κτίζεις; συντηρείς; επισκευάζεις; ανακαινίζεις; εδώ υπάρχει λύση!

DS polymer και Durowood: Όλες οι σφραγίσεις με ένα προϊόν!

Η εφαρμογή των DS Polymer & Durowood προσφέρει ισχυρές, ελαστικές και στεγανές σφραγίσεις και συγκολλήσεις, ανθεκτικές στο πέρασμα του χρόνου, την υγρασία, το νερό, την ανάπτυξη μυκήτων, την ηλιακή ακτινοβολία, το όξινο και αλκαλικό περιβάλλον.


Το DS Polymer είναι άοσμο, χωρίς διαλύτες και άκαυστο. Προσφύεται δυναμικά σε όμοιες και ανόμοιες επιφάνειες χωρίς αστάρι (με την προϋπόθεση ότι η μία από τις δύο επιφάνειες, είναι πορώδης). Κατάλληλο για χρήση σε εσωτερικές και εξωτερικές επιφάνειες από τσιμέντο, σοβά, γυψοσανίδες και τσιμεντοσανίδες, ξύλο και μοριοσανίδες, αλουμινένιες και μεταλλικές επιφάνειες, πολυκαρμπονικά φύλλα, ακόμη και γυάλινες επιφάνειες.

ds polymer durostick σε αλουμίνιο

Ιδανικό προϊόν για σφράγιση και συγκόλληση κουφωμάτων από αλουμίνιο, ξύλο, PVC ή και μέταλλο. Στεγανοποιεί αρμούς σε νεροχύτες και πάγκους κουζίνας.

αρμοί κουζίνας ds polymer

Αρμολογεί και συγκολλά σοβατεπί στη συμβολή του με τα πλακίδια του δαπέδου. Αρμοί που έχουν σφραγιστεί με DS Polymer, μπορούν να φρεσκαριστούν μετά από χρόνια με το ίδιο ή άλλο χρώμα DS Polymer, χωρίς να χρειάζεται η αποξήλωση του αρμού.

ds polymer σοβατεπι
Διατίθεται σε φύσιγγα 340 gr. και 32 χρώματα, αντίστοιχα των αρμόστοκων.  

Κουφώματα αλουμινίου, ξύλινα ή PVC, σφραγίζονται με εξαιρετική ευκολία περιμετρικά εκεί που συναντούν τους τοίχους με το DS Polymer Durowood. Αρμολογεί και συγκολλά σοβατεπί στη συμβολή τους με τα πλακίδια του δαπέδου. Το DS Polymer Durowood, προσφύεται άριστα σε κάθε τύπο ξύλου χωρίς τη χρήση ασταριού, στις επιφάνειες. Είναι κατάλληλο για εσωτερική και εξωτερική χρήση.

ds polymer durowood
Παρέχει στεγανές-ελαστικές-ισχυρές σφραγίσεις, συγκολλήσεις και στοκαρίσματα παρκέτων, σοβατεπί, και αρμοκάλυπτρων περιφερειακά σε κουφώματα. Συνεργάζεται άψογα με όμοια και ανόμοια υλικά στη συμβολή των ξύλινων επιφανειών με κεραμικά πλακίδια μάρμαρα, γυψοσανίδες, πέτρες, τσιμέντο, σοβά κ. ά.

durowood ds polymer ξύλο με πλακάκι
Αν οι ξύλινες επιφάνειες χρειάζεται να βερνικωθούν το DS Polymer Durowood ακολουθεί. Διατίθεται σε φύσιγγα 340 gr. και 10 χρώματα, αντίστοιχα των φυσικών αποχρώσεων του ξύλου. Καθαρίζεται πανεύκολα από τις επιφάνειες αμέσως μετά την εφαρμογή του, με νωπό σφουγγάρι.