κτίζεις; συντηρείς; επισκευάζεις; ανακαινίζεις; εδώ υπάρχει λύση!

DUROPOXY. Νέας γενιάς, βελτιωμένης σύνθεσης εποξειδικός αρμόστοκος/κόλλα

Διατίθεται σε 32 αποχρώσεις που παραμένουν ανεξίτηλες στο χρόνο και τη σκληρή χρήση. Φέρει όλα τα πλεονεκτήματα των εποξειδικών υλικών (αντοχή σε χημικά, οξέα, χλώριο, εξαιρετική πρόσφυση και μηχανικές αντοχές γενικότερα, απόλυτα στεγανός, εργάσιμος). Δεν κρεμάει και καθαρίζεται εύκολα με νερό!


Το κυριότερο είναι ότι τυχόν υπολείμματα του υλικού απομακρύνονται εύκολα μετά την εφαρμογή του με μαλακό και καθαρό σφουγγάρι βρεγμένο μόνο με νερό! Η ευκολία καθαρισμού του DUROPOXY λύνει οριστικά το πρόβλημα καθαρισμού των υπολειμμάτων εφαρμογής που έκανε πολλούς επαγγελματίες να αποφεύγουν να τον προτείνουν σε πελάτες τους. 
Η δυναμική του DUROPOXY είναι τόσο μεγάλη όσο και τα μέτρα των αρμόστοκων που διατρέχουν το σύνολο των επενδεδυμένων με πλακίδια –και όχι μόνο- επιφανειών σε κτίρια και κατοικίες. Ως επί το πλείστον αναφερόμαστε σε τσιμεντοειδούς τύπου αρμόστοκου που με τα χρόνια και τη χρήση έχουν φθαρεί, αποσαθρωθεί, ρηγματώσει, λεκιάσει, αποχρωματιστεί, απορροφήσει υγρασία. Η αντικατάστασή τους θα πρέπει να γίνεται για λόγους πρακτικούς όπως π.χ. η αποτροπή διείσδυσης υγρασίας στα υποστρώματα και πρόκληση ζημιών όσο και για λόγους αισθητικούς, στα πλαίσια ανακαίνισης της επένδυσης και αλλαγής της αισθητικής της εικόνας. Φυσικά ο DUROPOXY μπορεί άνετα να προτείνεται για εφαρμογές στο στάδιο της αρχικής επένδυσης μιας επιφάνειας. Ο DUROPOXY αποτελεί ιδανική επιλογή για κάθε είδους εφαρμογές αρμολόγησης, νέας ή αποκατάστασης, και αποτελεί μια αξιόπιστη και υψηλής αισθητικής αξίας εφαρμογή. Απαραίτητος για αρμολόγηση σε χώρους αυστηρής υγιεινής (εστιατόρια, τουαλέτες) καθώς και σε πισίνες, συντριβάνια κ.λ.π.