κτίζεις; συντηρείς; επισκευάζεις; ανακαινίζεις; εδώ υπάρχει λύση!

Πατητή Τσιμεντοκονία, εύκαμπτη και με αντοχή: DUROSTICK DS-252 FLEX

Η Πατητή Τσιμεντοκονία ως υλικό εσωτερικής και εξωτερικής διακόσμησης σε τοίχους, δάπεδα, αντικείμενα, έπιπλα, εσωτερικά και εξωτερικά, έχει κερδίσει τις εντυπώσεις των αρχιτεκτόνων, interior designers αλλά και των ιδιοκτητών και επισκεπτών ξενοδοχείων, καταστημάτων, χώρων εστίασης και αναψυχής.


Η ανάγκη για δημιουργία καλαίσθητων επιφανειών (δαπέδων και τοίχων), και στις πιο απαιτητικές εφαρμογές, εκεί που μέχρι τώρα η εφαρμογή πατητής τσιμεντοκονίας δεν ήταν δυνατή ήταν το έναυσμα της δημιουργίας Πατητής Τσιμεντοκονίας DUROSTICK DS-252 FLEX, με χαρακτηριστική ευκαμψία και υψηλές μηχανικές αντοχές.

Δάπεδα με ενδοδαπέδια θέρμανση, δονούμενα δάπεδα και τοίχοι, πατάρια, δάπεδο από κόντρα πλακέ θαλάσσης ή επιμελώς καθαρισμένη λαμαρίνα, αφού πρoηγηθεί το αστάρωμά της με χαλαζιακό αστάρι DS-260 ή DS-255 της DUROSTICK, είναι μερικές από τις εφαρμογές που η Εύκαμπτη Πατητή Τσιμεντοκονία DS-252 FLEX μπορεί να αντιμετωπίσει με επιτυχία. Η ευκαμψία της, σε συνάρτηση με την ισχυρή της πρόσφυση, επιτρέπει τη διεύρυνση των εφαρμογών της, αποτελώντας τη λύση σε νέες κατασκευές, καθώς και σε ανακαινίσεις ή αναπλάσεις χώρων όπου υπάρχουν παλαιές τσιμεντοκονίες, μωσαϊκό, παλαιά πλακάκια, μάρμαρα κ.ά. που έχουν προετοιμαστεί με τον κατάλληλο τρόπο για να την υποδεχθούν.

Η εφαρμογή της DUROSTICK DS-252 FLEX προσφέρει μία σειρά πλεονεκτημάτων όπως:

  • Μεγάλο εύρος εφαρμογών, σε ποικίλα υποστρώματα, μετά από την κατάλληλη προετοιμασία.
  • Ανεπηρέαστη συμπεριφορά στις μικροδονήσεις και τις συστολοδιαστολές των επιφανειών.
  • Υψηλές μηχανικές αντοχές της τελικής επιφάνειας.
  • Εξελιγμένη σύνθεση που δεν απαιτεί κανενός είδους βελτιωτικό πρόσθετο.
  • Δουλεύεται με χαρακτηριστική ευκολία.
  • Προσφέρει αποτέλεσμα με εξαιρετικό διακοσμητικό ενδιαφέρον, εμπνευσμένο από την ελληνική αρχιτεκτονική παράδοση.
  • Χρωματίζεται και τεχνοτροπείται.

Η Πατητή Τσιμεντοκονία DUROSTICK DS-252 FLEX διατίθεται σε  Έτοιμο λευκό ή έγχρωμο (7 αποχρώσεις) τσιμεντοκονίαμα. Μπορείτε, επίσης, να δημιουργήσετε τις δικές σας μοναδικές τεχνοτροπίες επάνω στην επιφάνεια της πατητής με τις χρωστικές σε μορφή πούδρας  DUROCOLOR POWDER C της DUROSTICK, στο σύνολο των 96 αποχρώσεών τους καθώς και με το Δοσομετρικό Σύστημα Δημιουργίας Αποχρώσεων DUROCOLOR.

Η φροντίδα των εφαρμογών με Πατητή Τσιμεντοκονία ολοκληρώνεται με τα ειδικά προστατευτικά βερνίκια, DECOFIN POLYURETHANE, το πολυουρεθανικό ματ βερνίκι 2 συστατικών διαλύτου, DECOFIN EPOXY SF, το εποξειδικό γυαλιστερό βερνίκι 2 συστατικών καθώς και με το VISTA, το βερνίκι ματ διαλύτου για πατητή τσιμεντοκονία και φυσικές πέτρες.Κατατάσσεται στην κατηγορία PCC R3 σύμφωνα με το πρότυπο EN 1504-3 και ως υλικό επικάλυψης δαπέδων στην κατηγορία CT-C30-F7-AR2 σύμφωνα με το πρότυπο EN 13813.