κτίζεις; συντηρείς; επισκευάζεις; ανακαινίζεις; εδώ υπάρχει λύση!

Duropaint-Pu. Βάψτε και ξεγνοιάστε!

Το Duropaint-Pu, το νέο υβριδικό χρώμα της Durostick, είναι Ακρυλικό – Πολυουρεθανικό χρώμα και αποτελεί την εξέλιξη της κατηγορίας των ακρυλικών χρωμάτων. Παρουσιάζει λόγω της σύνθεσής του πολλαπλάσιες γεωμετρικά αντοχές σε κάθε είδους ιδιαίτερο και απαιτητικό περιβάλλον


Η χρήση του Duropaint-Pu σε κάθε εξωτερική επιφάνεια, σε κάθε περιβάλλον, όπως αστικό, ορεινό ή παραθαλάσσιο, προφυλάσσει και προστατεύει το κτίριο από φθορές και ζημιές για πολλά πολλά χρόνια, μειώνοντας την ανάγκη της επαναβαφής του.

Με ισχυρή πρόσφυση, μοναδική κάλυψη και μοναδική διαπνοή των επιφανειών, αποτελεί την ιδανική επιλογή επαγγελματιών εφαρμοστών αλλά και ιδιωτών τελικών χρηστών. Η εφαρμογή του χρώματος δημιουργεί ένα φιλμ προστασίας, αδιαπέραστο από την υγρασία και το νερό, και συνάμα ελαστικό σε θερμοκρασιακές μεταβολές από -20οC έως και +80oC.

ιδανική εφαρμογή Duropaint-Pu | Durostick

Αποτελεί ένα αποτελεσματικό φράγμα ενανθράκωσης χωρίς να σαπωνοποιείται. Με ασύγκριτη αντοχή στην υπεριώδη ακτινοβολία, και μοναδική διάρκεια σε σχέση με τα κοινά ακρυλικά χρώματα, με επακόλουθο τη διατήρηση ενός άψογου αποτελέσματος, χωρίς την ανάγκη επαναβαφής.

Είναι ιστοποιημένο ως Ψυχρό Χρώμα  (Super Cool Paint) από το Πανεπιστήμιο Αθηνών. Διαθέτει εξαιρετική αντοχή στο συχνό πλύσιμο είναι έτσι ιδανικό για εσωτερικές επιφάνειες, σε χώρους όπως μπάνια, κουζίνες, παιδικά δωμάτια κ.ά.

Σε λευκό χρώμα, αλλά και σε άπειρους χρωματισμούς, σε όλες τις pal και dark αποχρώσεις του Συστήματος Δημιουργίας Αποχρώσεων Color Collection της DUROSTICK.