κτίζεις; συντηρείς; επισκευάζεις; ανακαινίζεις; εδώ υπάρχει λύση!

Κάντε το παλιό σας σπίτι καινούργιο με MEGAFIX

Κάντε το παλιό σας σπίτι καινούργιο και κρατήστε το καινούργιο για πάντα! Αναφερόμαστε στην εξωτερική όψη του σπιτιού σας. Συχνά παρουσιάζει μικρότερο ή μεγαλύτερο εύρος φθορών όπως αποσαθρώσεις και αποκολλήσεις σοβάδων και χρωμάτων, εμφάνιση μούχλας και στιγμάτων στις επιφάνειες πλησίον του εδάφους αλλά και σε ψηλά σημεία κάτω από ταράτσες ή σκεπές, ρηγματώσεις (τριχοειδείς αλλά και μεγαλύτερες) στην επιφάνεια του σοβά.


Κάντε την κατάλληλη προεργασία στις επιφάνειες προς αποκατάσταση, επισκευάζοντας με το ίδιο το υλικό (MEGAFIX) αποσαθρωμένα ή ρηγματωμένα σημεία (ρωγμές μέχρι 4cm βάθος). Απομακρύνετε τη μούχλα με διάλυμα νερού/χλωρίνης (1:1) ή για καλύτερο και σε βάθος αποτέλεσμα με το ειδικό προϊόν καθαρισμού DUROSTICK D-95 CLEANER. Ασταρώστε την επιφάνεια με AQUAFIX ή ΑΣΤΑΡΙ ΔΙΑΛΥΤΟΥ. Τοποθετήστε με το χέρι (φαρδιά μεταλλική σπάτουλα) σε δύο επάλληλες στρώσεις των 5mm η κάθε μία.

Έχετε πλέον μία ολοκαίνουργια επιφάνεια περασμένη με τον εύκαμπτο στεγανό σοβά MEGAFIX (αποδεδeιγμένη ασπίδα προστασίας) που προσφύεται άριστα σε παλιό σοβά  και καλύπτει κάθε ρωγμή και ατέλειά του, δεν επιτρέπει τη διείσδυση νερού, έχει υποδειγματική αντοχή στο χρόνο, ακόμη και στα πλέον δύσκολα περιβάλλοντα.

Μάθετε περισσότερα και λύστε όλες τις απορίες σας για το MEGAFIX