κτίζεις; συντηρείς; επισκευάζεις; ανακαινίζεις; εδώ υπάρχει λύση!

Quartz Deco Epoxy

Εποξειδική συνδετική ρητίνη για χαλαζιακά δάπεδα

Υψηλής ποιότητας εποξειδική ρητίνη 2 συστατικών, χωρίς διαλύτες. Λειτουργεί ως πρόσμικτο συνδετικό υλικό με τα χαλαζιακά αδρανή QUARTZ DECO. Μετά τη  σκλήρυνσή του, δημιουργεί μία συμπαγή μάζα με ισχυρή πρόσφυση σε σταθερά υποστρώματα, με μεγαλύτερο όριο θραύσης από το σκυρόδεμα. Μετά την ολοκλήρωση της εφαρμογής και αφού η επιφάνεια είναι βατή (μετά από περίπου 48 ώρες) και καθαρή από σκόνες, εφαρμόζουμε ως έχει ένα εκ των βερνικιών της DUROSTICK: WATERPROOF 400 πολυουρίας γυαλιστερό 2 συστατικών, DECOFIN POLYURETHANE ματ 2 συστατικών, QUARTZ DECO VARNISH GEL σατινέ. Με την εφαρμογή τους δημιουργείται ισχυρό φιλμ προστασίας, με ιδιαίτερη αντοχή στην UV ακτινοβολία και τις καταπονήσεις, ιδιαίτερα στις εξωτερικές επιφάνειες. 
Το μείγμα ρητίνης QUARTZ DECO EPOXY με τα χαλαζιακά αδρανή QUARTZ DECO,  δύναται να εφαρμοστεί και σε τοίχους και σκαλοπάτια, εφόσον προηγηθεί επάλειψη των επιφανειών με τον εποξειδικό στόκο EPOXY PUTTY, ιδιαίτερα στις  κοκκομετρίες άνω των 2mm. 

Προτεινόμενο πάχος εφαρμογής χαλαζιακών δαπέδων: Έως 3mm για κοκκομετρίες 0,1-2mm, έως 5mm για κοκκομετρίες 2-4mm και έως 10mm για κοκκομετρίες 4-8mm.

ΓΕΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Αναλογία ανάμειξης - κατανάλωση

Ανάλογα με το πάχος στρώσης του μείγματος, την κοκκομετρία και το σχήμα των χαλαζιακών αδρανών QUARTZ DECO.
Για κοκκομετρίες άνω των 2mm, η αναλογία ανάμειξης ρητίνης προς χαλαζιακά  αδρανή είναι 10/100 και η κατανάλωση είναι 7-13kg/
Για κοκκομετρίες κάτω των 2mm, η αναλογία ανάμειξης ρητίνης προς χαλαζιακά  αδρανή είναι 12,5/100 και η κατανάλωση είναι 4-8kg/.

Συσκευασία

2,5kg (Α: 1.600gr+ Β: 900gr)