κτίζεις; συντηρείς; επισκευάζεις; ανακαινίζεις; εδώ υπάρχει λύση!

Το νέο site της DUROSTICKΜε μεγάλη χαρά και ικανοποίηση σας παρουσιάζουμε το ολοκαίνουργιο website της DUROSTICK.

Η ματιά μας, η προσέγγισή μας σ’ αυτή την καινούργια δουλειά είναι η δική σας ματιά, οι δικές σας ανάγκες. Υπό το πρίσμα αυτό παρουσιάζουμε τα προϊόντα της εταιρείας και αναπτύσσουμε τα θέματα μας που αφορούν ομάδες ιδιωτών, επαγγελματιών της οικοδομής και καταστημάτων σε ξεχωριστές ενότητες με θεματολογία ενδιαφέροντος της κάθε ομάδας.
Βεβαίως στο πλαίσιο της ‘ανοιχτής’ αρχιτεκτονικής του site δεν υφίσταται κανένας περιορισμός στην πρόσβαση του συνόλου του περιεχομένου του από οποιονδήποτε. Για τον κάθε επισκέπτη λοιπόν για την γνώση και την ευχαρίστηση της περιήγησης του έχουμε παραθέσει τη γνώση και την εμπειρία ετών στο Κέντρο Μάθησης του site όπου θα βρείτε θέματα τεχνικού ενδιαφέροντος, πιστοποιήσεις και προδιαγραφές προϊόντων, προτεινόμενες λύσεις και άλλα πολλά!

Αξιοποιήστε την παρουσία σας στο νεο website της DUROSTICKγια να διαβάσετε, να δείτε, να ακούσετε. θα βρείτε πλούσιο υλικό από τις ενέργειες που έχουμε πραγματοποιήσει για την προβολή και την προώθηση των προϊόντων και του ονόματος της εταιρίας σε όλα τα μέσα μαζικής ενημέρωσης (στην τηλεόραση, στο ραδιόφωνο, στο Internet, σε περιοδικά, σε εφημερίδες, στο YOUTUBE).
Ξεκινήστε την περιήγηση σας τώρα. Μην αργείτε! Aξιοποιώντας το μενού ‘ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ’ στείλτε μας τα σχόλια και τις παρατηρήσεις σας.