κτίζεις; συντηρείς; επισκευάζεις; ανακαινίζεις; εδώ υπάρχει λύση!

Γιατί με τη DUROSTICK; Ερωτήματα Επαγγελματιών

Γιατί τα προϊόντα της μου δίνουν αξιόπιστες και δοκιμασμένες λύσεις σε κάθε οικοδομικό πρόβλημα, είναι πιστοποιημένα, πολύ καλής ποιότητας και αναγνωρισμένα από όλη την αγορά. Δεν θα με εκθέσουν ποτέ. Γιατί η επιλογή τους κατ’ αρχήν αλλά και η εξαιρετική τους ποιότητα και ευκολία στη χρήση, μου επιτρέπουν να αναδείξω τη μαστοριά μου στο αποτέλεσμα των εφαρμογών αλλά και στη διατήρησή τους στο χρόνο και στη χρήση.


Γιατί η DUROSTICK έχει εκατοντάδες διαφορετικά (οικοδομικά) προϊόντα με τα οποία μπορώ να κάνω τη δουλειά μου.

Γιατί η DUROSTICK μου παρέχει όλη την απαραίτητη εκπαίδευση και πληροφόρηση για σωστές και καλής ποιότητας εφαρμογές μέσω τεχνικής εκπαίδευσης (σεμινάρια), αλλά και τεχνικών εντύπων, βίντεο εφαρμογών και προσωπική συμβουλή δια μέσω των εκπροσώπων της στις περιοχές αλλά και μέσω της τεχνικής της υποστήριξης.

Γιατί στα φιλικά στο χρήστη και πλήρως ενημερωμένα sites και εφαρμογές για κινητές συσκευές (smart phones, tablets)  μπορώ εύκολα και γρήγορα να βρω ότι πληροφορία με ενδιαφέρει, να μάθω για νέα και καινοτόμα προϊόντα και να επικοινωνήσω άμεσα με την εταιρία ή με άλλους χρήστες των sites για να αναδείξω τη δουλειά μου στην αγορά.

Γιατί η DUROSTICK με βοηθά στην καλύτερη παρουσίαση των έργων που έχω ήδη ολοκληρώσει αλλά και (με παροχή καλαίσθητων δειγμάτων εφαρμοσμένων προϊόντων) στη διεκδίκηση από την αγορά νέων έργων με αξιοπρεπείς αμοιβές.

Γιατί η DUROSTICK είναι μια 100% ελληνική εταιρία που δημιουργεί και υποστηρίζει θέσεις εργασίας στην Ελλάδα και το αποτέλεσμά της ενισχύει την ελληνική οικονομία και όλους μας στη δύσκολη συγκυρία που περνάμε τα τελευταία χρόνια.