κτίζεις; συντηρείς; επισκευάζεις; ανακαινίζεις; εδώ υπάρχει λύση!

CLUB ΤΕΧΝΙΤΩΝ DUROSTICKΕίσαι επαγγελματίας τεχνίτης της οικοδομής;

Γίνε τώρα μέλος του Club Τεχνιτών της Durostick.

Στην προσπάθειά μας να έρθουμε ακόμη πιο κοντά στον τεχνίτη της οικοδομής και το έργο του έχουμε δημιουργήσει μία λέσχη (club) Τεχνιτών η συμμετοχή σας στην οποία θα σας αποφέρει σημαντικά οφέλη. Παράλληλα, έχουμε σχεδιάσει και λανσάρει ένα σύστημα αμοιβών με τη συγκέντρωση κουπονιών που θα βρείτε σε πλειάδα προϊόντων DUROSTICK που αγοράζετε.

Πώς εγγράφομαι ως μέλος στο CLUB ΤΕΧΝΙΤΩΝ ΤΗΣ DUROSTICK;

Είναι απλό. Eπικοινωνήστε μαζί μας είτε τηλεφωνικά στο 210 55 16 500 είτε μέσω mail στο technical@durostick.gr.

Γιατί η DUROSTICK ζητά όλες αυτές τις πληροφορίες για εμένα;

Για να μπορεί να έχει άμεση επαφή μαζί μου, να με ενημερώνει για νέα προϊόντα και μεθόδους εφαρμογής, για εξελίξεις και τεχνικά θέματα οικοδομικού ενδιαφέροντος, να μου αποστέλλει προϊόντα για να δοκιμάσω, να με καλεί σε εκδηλώσεις και σεμινάρια, να μου αποστέλλει τα δώρα μου και άλλα πολλά!

Τι έχω να ωφεληθώ από τη συμμετοχή μου στο CLUB ΤΕΧΝΙΤΩΝ ΤΗΣ DUROSTICK;

• Εκπαίδευση μέσω ειδικών τεχνικών σεμιναρίων (στην έδρα της εταιρείας ή αλλού) για τα οποία μου παρέχει βεβαίωση συμμετοχής και παρακολούθησης.
• Συμμετοχή μου σε εκδηλώσεις του CLUB στην έδρα της εταιρείας, για συνάντηση και επικοινωνία με άλλους συναδέλφους μου όπου θα μπορώ να πάρω την τρέχουσα αίσθηση της αγοράς, να ακούσω γνώμες, να μάθω για νέες τάσεις και πρακτικές κ.ά.
• Παροχή προωθητικού υλικού (εφαρμοσμένα δείγματα, φυλλάδια παρουσίασης, DVDs με εφαρμογές βήμα-βήμα κ.ά.) για τα προϊόντα και τις λύσεις DUROSTICK χρήσιμα για διεκδίκηση δουλειάς.
• Παροχή δειγμάτων προϊόντων για να τα εφαρμόσω ο ίδιος και να μορφώσω δική μου άποψη.
• Τεχνική υποστήριξη σε κάθε ζητούμενο μου κατά προτεραιότητα και συνεχή συνεργασία και επαφή μαζί μου.
• Συμμετοχή μου (στη βάση του συστήματος των κουπονιών στα προϊόντα), στη διεκδίκηση δώρων (ρουχισμός, tablets, Walkie Talkie, ταξίδια κ.ά.).
• Ειδικό σύμβουλο της εταιρίας (στην περιοχή που βρίσκομαι) για επικοινωνία σχετικά με όποιο επαγγελματικό ή τεχνικό θέμα με απασχολεί.
• Επιβράβευση για τη σύσταση άλλων συναδέλφων για εγγραφή και συμμετοχή στο CLUB ΤΕΧΝΙΤΩΝ DUROSTICK.