κτίζεις; συντηρείς; επισκευάζεις; ανακαινίζεις; εδώ υπάρχει λύση!

Waterproof 400

Διάφανο βερνίκι αλειφατικής πολυουρίας 2 συστατικών

Υψηλών επιδόσεων, διάφανο πολυασπαρτικό βερνίκι αλειφατικής βάσης (ψυχρή πολυουρία) 2 συστατικών, γρήγορης ωρίμανσης, με αντοχή στην UV ακτινοβολία. Είναι ιδα­νικό για τη στεγάνωση και προστασία εσωτερικών και εξωτερικών, επαγγελματικών και οικιακών χώρων, όπως εγκαταστάσεις παραγωγής, δάπεδα γκαράζ, αποθήκες, μπαρ, εκθεσιακούς χώρους, κερκίδες γηπέδων, ταράτσες, βεράντες κλπ. καθώς και όπου εί­ναι απαραίτητη η άμεση παράδοση του χώρου προς χρήση.
Εφαρμόζεται σε κεραμικά πλακίδια, πέτρες και δάπεδα διακοσμημένα με υαλοψηφίδες VITRO HYBRID. Προστατεύει τα διακοσμητικά χαλαζιακά δάπεδα QUARTZ DECO από την ηλιακή ακτινοβολία και τις καταπονήσεις, ιδιαίτερα στις εξωτερικές επιφάνειες.
Εξαιρετικό για την προστασία τεχνοτροπιών που έχουν δημιουργηθεί μέσω του συστή­ματος τεχνοτροπίας 3D COLLECTION SYSTEM, σε δάπεδα ή τοίχους, ιδιαίτερα σε μι­κρές επιφάνειες (2-4m²). Πριν την εφαρμογή του σε γυαλιστερές επιφάνειες (πλακίδια, γρανίτες, εποξειδικές βαφές) συνιστάται η εφαρμογή του TILE PRIMER για την αύξηση της πρόσφυσης, τη σταθεροποίηση και την προστασία από τυχόν αποκόλλησή του. Επι­πλέον, η προσθήκη του ANTISLIP ADDITIVE POWDΕR, σε ποσοστό 2% κατά βάρος (για πλακίδια) και 4% (για πέτρες), προσδίδει αντιολισθηρή επιφάνεια στα δάπεδα, ακόμη και όταν βρέχονται.

ΓΕΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Κατανάλωση

250-350gr/m² ανά στρώση, ανάλογα με την απορροφητικότητα της επιφάνειας

Συσκευασία

750gr (A: 381gr, B: 369gr)
5kg (A: 2,54kg, B: 2,46kg)