| Выбрать:

  • Ελληνικά
  • English
  • Shqip
  • Pусский
header-banner_ru

ПРЕСС-ОФИС

ΝΕΑ 2012

NEA

Αφιερώστε λίγο από το χρόνο σας για να ενημερωθείτε για θέματα που αφορούν σε εφαρμογές νέων και άλλων καταξιωμένων προϊόντων και λύσεων που σας προσφέρει η DUROSTICK, των προτάσεων της στην αγορά, τα νέα των ανθρώπων μας και άλλα πολλά!

29 / 10 / 12 DUROSTICK "EN ΚΙΝΗΣΕΙ" στην ΕΚΘΕΣΗ CONEXPO 2012 Подробнее...

Από την Παρασκευή 19 έως και τη Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2012, στο εκθεσιακό κέντρο HELEXPO στην λεωφόρο Κηφισίας, διοργανώθηκε η έκθεση CONEXPO.
H CONEXPO ήταν το αποτέλεσμα της συνεργασίας τριών διοργανωτών εκθέσεων που ένωσαν τις εκθέσεις Δόμηση & Διακόσμηση, Δάπεδοκαι Κατασκευές, κάτω από την ίδια στέγη.
Η DUROSTICK με το εκθεσιακό της όχημα, υποδέχθηκε τους επισκέπτες της έκθεσης που προέρχονταν από το χώρο των κατασκευών αλλά και το πλήθος των ιδιωτών που ήρθαν για να βρουν λύσεις σε προβλήματα στεγανοποιήσεων, κατασκευαστικά, επισκευαστικά αλλά και ενεργειακής αναβάθμισης των κτιρίων τους. Διατέθηκαν μεγάλος αριθμός προωθητικών, ενώ ιδιαίτερη εντύπωση έκαναν τα DVD των εφαρμογών καινοτόμων προϊόντων τα οποία παρουσιάζονται  κινηματογραφημένα βήμα – βήμα με εξαιρετικές λεπτομέρειες ώστε ο θεατής τους να αποκτήσει σφαιρική  εικόνα των λύσεων που προσφέρουν.

DSC_0007CONEXPO-19-22.10DSC_0785CONEXPO-19-22.10.2012-067AKYRO-10.2012-015CONEXPO-19-22.10.2012-061CONEXPO-19-22.10.2012-017

29 / 10 / 12 H Durostick στο Ίδρυμα Χατζηκώνστα Подробнее...

ΙΔΡΥΜΑ ΧΑΤΖΗΚΩΝΣΤΑ
Μια ζεστή φωλιά, για παιδιά που στερούνται τα αυτονόητα, τα καθημερινά.

Η DUROSTICK σε συνεργασία με την OLYPLANT, την εταιρεία δύο νέων ανθρώπων με ευαισθησία στα παιδιά, δρομολόγησαν και ολοκλήρωσαν με επιτυχία την ανάπλαση της μεγάλης αυλής του ιδρύματος.
Το σχέδιο προέβλεπε την δημιουργία εκ του μηδενός, ενός λαχανόκηπου που θα βοηθούσε τα παιδιά του ιδρύματος να εμπλακούν στη φυσική διαδικασία της φροντίδας του, αλλά και την στεγανοποίηση μιας τεχνητής λίμνης που βρίσκεται στο κέντρο της αυλής και ήταν ιδιαίτερα ταλαιπωρημένη από τις καιρικές συνθήκες και την εγκατάλειψη. Περιφερειακά, η λίμνη έχει ξύλινα παγκάκια που και αυτά χρειάστηκαν σοβαρή φροντίδα. Η OLYPLANT επιμελήθηκε τη δημιουργία του λαχανόκηπου και εμείς την αποκατάσταση των καθισμάτων και τη στεγανοποίηση της λίμνης με WATER TANK, υλικό πιστοποιημένο για χρήση σε δεξαμενές πόσιμου νερού, μιας και στη λίμνη εκτός από νούφαρα θα ζήσουν και μικρά χρυσόψαρα.
Τα παιδιά συμμετείχαν σε όλες τις φάσεις της αποκατάστασης και την Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου σε μια γιορτή για τα παιδιά, τους εθελοντές και τους υπεύθυνους του ιδρύματος, παραδόθηκε ο χώρος.
Τα χαμόγελα στα πρόσωπα όλων όσων συμμετείχαμε, μα πάνω απ’ όλα η χαρά των ίδιων των παιδιών, μας έδωσε δύναμη για νέες δράσεις.
Το ίδρυμα ΧΑΤΖΗΚΩΝΣΤΑ το όραμά του αλλά και τις δυνατότητες για εθελοντική προσφορά, γνωρίστε τα στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.xatzikonsta.gr

--23.9.12-012-9.2012-046-9.2012-062-9.2012-071--23.9

05 / 06 / 12 DUROSTICK "EN ΚΙΝΗΣΕΙ" στην ΕΚΘΕΣΗ ΑΡΚΑΔΙΚΟ ΠΑΝΟΡΑΜΑ 2012 Подробнее...

