| Zgjidhë:

  • Ελληνικά
  • English
  • Shqip
  • Pусский
header-banner_sq
Info: Your browser does not accept cookies. To put products into your cart and purchase them you need to enable cookies.

DUROSTICK DUROFLASH

Pastrues - shkëlqyes për kroskote & sedile automjetiesh prej lëkure ose inkeliti

DUROSTICK DUROFLASH

DUROSTICK DUROFLASH

KARAKTERISTIKA TEKNIKE

Forma-ngjyra

Galaktozë- E bardhë bëhet e tejdukshme kur thahet

Pesha specifike

1,00 ± 0,04 gr/ml

pH

Asnjanjëse

Aromë

Arrë

Përmbanë

Midis të tjerash përmban hidrokarbure alifatike 5% por më pak se 15 % dhe reaktor sipërfaqoveprues jo jonike - kationike më pak se 5%

Nr. i regjistrimi. L.P.SH. 9307/0/2005
Nr. i Lejes së Punës L.P.SH. ELEFSINE 3093/2008

CILESITE

Kombinim pastrues me veprim të butë dhe galaktozë lëngore selikonike, e pasuruar me qiri lanolinë, me shkëlqim saten, pa tretës. Ndërhyn në poret e lëkurës, lastikëve dhe vinilit, duke hequr ndyrësirat sipërfaqësore dhe të thithura. Ofron mbrojtje antistatike që zgjatë dhe ul në minimum pasojat nga rezatimi diellor dhe lagështia. Kështu mbron sipërfaqet nga pluhuri, çngjyrosja, çarjet dhe rrjepjet, duke ngadalësuar vjetërsimin e tyre.

ZBATIME

DUROFLASH është ideal për kujdesin e brëndshëm të automjetit, kroskote, sedilet prej lëkure ose inkeliti, në tavanin dhe dyert prej vinili. Eshtë i domosdoshëm për ruajtjen e rezistencave në lastikët perimetrikisht te dyert, kofënën si dhe në aksesuarët të jashtëm të palyer prej llastike ose vinili. Eshtë shumë rezultativ për pastrimin dhe mirëmbajtjen e çantave ose këpucëve prej lëkure.

MENYRA E PERDORIMIT

Tundi mirë shishen dhe spërkasni vëndet e përzgjedhura nga ju . Me një pëlhut të thatë pa push përhapim me lëvizje të herëpashershme materialin në të gjitha vëndet. Në kohë minimale thahet, duke dhënë në sipërfaqen ndjenjën e të res. Në sipërfaqe ku duhet shmanget rrëshqitja, p.sh. timon, karige, lini materialin në veproj rreth 10 minuta dhe në vazhdim fërkoheni me një leckë që të thahet dhe të mos rrëshqas sipërfaqja.

DEPOZITIMI

Ruhet në vende të thata dhe nën hije, të paktën 24 muaj nga data e prodhimit.

UDHEZIME PARANDALIMI

Produkti nuk ka nevojë për asnjë shënjë rezikshmërie, në bazë të legjislacionit evropian dhe kombëtar në fuqi. Por rekomandohet të ruhet largë nga fëmijët. Në rast gëlltitjeje kërkoni menjëherë këshilla mjekësore, duke treguar enën ose etiketën.

AMBALLAZHI

Kuti kartoni 16 copë 300 ml