κτίζεις; συντηρείς; επισκευάζεις; ανακαινίζεις; εδώ υπάρχει λύση!

Νέα πατητή σε μορφή πάστας, DS-258 DECO MICRO FLEX

Ένα εξαιρετικής αισθητικής διακοσμητικό επίχρισμα, ιδανικό για χρήση εσωτερικά και εξωτερικά σε όψεις κτιρίων και επιπλέον ιδανική λύση για αποκατάσταση δαπέδων από πατητή που παρουσιάζουν φθορές και ρηγματώσεις καθώς τοποθετείται σε πολύ μικρά πάχη (0,5mm/στρώση).


Η επιφάνειά της προστατεύεται αποτελεσματικά από εισχώρηση κάθε μορφής ρύπων και υγρασίας και δεν φθείρεται ενώ παράλληλα αναδεικνύεται αισθητικά με την εφαρμογή σε αυτή ενός εκ των βερνικιών VISTA (ακρυλικό ματ), DECOFIN POLYURETHANE (ματ – σατινέ) ή DECOFIN AQUA (ακρυλικό ματ) της DUROSTICK.

Θα τη βρείτε σε λευκό, γκρι ανοιχτό ή γκρι σκούρο χρώμα. Χρωματίζεται σε 120 μοναδικές αποχρώσεις με σύριγγες χρώματος του συστήματος DUROCOLOR της DUROSTICK (λευκό κονίαμα) ή σας παρέχει τη δυνατότητα να δημιουργήσετε τις δικές σας χρωματικές τεχνοτροπίες με όριο τη φαντασία σας και μόνο!

Τοποθετείται εύκολα, στεγνώνει γρήγορα και προκαλεί τη μικρότερη δυνατή αναστάτωση στο χώρο σας! Το μυστικό βρίσκεται τόσο στο υλικό όσο και στον τεχνίτη που θα σας το εφαρμόσει.