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία, η 7η περιφερειακή έκθεση ΑΡΚΑΔΙΚΟ ΠΑΝΟΡΑΜΑ.

Από την Τετάρτη 20 έως και τη Δευτέρα 25 Ιουνίου 2012, ο παλμός της αγοράς της Πελοποννήσου, χτύπησε στην βιομηχανική περιοχή της Τρίπολης. Χιλιάδες επισκέπτες τίμησαν με την παρουσία τους τη διοργάνωση και αναζήτησαν προϊόντα και λύσεις από τις εταιρείες που συμμετείχαν. Η DUROSTICK ικανοποίησε με την παρουσία της τόσο τους καταστηματάρχες – συνεργάτες της, όσο και τους επαγγελματίες που προσέγγισαν το εκθεσιακό της όχημα για να ενημερωθούν.Στους ιδιώτες επισκέπτες, η εταιρεία έκανε επίδειξη των δυνατοτήτων των προϊόντων της και εντυπωσίασε με τα νέα προϊόντα της όπως είναι ο καινοτόμος Ελαστικός Σοβάς Τελικής Στρώσης HYDROSTOP PLASTER ELASTIC, ο νέος Ελαιοαπωθητικός Ελαστικός Αρμόστοκος πλακιδίων, τα κορυφαία αδιαβροχοποιητικά προϊόντα Νανοτεχνολογίας NANOPROOF WOOD, CERAMIC, MARMO και FABRIC, η μοντέρνα εκδοχή της παραδοσιακής Πατητής Τσιμεντοκονίας, ενώ όπως πάντα τα στεγανοποιητικά προϊόντα συγκέντρωσαν το μεγαλύτερο ενδιαφέρον. Η επιτακτική πλέον ανάγκη των νοικοκυριών για εξοικονόμηση ενέργειας, έκαναν δημοφιλές το Ολοκληρωμένο Σύστημα Θερμοστεγάνωσης Ταρατσών  COOL ROOF, καθώς και το Ολοκληρωμένο Σύστημα Θερμομόνωσης και Ενεργειακής Αναβάθμισης Κτιρίων THERMO SEAL. Το ολοκαίνουργιο THERMOELASTIC, χρώμα που εξυπηρετεί την ίδια ανάγκη, επελέγη από τους επισκέπτες για εφαρμογές όπου το THERMO SEAL δεν μπορεί να εφαρμοστεί. Η επικοινωνιακή καμπάνια διαρκείας της εταιρείας, με το χαρακτηριστικό όνομα DUROSTICK ΕΝ ΚΙΝΗΣΕΙ, ακόμα μια φορά στόχευσε την αγορά και εισέπραξε το ενδιαφέρον του κόσμου που αυτή τη φορά συγκεντρώθηκε στην Τρίπολη.

--6.2012-028--6.2012-025--6.2012-003

20 / 03 / 12 ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΩΝ / ΒΟΛΟΣ 16 – 18 ΜΑΡΤΙΟΥ 2012 Подробнее...

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΩΝ

ΒΟΛΟΣ 16 – 18 ΜΑΡΤΙΟΥ 2012

Η πρώτη πανελλήνια συνάντηση διακοσμητών στην Αγριά του Βόλου, ολοκληρώθηκε με επιτυχία συγκεντρώνοντας το ενδιαφέρον τριακοσίων και πλέον συμμετεχόντων.
Η πρωτοβουλία της Ένωσης Διακοσμητών Κεντρικής Ελλάδας, σε συνεργασία με την Ε.ΔΙ.ΒΕ., Ε.ΔΙ.ΒΙ.ΘΕ. και Ε.ΔΙ.Ε.ΠΕ.ΘΕ., αποδείχθηκε επίκαιρη, αφού το ενδιαφέρον των συμμετεχόντων για την εξέλιξη του κλάδου, ήταν υψηλό.
Η DUROSTICK, δήλωσε την παρουσία της ως χορηγός στη συγκεκριμένη εκδήλωση και από την Παρασκευή έως και την Κυριακή, οι άνθρωποί της από το marketing και την τεχνική υποστήριξη, υποδέχθηκαν τους διακοσμητές που ενδιαφέρθηκαν για προιόντα – λύσεις στην καθημερινή τους πρακτική, αλλά και για τις υπηρεσίες τεχνικής υποστήριξης που η DUROSTICK μπορεί να προσφέρει πριν και μετά από την αγορά των προιόντων της.
Μεταξύ των άλλων, το ενδιαφέρον των διακοσμητών στράφηκε στις διακοσμητικές εφαρμογές της Πατητής Τσιμεντοκονίας καθώς και στον καινοτόμο, νέο ελαστικό σοβά τελικής στρώσης HYDROSTOP PLASTER ELASTIC.
Σε όλους όσους συμμετείχαν στη συνάντηση, η DUROSTICK διέθεσε μέσω της γραμματείας της συνάντησης, πλούσιο έντυπο υλικό και dvd επίδειξης προιόντων. Οι διακοσμητές ανανέωσαν το ραντεβού τους και η επιτυχημένη εκδήλωση έκλεισε με τη βράβευση των νικητών του Πανελλαδικού Διαδικτυακού Διαγωνισμού Χώρου ‘’Αλλάζω αλλά…Ζω’’ που διοργάνωσε η Ε.ΔΙ.ΚΕ.

