κτίζεις; συντηρείς; επισκευάζεις; ανακαινίζεις; εδώ υπάρχει λύση!

Waterproof 400

Διάφανο βερνίκι αλειφατικής πολυουρίας 2 συστατικών

Υψηλών επιδόσεων, διάφανο πολυασπαρτικό βερνίκι αλειφατικής βάσης (ψυχρή πολυουρία) 2 συστατικών, γρήγορης ωρίμανσης, με αντοχή στην UV ακτινοβολία.
Είναι ιδανικό για τη στεγάνωση και προστασία εσωτερικών και εξωτερικών, επαγγελματικών και οικιακών χώρων, όπως εγκαταστάσεις παραγωγής, δάπεδα γκαράζ, αποθήκες, μπαρ, εκθεσιακούς χώρους, κερκίδες γηπέδων, ταράτσες, βεράντες κλπ. καθώς και όπου είναι απαραίτητη η άμεση παράδοση του χώρου προς χρήση. Εφαρμόζεται σε κεραμικά πλακίδια και πέτρες. Προστατεύει και αναδεικνύει τα διακοσμητικά χαλαζιακά δάπεδα QUARTZ DECO σε εσωτερικούς χώρους, δημιουργώντας επίπεδη επιφάνεια που καθαρίζεται εύκολα. Εξαιρετικό για την προστασία τεχνοτροπιών που έχουν δημιουργηθεί μέσω του συστήματος τεχνοτροπίας 3D COLLECTION SYSTEM, σε δάπεδα ή τοίχους, ιδιαίτερα σε μικρές επιφάνειες (2-4m²). Πριν την εφαρμογή του σε γυαλιστερές επιφάνειες (πλα-
κίδια, γρανίτες, εποξειδικές βαφές) συνιστάται η εφαρμογή του TILE PRIMER για την αύξηση της πρόσφυσης, τη σταθεροποίηση και την προστασία από τυχόν αποκόλλησή του. Επιπλέον, η προσθήκη του ANTISLIP ADDITIVE POWDΕR, σε ποσοστό 2% κατά βάρος (για πλακίδια) και 4% (για πέτρες), προσδίδει αντιολισθηρή επιφάνεια στα δάπεδα, ακόμη και όταν βρέχονται.
Κατατάσσεται ως προστατευτικό επιφανειών σκυροδέματος κατά EN 1504-2.

ΓΕΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Κατανάλωση

250-350gr/m² ανά στρώση, ανάλογα με την απορροφητικότητα της επιφάνειας

Συσκευασία

750gr (A: 381gr + B: 369gr)
5kg (A: 2,54kg + B: 2,46kg)

Χρώμα

Διάφανο