κτίζεις; συντηρείς; επισκευάζεις; ανακαινίζεις; εδώ υπάρχει λύση!

Εξοικονόμηση ενέργειας με DS-220 και THERMOELASTIC COLOUR

Μία έξυπνη και οικονομική λύση για εσάς που δεν σκοπεύετε να κάνετε άμεσα κάποιου τύπου εξωτερική θερμομόνωση (με πολυστερίνη, πετροβάμβακα ή κάποιο άλλο υλικό μόνωσης), στους τοίχους ή/και στην ταράτσα του σπιτιού σας.


Συνδυάστε έξυπνα τη μόνωση και στεγανοποίηση των τοίχων της κατοικίας ή του κτιρίου σας με το ελαστομερές ακρυλικό θερμομονωτικό χρώμα THERMOELASTIC COLOUR και του δώματος (ταράτσας) με το επαλειφόμενο ελαστομερές ακρυλικό στεγανωτικό ταρατσών DUROSTICK DS-220. Και τα δύο αυτά προϊόντα φέρουν το χαρακτηρισμό ‘ΨΥΧΡΟ’ καθώς αντανακλούν την προσπίπτουσα ηλιακή ακτινοβολία σε ποσοστό που υπερβαίνει το 80% και επίσης έχουν μεγάλο συντελεστή εκπομπής (στην υπέρυθρη ακτινοβολία) που επίσης υπερβαίνει το 80%. Τα προϊόντα THERMOELASTIC COLOUR & DUROSTICK DS-220 χαρακτηρίζονται ‘ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ’ καθώς η τοποθέτησή τους συμβάλλει αποφασιστικά στη μείωση των αναγκών θέρμανσης και δροσισμού των εσωτερικών, υποκείμενων σε αυτά, χώρων. Και τα δύο υλικά λειτουργούν ως φράγμα που αποτρέπει την υγρασία του εξωτερικού περιβάλλοντος να εισέλθει στα δομικά στοιχεία.

Ο συνδυασμός των δύο υλικών σε συνέργεια με ύπαρξη ενεργειακών κουφωμάτων στην κατασκευή συμβάλλει σε μείωση της δαπάνης για θέρμανση και δροσισμό έως και 30%. Η εφαρμογή τους σε ένα κτίριο δημιουργεί επιπλέον έναν προστατευτικό μανδύα γύρω από την κατασκευή που αποτρέπει την άμεση επαφή της με το εξωτερικό περιβάλλον, προστατεύοντας την έτσι από φθορές και ζημιές.

Μάθετε περισσότερα για το THERMOELASTIC COLOUR και το DUROSTICK DS-220 και κάντε τη σωστή επιλογή για το δικό σας χώρο!