VOLOS_01VOLOS_02

 

 

24 / 02 / 12 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ Подробнее...

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ

ΠΡΩΤΟΣ ΚΥΚΛΟΣ: Φεβρουάριος 2012

Πρόσκληση σε Μηχανικούς, Αρχιτέκτονες & Διακοσμητές

Η Ελληνική βιομηχανία συγκολλητικών υλών, χρωμάτων και κονιαμάτων DUROSTICK ABEE, άνοιξε την καινούργια χρονιά, με επαγγελματικές συναντήσεις ενημέρωσης για τα νέα καινοτόμα προϊόντα της που κινούνται ευέλικτα από την κατασκευή την επισκευή και τη συντήρηση έως και τις νέες τάσεις στη διακόσμηση. Προσκάλεσε στην έδρα της επαγγελματίες, για να γνωρίσουν από κοντά και να δουν να εφαρμόζονται ‘’ζωντανά’’

ΠΡΟΙΟΝΤΑ – ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΥΨΗΛΕΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ.

Για τρείς Τετάρτες του Φεβρουαρίου, 8, 15 & 22, η DUROSTICK άνοιξε τις πόρτες της και τον διάλογο με τους ειδικούς χρήστες των προϊόντων της.
Στο εργοστάσιό της στον Ασπρόπυργο, σε ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα, οι προσκεκλημένοι της εταιρείας, γνώρισαν στις δυνατότητες των νέων καινοτόμων προϊόντων και ήρθαν σε επαφή με τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες τεχνικής υποστήριξης που η DUROSTICK μπορεί να προσφέρει πριν, αλλά και κατά τη διάρκεια των έργων.
Το ραντεβού της ενημέρωσης, κατέληξε σε cocktail όπου σε φιλικό κλίμα, ανταλλάχθηκαν γνώσεις, πληροφόρηση και εμπειρίες. Κάθε προσκεκλημένος εφοδιάστηκε με πλούσιο προωθητικό υλικό, χρήσιμο στην επαγγελματική του καθημερινότητα.

PROSKLISI_ARXITEKTONON

20 / 02 / 12 INFACOMA 2012 Подробнее...

Εν κινήσει, με την εκθεσιακή της νταλίκα, η DUROSTICK συμμετείχε και αυτή τη χρονιά στο μεγάλο εκθεσιακό γεγονός, της βόρειας Ελλάδας.
Η έκθεση INFACOMA, παρά το τσουχτερό κρύο του φετινού χειμώνα, απέδειξε ότι μπορεί να κινητοποιεί, ακόμη και σε συνθήκες κρίσης στην αγορά, τους επαγγελματίες και ιδιώτες επισκέπτες της.
Με αποκορύφωμα το ηλιόλουστο Σαββατοκύριακο, η έκθεση πλημμύρησε με κόσμο που το ενδιαφέρον του για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της DUROSTICK, ήταν έκδηλο.
Ιδιαίτερο ενδιαφέρον, οι επισκέπτες του εκθεσιακού οχήματος της εταιρείας, έδειξαν για τον καινοτόμο νέο ελαστικό σοβά τελικής στρώσης HYDROSTOP PLASTER ELASTIC και την παραδοσιακή Πατητή Τσιμεντοκονία που η DUROSTICK την επανέφερε βιομηχανικά τελειοποιημένη, και την οδηγεί σε νέα διακοσμητικά μονοπάτια.
Το ενδιαφέρον των ιδιωτών κέρδισε και αυτή τη χρονιά, ο τρόπος που η εταιρεία αντιμετωπίζει με τα καταξιωμένα προϊόντα της τα προβλήματα της υγρασίας, ενώ ιδιώτες και επαγγελματίες δείχνουν να στρέφονται ολοένα και περισσότερο στην ενεργειακή θωράκιση των κατασκευών τους. Η DUROSTICK τους σύστησε το εξαιρετικών τεχνικών προδιαγραφών Ολοκληρωμένο Σύστημα Εξωτερικής Θερμομόνωσης & Ενεργειακής Αναβάθμισης Κτιρίων THERMO SEAL, ενώ για την κορυφή των κατασκευών παρουσίασε το Ολοκληρωμένο Σύστημα Θερμοστεγάνωσης Ταρατσών COOL ROOF που εξασφαλίζει εξοικονόμηση ενέργειας, καλύτερο εσωτερικό κλίμα και απόλυτη στεγανότητα στις ταράτσες των σπιτιών. Η DUROSTICK πιστή στο ραντεβού της με τον τεχνικό κόσμο αλλά και τους ιδιώτες καταναλωτές των προϊόντων της, ενημερώνει με συνέπεια και συνέχεια, όπου χτυπάει η καρδιά της αγοράς.

INFACOMA-2012-025INFACOMA-2012-027INFACOMA-2012-061