εύκολα και γρήγορα με την αφρώδη δύναμη του DUROFOAM CLEANER. ΣΥΣΚΕΥΑΣΊΑ: 400ml Αντιψυκτικό (έως και τους -18οC ) και αντιθερμικό (έως τους +105οC) υγρό, άριστης ποιότητας, ιδανικό για χρήση σε οποιοδήποτε κλειστό κύκλωμα ψύξης -θέρμανσης, με υψηλή αντιδιαβρωτική προστασία. Κατάλληλο και για ηλιακούς θερμοσίφωνες. ΣΥΣΚΕΥΑΣΊΑ:1lt & 4lt Σιλικονούχο υδατικό γαλάκτωμα, εμπλουτισμένο με κερί λανολίνης, χωρίς διαλύτες. Κατάλληλο για τον καθαρισμό και την αναζωογόνηση επιφανειών από δέρμα, δερματίνη, πλαστικό, λάστιχο και βινύλιο. Αναστέλλει τη φυσική γήρανση των επιφανειών. ΣΥΣΚΕΥΑΣΊΑ: 300ml BIOCLEAN D-63 AUTOFLOW ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΖΑΝΤΩΝ DUROFOAM CLEANER AUTO WIPE WAX AUTO SHAMPOO DUROFLASH ΚΡΕΜΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΘΑΜΠΩΝ ΦΑΝΑΡΙΩΝ υπάρχει ΛΎΣΗ! Ακολουθήστε πιστά τις οδηγίες χρήσης που αναγράφονται στις συσκευασίες των προϊόντων.

RkJQdWJsaXNoZXIy MTk0OTg2