κτίζεις; συντηρείς; επισκευάζεις; ανακαινίζεις; εδώ υπάρχει λύση!

Γιατί με τη DUROSTICK; Ερωτήματα ιδιωτών

Γιατί τα περισσότερα από 300 προϊόντα DUROSTICK μου δίνουν αποτελεσματικές λύσεις για πάρα πολλές ανάγκες για την κατασκευή, τη συντήρηση, την επισκευή, την ανακαίνιση, τη διακόσμηση, τον καθαρισμό και φροντίδα του σπιτιού μου.


  • Γιατί τα περισσότερα από 300 προϊόντα DUROSTICK μου δίνουν αποτελεσματικές λύσεις για πάρα πολλές ανάγκες για την κατασκευή, τη συντήρηση, την επισκευή, την ανακαίνιση, τη διακόσμηση, τον καθαρισμό και φροντίδα του σπιτιού μου.
  • Γιατί είναι άριστης ποιότητας δοκιμασμένα και ελεγμένα στο εργαστήριο και στην πράξη, σε χιλιάδες εφαρμογές.
  • Γιατί φέρουν όλες τις απαιτούμενες ελληνικές και ευρωπαϊκές πιστοποιήσεις.
  • Γιατί θα τα βρω σε καλαίσθητες, ανθεκτικές και εύχρηστες συσκευασίες που περιέχουν πλήρη παρουσίαση των τεχνικών και προδιαγραφών ασφαλείας ώστε να διευκολύνουν στο μέγιστο δυνατόν το χρήστη τους.
  • Γιατί τα προϊόντα της DUROSTICK υποστηρίζονται με εκτενή τεχνική βιβλιογραφία (ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ ΔΟΜΗΣΗΣ, ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ & ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ και μεγάλη γκάμα άλλων εντύπων), που αφορά μεταξύ άλλων τις ανάγκες για τις οποίες έχουν σχεδιασθεί, τον τρόπο χρήσης και εφαρμογής τους καθώς και πλήρεις τεχνικές και άλλες πληροφορίες που με βοηθούν να επιλέξω σωστά και να εφαρμόσω ο ίδιος ή να επιμεληθώ την εφαρμογή από κάποιον τρίτο.
  • Γιατί, μεταξύ άλλων, έχω στη διάθεσή μου (στο Internet, στο site της εταιρείας, στο κανάλι της στο YOUTUBE, αλλά και σε μορφή DVD) κινηματογραφημένες εφαρμογές (HOW TO) που αφορούν στα σημαντικότερα προϊόντα της εταιρείας.
  • Γιατί η Τεχνική Υποστήριξη (ανθρώπινο δυναμικό) της εταιρείας στην οποία μπορώ να έχω πρόσβαση τηλεφωνικά (210 55 16500), μέσω e-mail (technical@durostick.gr), ή δια μέσω της εφαρμογής για κινητές συσκευές (smartphones, tablets) είναι στην πλήρη διάθεσή μου ώστε να προτείνει αποτελεσματικές λύσεις κατά περίπτωση στα θέματα/προβλήματα της κατοικίας ή του κτιρίου μου.
  • Γιατί τα προϊόντα της DUROSTICK ‘αξίζουν τα λεφτά τους’. Με αυτά θα επιτύχω λύσεις που θα ικανοποιούν τόσο τις αισθητικές (προϊόντα τελικής επιφάνειας) όσο και τις λειτουργικές απαιτήσεις του χώρου μου, θα διαρκούν στο χρόνο με τα ελάχιστα ή καθόλου προβλήματα (στη βάσει των προδιαγραφών του προϊόντος και της σωστής εφαρμογής του), γιατί τα προϊόντα εκπληρώνουν άρτια τις προσδοκίες μου από αυτά.